BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE

Contactgegevens BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG NAAR HALLE 188; 1640; SINT-GENESIUS-RODE, België

Telefoon (phone): 23802223 (+32-23802223) 23802223 (+32-23802223)

Fax (fax): +32 (16) 205-90-77 +32 (16) 205-90-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE
Products information BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE

BTW identificatienummer (tax): BE05533233642
Ondernemingsnummer: 3900390625
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits: Mat茅riel de Laboratoire.

Product categorie (product category): Mat茅riel scientifique and technique Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE
(Get full report from official database of BE for BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE
Addition kinds of activities for BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE

239204. Tafellakens en tafelinstellingen | Tablecloths and table settings
594800. Bagage- en lederwarenhuizen | Luggage and leather goods stores
30890608. Injectie gegoten afgewerkte kunststofproducten, niet inbegrepen | Injection molded finished plastics products, nec
36489903. Infraroodlampen | Infrared lamp fixtures
39490800. Darts en tafel sportartikelen en benodigdheden | Darts and table sports equipment and supplies
73639911. Botenpersoneel | Boat crew service
73829902. Brandalarm onderhoud en monitoring | Fire alarm maintenance and monitoring

Werken bij BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • Torenkraanbestuurder gezocht opstart 29/10 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal vanuit de cabine werken ! Laden en lossen / Hijswerk van de goederen op de juste locatie van de werf

  • Polyvalente kassamedewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemengroothandel gelegen te Wevelgem zoeken wij een verkoopmedewerker. Je zal polyvalent ingezet worden en verantwoordelijk zijn voor: - het onthaal van klanten - aannemen van telefoons - noteren van bestellingen - kassawerk - afrekenen facturen aan kassa - proper houden kassaomgeving - klaarmaken van bestellingen….

  • TIG-lasser (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Paal zijn we op zoek naar een tig-lasser voor in de sanitair en cv 

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • machinebediener / operator Wielsbeke 3/5 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met een afdeling te Wielsbeke, actief in het produceren van vinyl, laminaat en decoratiepanelen zijn we op zoek naar extra collega's. Je staat in voor het bedienden van machines. Je bent flexibel naar uren toe: je wil werken in 3 of 5 ploegen. Je bent natuurlijk niet bang om met een PC te werken en hiernaast controles uit te voeren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Scherpenheuvel-zichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

  • Key Account Manager (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INFOHOS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Infohos Services is een toonaangevende ICT-speler in de ziekenhuiswereld. Onze verschillende IT-oplossingen ondersteunen meer dan 60 Belgische ziekenhuizen op verschillende vlakken - het administratief en medisch patiëntendossier, - het medicatiegebeuren, - de ziekenhuisadministratie. We begeleiden onze klanten bij het volledige implementatietraject van deze IT-oplossingen. Wat verwachten we van jou? Als Key Accountmanager zoek je samen met de ziekenhuizen die aan jou worden toegewezen hoe de Infohos-oplossingen kunnen bijdragen aan een optimale werking van het ziekenhuis. Je informeert jouw klanten over onze standaard IT-oplossingen voor de verschillende departementen. Daarnaast kijk je hoe we op maat van de ziekenhuizen extra projecten kunnen ontwikkelen. Zo bouw je een lange termijnrelatie uit met je klanten. Jouw sterktes? - Uit gesprekken met ziekenhuisdirecteurs, ICT-directeurs, diensthoofden, … kan je de informatie halen die nodig is om de noden en de pijnpunten van de ziekenhuizen te achterhalen. - Je kan het Infohosverhaal vertalen naar die noden van de klant. - Offertes opmaken en opvolgen, intern en extern terugkoppelen, … door jouw gestructureerde aanpak loopt dit van een leien dakje. - Klantentevredenheid op lange termijn is jouw streefdoel. Daarbij bewaak je steeds het evenwicht tussen de belangen van de klant en van Infohos. Jouw profiel? - Je genoot een hogere opleiding (minimum niveau bachelor) of soortgelijk door ervaring. - Je hebt een sterke affiniteit met IT, technologie en software. Heb je ervaring met het verkopen, implementeren en opzetten van grotere softwarepakketten bij organisaties? Dan is dat zeker een plus. Ook met kennis van de gezondheidssector kan je extra scoren. - Je bent nieuwsgierig, geduldig en ondernemend. - Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en proactief. Netwerken is je tweede natuur. - Je denkt klantgericht, gepassioneerd door verkoop en voelt je als een vis in het water in een B-2-B omgeving. - Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit en hebt een oplossingsgerichte houding. - Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en hebt een goede kennis van het Frans en Engels. Ons aanbod - Een boeiende en uitdagende rol in het salesteam van Infohos Services. - Afwisselend werk met een grote mate van zelfstandigheid en daarbij horende verantwoordelijkheden. - Een grote waaier van contacten, zowel intern als bij de klanten van Infohos Services. - Een interessant salaris met extralegaal voordelenpakket en bedrijfswagen. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar [email protected].

  • Assistent monteur liften (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur mechanische montage help je de monteur bij de installatie van nieuwe liften. Je bent een belangrijke schakel in de montage van liften, samen met de monteur zorg je ervoor dat de liften tijdig en kwalitatief geïnstalleerd worden. Na voldoende kennis van je job en ervaring zal je op termijn kunnen doorgroeien als monteur voor de montage van liften.

  • Adjunct Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Analyseren van lastenboeken en projectvoorstellen voor onze KNX-DALI en PLC-projecten Offertes opmaken die de klant overtuigen Uitvoeringsdossiers nauwgezet uitwerken en overlopen met de klant Uitwerken van aansluitschema's, beschrijvingen van alle functies, lijsten van fysieke adressen Voorbereiden van dashboards voor onze Shopcontroller User Interface

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Flexijob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE in sociale netwerken
Look for responds of BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE. Laat een reactie achter voor BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE. BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE. Leave a respond for BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE. BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE op de google maps. Adres en contacten BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE
Location of BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE on the google maps. Address and contacts of BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE: Moederzorg | ANNE DELMARLE | V.C. VOKAJAP NINOVE | JEAN-LUC CLABOTS | HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS

Other related companies as BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE: Moederzorg | ANNE DELMARLE | V.C. VOKAJAP NINOVE | JEAN-LUC CLABOTS | HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS

BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05533233642. Het bedrijf BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE bevindt zich op het adres: STEENWEG NAAR HALLE 188; 1640; SINT-GENESIUS-RODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riel scientifique and technique Fab. Lijst met producten zijn Produits: Mat茅riel de Laboratoire..
De hoofdactiviteit van BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE, openstaande posities, locatie van BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE op de kaart.

BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE, company assigned to the tax number BE05533233642. The company BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE is located at the address: STEENWEG NAAR HALLE 188; 1640; SINT-GENESIUS-RODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riel scientifique and technique Fab. List of products are Produits: Mat茅riel de Laboratoire..
The main activity of BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE is not available. You also can look at reviews of BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE, open positions, location of BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE, employees, financial statistics.