HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS

Contactgegevens HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES MAT?RIAUX 67; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25242010 (+32-25242010) 25242010 (+32-25242010)

Fax (fax): +32 (11) 260-62-86 +32 (11) 260-62-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS
Products information HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS

BTW identificatienummer (tax): BE05326416015
Ondernemingsnummer: 5863372802
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 364,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Type de Formation: Etudes Techniques, Commerce & vente, Sciences Economiques, P茅dagogie, Electronique & Electrom茅canique, Sciences Sociales & Familiales. Type d'Enseignement: Promotion Sociale.

Product categorie (product category): Formation permanente

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS
(Get full report from official database of BE for HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS
Addition kinds of activities for HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS

5014. Banden en buizen | Tires and tubes
225903. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
732399. Kredietrapporteringsdiensten, niet inbegrepen | Credit reporting services, nec
14110302. Gabbro, dimensie-steengroeven | Gabbro, dimension-quarrying
14759901. Apatietwinning | Apatite mining
26790101. Ruiten, vezel (geperste pulp): uit aangekocht materiaal | Conduits, fiber (pressed pulp): from purchased material
32720309. Meubelen, tuin: beton | Furniture, garden: concrete
49539906. Afvalstoffen, verwijdering op zee | Waste materials, disposal at sea
59419900. Sportartikelen en fietswinkels, niet inbegrepen | Sporting goods and bicycle shops, nec

Werken bij HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schilder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gepassioneerde schilder, dit voor binnenschilderwerken.

  • Polyvalente arbeid(st)er (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textiel en houtbedrijf zoeken wij arbeiders voor de afdelingen MONTAGE en EXPEDITIE Taken: meewerken aan de productie, montage / assemblage, inpak en expeditie

  • Wegenwerkers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote groep actief in alle domeinen die betrekking hebben op de aanleg en het onderhoud van wegen, andere vormen van vervoersinfrastructuur en stadsvernieuwing zoeken wij wegenwerkers. Samen met je ploeg sta je in voor de aanleg en onderhoud van wegen, snelwegen, luchthavenbanen, fietspaden, ... Je werkt op verschillende werven en dit niet enkel in de provincie Limburg. Verloning = volgens barema van de bouwsector (PC124). Na de interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

  • Operator Frietlijn (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het productieproces, waarbij aardappelen verwerkt worden tot diepgevroren, voorgebakken frietjes. Je stuurt verschillende grote machines (schillers, blancheurs, enz…). Je zorgt ervoor dat de kwaliteit en het rendement van de productie optimaal blijft.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Verpleegkundige thuiszorg - bijverdienste (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen en inspuitingen. Je helpt hen bij het wassen en de specifieke technische zorgen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en je staat in voor de totaalzorg. We zoeken verschillende verpleegkundigen die wensen te werken in een flexibel systeem. Je geeft zelf je beschikbaarheden door en op deze basis wordt je deeltijdse planning afgesproken. Ook als je veel beschikbaar bent voor een kortere periode (* 1 maand), kan dit besproken worden. We zoeken mensen die graag zelfstandig werken en de beste thuishulp aan de patiënten willen geven. Je krijgt alle werkmiddelen ter beschikking en je beschikt over een eigen wagen. Je verplaatsingen worden via een kilometervergoeding vergoed.

  • PC Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Esas is een bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Sinds 2003 zijn we op 2 vlakken actief in de wereld van industriële automatisatie: enerzijds doen bedrijven beroep op onze consultants (voor korte en lange opdrachten), en anderzijds werken wij zelf automatisatie-projecten autonoom uit. Functie Als PC engineer sta je in voor het maken van functionele en technische analyses, het schrijven, testen en debuggen van software, de ingebruikname en de documentatie van software alsook het opleiden van gebruikers.

  • Allround administratief bediende regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een allround administratief bediende. Je takenpakket zal bestaan uit: Opmaken van contracten Inplannen afspraken Ingave van de contracten Ingave volumes Afwegen van verse producten Facturatie en controle

  • Sales Data Analyst | Unilever (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om je analytische skills verder te ontwikkelen bij een wereldspeler in FMCG? Als Data Analyst ga je de beschikbare (sales)data analyseren en interpreteren om zo een beter inzicht te krijgen in de impact van de commerciële acties. Je rapporteert en communiceert je bevindingen en best practices naar alles stakeholders (Sales, Project Management,..) en giet je analyses in een efficiënt plan van aanpak. Op basis van eerdere analyses doe je aan forecasting met oog op een nog betere Salesstrategie.

  • Target Recruitment - Functioneel Analist Logistiek (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Bedrijf Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren. Profiel Als freelance functioneel analist: Ben je zeer communicatief ingesteld. Kan je flows uitwerken in BPMN. Beheers je vlot het Nederlands en het Engels. Hands-on: je gaat voor praktijkoplossingen. Ervaren/bekend met logistieke processen. Proactief: je hebt geen schrik om in het systeem te duiken en processen te wijzigen/innoveren! Aanbod Als freelance functioneel analist mag je je verwachten aan: Een uitdagend project van lange duur met veel verantwoordelijkheid bij een multinational. Flexibele werkuren. Een contract op lange termijn, met mogelijke verlenging. Uitbetaling door Target binnen 10 werkdagen. Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

  • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

Zoek naar antwoorden van HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS in sociale netwerken
Look for responds of HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS. Laat een reactie achter voor HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS. HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS. Leave a respond for HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS. HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS op de google maps. Adres en contacten HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS
Location of HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS on the google maps. Address and contacts of HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS

Andere gerelateerde bedrijven als come HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS: Bockstael Peter BVBA | LINDA VERDEYEN | Libre Tendance | ANOUK THEISSEN | HOLLAND

Other related companies as HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS: Bockstael Peter BVBA | LINDA VERDEYEN | Libre Tendance | ANOUK THEISSEN | HOLLAND

HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05326416015. Het bedrijf HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS bevindt zich op het adres: RUE DES MAT?RIAUX 67; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 364,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Formation permanente. Lijst met producten zijn Type de Formation: Etudes Techniques, Commerce & vente, Sciences Economiques, P茅dagogie, Electronique & Electrom茅canique, Sciences Sociales & Familiales. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
De hoofdactiviteit van HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS, openstaande posities, locatie van HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS op de kaart.

HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS, company assigned to the tax number BE05326416015. The company HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS is located at the address: RUE DES MAT?RIAUX 67; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 364,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Formation permanente. List of products are Type de Formation: Etudes Techniques, Commerce & vente, Sciences Economiques, P茅dagogie, Electronique & Electrom茅canique, Sciences Sociales & Familiales. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
The main activity of HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS is not available. You also can look at reviews of HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS, open positions, location of HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOG.LEERG.TECHN.ONDERWIJS, employees, financial statistics.