FLDISTRIDIJLE NV

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • FLDISTRIDIJLE NV
Private companiesOil and Gas Extraction • FLDISTRIDIJLE NV

Contactgegevens FLDISTRIDIJLE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDISTRIDIJLE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDISTRIDIJLE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwlandln. 15a(), Internal Postal Box 321 3200 Aarschot - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-28-19-20 32-15-28-19-20

Fax (fax): 32-15-21-03-43 32-15-21-03-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDISTRIDIJLE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDISTRIDIJLE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDISTRIDIJLE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDISTRIDIJLE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDISTRIDIJLE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDISTRIDIJLE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDISTRIDIJLE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDISTRIDIJLE NV
Products information FLDISTRIDIJLE NV

BTW identificatienummer (tax): BE04042114257
Ondernemingsnummer: 3555145263
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 448,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLDISTRIDIJLE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDISTRIDIJLE NV
(Get full report from official database of BE for FLDISTRIDIJLE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDISTRIDIJLE NV
Addition kinds of activities for FLDISTRIDIJLE NV

083102. Gom- en harswinning en destillatie | Gum and resin extraction and distillation
355201. Machines en uitrusting voor het bereiden van vezel- en garenbereiding | Fiber and yarn preparation machinery and equipment
13890200. Testen, meten, opmeten en analysediensten | Testing, measuring, surveying, and analysis services
28359912. Veterinaire diagnostische stoffen | Veterinary diagnostic substances
35310410. Mixers, bitumineuze | Mixers, bituminous
35670100. Elektrische ovens, ovens, en verwarmingstoestellen, exc.inductie | Electrical furnaces, ovens, & heating devices, exc.induction
57310202. Video recorders, spelers, disc spelers en accessoires | Video recorders, players, disc players, and accessories
80210101. Tandchirurg | Dental surgeon
80490400. Psycholoog, psychotherapeut en hypnotiseur | Psychologist, psychotherapist and hypnotist

Werken bij FLDISTRIDIJLE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDISTRIDIJLE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDISTRIDIJLE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDISTRIDIJLE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers 2 ploegen - Gent Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die zich willen engageren voor een lange periode. Assemblage en montagen in de automotive.

  • Logistiek medewerker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal de documenten opstellen die nodig zijn voor de laaddocumenten aan de chauffeur. Zorgt voor administratieve ondersteuning en volgt de procedures en richtlijnen. Je staat administratief maar ook operationeel in contact met de chauffeurs. Het administratief uitvoerend alles vlot laten verlopen is jouw hoofdtaak

  • Heftruckbestuurder V/L (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder.

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHULP TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Huishoudhulp regio Hulshout - Houtvenne (HOUTVENNE)

    Regio: HOUTVENNE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP VOOR OOSTERZELE (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Oosterzele.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Hoofdarts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

  • Ambulancier (M/V) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AMB Het Vlaamse Kruis vzw

    Type: Werfreserve

    U wordt tewerkgesteld in Leuvense grootste ambulancedienst, waar je als: -Chauffeur/begeleider vervoer doet van zieken en gewonden bij het transport van niet dringend ziekenvervoer -Dringend ziekenvervoer doet in het kader van het hulpcentrum 112 Leuven (indien in bezit geldige 112 badge). -Onderhoud doet van voertuigen, lokalen, materiaal, ed. -Bijstand verleent in het kader van ramp en noodsituaties.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Bierbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van FLDISTRIDIJLE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDISTRIDIJLE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDISTRIDIJLE NV. Laat een reactie achter voor FLDISTRIDIJLE NV. FLDISTRIDIJLE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDISTRIDIJLE NV. Leave a respond for FLDISTRIDIJLE NV. FLDISTRIDIJLE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDISTRIDIJLE NV op de google maps. Adres en contacten FLDISTRIDIJLE NV
Location of FLDISTRIDIJLE NV on the google maps. Address and contacts of FLDISTRIDIJLE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDISTRIDIJLE NV FLDISTRIDIJLE NV: OLENSE WIELERTOERISTEN | Institut de l'Annonciation | ATELIER LATELIER | A. LAFALIZE | custodiam S.A.

Other related companies as FLDISTRIDIJLE NV: OLENSE WIELERTOERISTEN | Institut de l'Annonciation | ATELIER LATELIER | A. LAFALIZE | custodiam S.A.

FLDISTRIDIJLE NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDISTRIDIJLE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04042114257. Het bedrijf FLDISTRIDIJLE NV bevindt zich op het adres: Nieuwlandln. 15a(), Internal Postal Box 321 3200 Aarschot - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 448,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLDISTRIDIJLE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDISTRIDIJLE NV is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDISTRIDIJLE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDISTRIDIJLE NV, openstaande posities, locatie van FLDISTRIDIJLE NV op de kaart.

FLDISTRIDIJLE NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDISTRIDIJLE NV, company assigned to the tax number BE04042114257. The company FLDISTRIDIJLE NV is located at the address: Nieuwlandln. 15a(), Internal Postal Box 321 3200 Aarschot - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 448,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLDISTRIDIJLE NV were not found.
The main activity of FLDISTRIDIJLE NV is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDISTRIDIJLE NV is not available. You also can look at reviews of FLDISTRIDIJLE NV, open positions, location of FLDISTRIDIJLE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDISTRIDIJLE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDISTRIDIJLE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDISTRIDIJLE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDISTRIDIJLE NV, employees, financial statistics.