EDITIONS MARCO PIETTEUR

Contactgegevens EDITIONS MARCO PIETTEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDITIONS MARCO PIETTEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDITIONS MARCO PIETTEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EUGبNE-VANDENHOFF 88; 4030; LIبGE, België

Telefoon (phone): 43490303 (+32-43490303) 43490303 (+32-43490303)

Fax (fax): +32 (14) 670-58-20 +32 (14) 670-58-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDITIONS MARCO PIETTEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDITIONS MARCO PIETTEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDITIONS MARCO PIETTEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDITIONS MARCO PIETTEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDITIONS MARCO PIETTEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDITIONS MARCO PIETTEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDITIONS MARCO PIETTEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDITIONS MARCO PIETTEUR
Products information EDITIONS MARCO PIETTEUR

BTW identificatienummer (tax): BE06358032226
Ondernemingsnummer: 9087860107
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 848,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in EDITIONS MARCO PIETTEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekenuitgeverijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDITIONS MARCO PIETTEUR
(Get full report from official database of BE for EDITIONS MARCO PIETTEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDITIONS MARCO PIETTEUR
Addition kinds of activities for EDITIONS MARCO PIETTEUR

236901. Kinder culottes en shorts | Children's culottes and shorts
363400. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
17990402. Stellingen | Scaffolding
27410207. Kaarten: publicatie en afdrukken | Maps: publishing and printing
33399900. Primaire nonferro metalen, nec, nec | Primary nonferrous metals, nec, nec
35560213. Sifters, eten | Sifters, food
35990301. Chemische freeswerkwinkel | Chemical milling job shop
51930200. Bloemen en kwekerijvoorraad | Flowers and nursery stock
80110522. Thoracische arts | Thoracic physician
86110300. Regelgevende verenigingen | Regulatory associations

Werken bij EDITIONS MARCO PIETTEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDITIONS MARCO PIETTEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDITIONS MARCO PIETTEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDITIONS MARCO PIETTEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding 2 ploegen M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Ben jij de machine operator die wij zoeken? Kijk snel verder! Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en kijkt na of alles juist is verpakt. Je staat in voor het voorbereiden van de productiemaatregelen: reinigen en sterilisatie van yoghurt rijpingstanks en opstarten van het yoghurtrijpingsproces.

  • KRAANMAN MONTAGEKRAAN INDUSTRIEBOUW (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het besturen van de mobiele telescopische montagekraan tot 110 ton voor het verrichten van montagewerken voor prefabbeton- en staalconstructies. Je organiseert het werk binnen de ploeg. Je helpt zelf ook mee met de montagewerken.

  • Machine operator (NOKERE)

    Regio: NOKERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak als operator bestaat er uit om: plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine starten en stoppen van orders in computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit nemen van corrigerende actes bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen registreren van vaststellingen op de controlefiche verpakken van de afgewerkte rolluikkasten

  • Handlanger - monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Neerpelt is Konvert Construct op zoek naar een handlanger - monteur industriebouw. Ervaring is geen vereiste. Heb je geen hoogtevrees en schrikt hard werken je niet af? Neem dan zeker contact met ons op!

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • HUISHOUDHULP regio groot Nevele - Drongen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • kassamedewerker student weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SACHA SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Oostende is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Functioneel Analist (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ons ICT is een overkoepelende dienst voor alle Ons organisaties en maakt al meer dan 20 jaar eigen software. Steeds vaker kregen we vanuit de sectoren waarin we actief zijn de vraag of deze software ook aangekocht kon worden. In de schoot van Ons ontstond hierdoor in 2016 CareIT, als spin-off, met het specifieke doel de toepassingen van Ons te commercialiseren. Ter versterking van Ons softwareteam zijn wij momenteel op zoek naar een m/v: Functioneel analist Wijgmaal Voltijds (min. 80%), onbepaalde duur Wat houdt de job in? Je analyseert de functionele behoeften van de klant en vertaalt deze noden naar user stories. Je organiseert en faciliteert analysemeetings met de business experten van de klant. Je voert de analyses, high-level en detail, en testen uit. Jij bent in het projectteam de vertegenwoordiger van de klant en aanspreekpunt voor functionele vragen. Je volgt in het projectteam de ontwikkeling en het testen van de functionaliteiten beschreven in de user stories op. Je organiseert demo’s voor de klant en faciliteert acceptatietesten.

  • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Tongeren Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van EDITIONS MARCO PIETTEUR in sociale netwerken
Look for responds of EDITIONS MARCO PIETTEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDITIONS MARCO PIETTEUR. Laat een reactie achter voor EDITIONS MARCO PIETTEUR. EDITIONS MARCO PIETTEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDITIONS MARCO PIETTEUR. Leave a respond for EDITIONS MARCO PIETTEUR. EDITIONS MARCO PIETTEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDITIONS MARCO PIETTEUR op de google maps. Adres en contacten EDITIONS MARCO PIETTEUR
Location of EDITIONS MARCO PIETTEUR on the google maps. Address and contacts of EDITIONS MARCO PIETTEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come EDITIONS MARCO PIETTEUR EDITIONS MARCO PIETTEUR: ANDY DE TEMMERMAN | PHILIPPE FRISEE | RITA VANDENHEEDE | COIFFURE DIFFERNCE | Verhoene

Other related companies as EDITIONS MARCO PIETTEUR: ANDY DE TEMMERMAN | PHILIPPE FRISEE | RITA VANDENHEEDE | COIFFURE DIFFERNCE | Verhoene

EDITIONS MARCO PIETTEUR is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDITIONS MARCO PIETTEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06358032226. Het bedrijf EDITIONS MARCO PIETTEUR bevindt zich op het adres: RUE EUGبNE-VANDENHOFF 88; 4030; LIبGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 848,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekenuitgeverijen. Producten gemaakt in EDITIONS MARCO PIETTEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDITIONS MARCO PIETTEUR is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDITIONS MARCO PIETTEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDITIONS MARCO PIETTEUR, openstaande posities, locatie van EDITIONS MARCO PIETTEUR op de kaart.

EDITIONS MARCO PIETTEUR is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDITIONS MARCO PIETTEUR, company assigned to the tax number BE06358032226. The company EDITIONS MARCO PIETTEUR is located at the address: RUE EUGبNE-VANDENHOFF 88; 4030; LIبGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 848,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekenuitgeverijen. Products created in EDITIONS MARCO PIETTEUR were not found.
The main activity of EDITIONS MARCO PIETTEUR is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EDITIONS MARCO PIETTEUR is not available. You also can look at reviews of EDITIONS MARCO PIETTEUR, open positions, location of EDITIONS MARCO PIETTEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDITIONS MARCO PIETTEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDITIONS MARCO PIETTEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDITIONS MARCO PIETTEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDITIONS MARCO PIETTEUR, employees, financial statistics.