LOUIS FASTRE

Contactgegevens LOUIS FASTRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS FASTRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS FASTRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE D'AISCHE-EN-REFAIL 4; 5310; EGHEZEE, België

Telefoon (phone): 81655646 (+32-81655646) 81655646 (+32-81655646)

Fax (fax): +32 (60) 879-42-69 +32 (60) 879-42-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS FASTRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS FASTRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS FASTRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS FASTRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS FASTRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS FASTRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS FASTRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS FASTRE
Products information LOUIS FASTRE

BTW identificatienummer (tax): BE07618988037
Ondernemingsnummer: 8545959472
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LOUIS FASTRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS FASTRE
(Get full report from official database of BE for LOUIS FASTRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS FASTRE
Addition kinds of activities for LOUIS FASTRE

8111. Legale diensten | Legal services
24260302. Hanteer voorraad, gezaagd of geschaafd | Handle stock, sawed or planed
28191011. Fosfaten, behalve meststoffen: ontlucht en ammoniair | Phosphates, except fertilizers: defluorinated and ammoniated
34630101. Motor of turbine smeedstukken, nonferrous | Engine or turbine forgings, nonferrous
34940100. Buisleidingen | Pipe fittings
36259915. Weerstanden en weerstand units | Resistors and resistor units
51459900. Zoetwaren, nec | Confectionery, nec
52110101. Vloeren, hout | Flooring, wood

Werken bij LOUIS FASTRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS FASTRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS FASTRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS FASTRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiebedrijf gelegen in de Prijkels in Nazareth zijn wij op zoek naar een magazijnier/lader-losser voor de vaste nacht van 17:00 - 01-00. Je staat in voor het laden en lossen van diverse goederen die toekomen in het distributiecentrum. Vervolgens moeten de goederen klaargezet worden op de juiste plaatsen in het magazijn volgens de juiste zones voor levering. Je kijkt tevens ook na als de goederen niet beschadigd of te weinig geleverd zijn. Vervolgens maak je de goederen klaar voor verzending en laadt deze in de juiste vrachtwagens. Je werkt voornamelijk met een elektrische transpalet en af en toe met de heftruck.

  • Kraanmachinist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onze spoorwegkraanmachinisten staan in voor spoorgerelateerde infra projecten. - Je werkt dagelijks mee aan het onderhoud maar vooral ook de vernieuwing van de spoorinfrastructuur in België.

  • Operator afzakmachine (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: Het afzakken van zakgoed Klaarzetten van zakgoedbestellingen Laden en lossen van vrachtwagens Onderhoud van de werkvloer Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiaal bedrijf dat streeft naar kwaliteit. Zij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan met respect voor de verschillende belanghebbenden.

  • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

  • Tankneutralisator / chauffeur C | Regio Lincent | Frans (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tankneutralisator: Sta je samen met je collega in voor het buiten gebruikstellen van mazouttanks bij particulieren en bedrijven Sta je in nauw contact met onze klanten Stel je een mazouttank buiten dienst volgens een bepaald stappenplan

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTAKKER (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oostakker zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Operator 2 ploegen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een volledige geautomatiseerd machinepark. Als operator sta je hierbij vooral in voor de controle van het productieproces. Je doet tevens testen en rapporteert deze. Bij onregelmatigheden zoek je naar de oorzaak en verwittig je indien nodig de technische dienst.

  • Adjunct Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Analyseren van lastenboeken en projectvoorstellen voor onze KNX-DALI en PLC-projecten Offertes opmaken die de klant overtuigen Uitvoeringsdossiers nauwgezet uitwerken en overlopen met de klant Uitwerken van aansluitschema's, beschrijvingen van alle functies, lijsten van fysieke adressen Voorbereiden van dashboards voor onze Shopcontroller User Interface

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

  • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

Zoek naar antwoorden van LOUIS FASTRE in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS FASTRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS FASTRE. Laat een reactie achter voor LOUIS FASTRE. LOUIS FASTRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS FASTRE. Leave a respond for LOUIS FASTRE. LOUIS FASTRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS FASTRE op de google maps. Adres en contacten LOUIS FASTRE
Location of LOUIS FASTRE on the google maps. Address and contacts of LOUIS FASTRE

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS FASTRE LOUIS FASTRE: BETZDEARBORN | ALGORITHME | FNAC CITY 2 | BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE | MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN

Other related companies as LOUIS FASTRE: BETZDEARBORN | ALGORITHME | FNAC CITY 2 | BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE | MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN

LOUIS FASTRE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS FASTRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07618988037. Het bedrijf LOUIS FASTRE bevindt zich op het adres: PLACE D'AISCHE-EN-REFAIL 4; 5310; EGHEZEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 459,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in LOUIS FASTRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOUIS FASTRE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS FASTRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS FASTRE, openstaande posities, locatie van LOUIS FASTRE op de kaart.

LOUIS FASTRE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS FASTRE, company assigned to the tax number BE07618988037. The company LOUIS FASTRE is located at the address: PLACE D'AISCHE-EN-REFAIL 4; 5310; EGHEZEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 459,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pharmaciens. Products created in LOUIS FASTRE were not found.
The main activity of LOUIS FASTRE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS FASTRE is not available. You also can look at reviews of LOUIS FASTRE, open positions, location of LOUIS FASTRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS FASTRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS FASTRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS FASTRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS FASTRE, employees, financial statistics.