GUY DE GREVE

Contactgegevens GUY DE GREVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUY DE GREVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUY DE GREVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLSTRAAT 12; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93481231 (+32-93481231) 93481231 (+32-93481231)

Fax (fax): +32 (61) 614-14-38 +32 (61) 614-14-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUY DE GREVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUY DE GREVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUY DE GREVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUY DE GREVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUY DE GREVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUY DE GREVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUY DE GREVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUY DE GREVE
Products information GUY DE GREVE

BTW identificatienummer (tax): BE09085388183
Ondernemingsnummer: 4285186767
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 507,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in GUY DE GREVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUY DE GREVE
(Get full report from official database of BE for GUY DE GREVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUY DE GREVE
Addition kinds of activities for GUY DE GREVE

206700. Kauwgom | Chewing gum
733802. Stenografische diensten | Stenographic services
20239903. Caseïne, droog of nat | Casein, dry or wet
20539903. Croissants, bevroren | Croissants, frozen
30690307. Kleding, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Clothing, vulcanized rubber or rubberized fabric
32690204. Vormen voor gedopte rubberproducten, aardewerk | Forms for dipped rubber products, pottery
38410101. Spieroefeningsapparatuur, oftalmisch | Muscle exercise apparatus, ophthalmic
39310106. Concertinas en onderdelen | Concertinas and parts
50320501. Cinders | Cinders

Werken bij GUY DE GREVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUY DE GREVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUY DE GREVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUY DE GREVE. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND GEZOCHT: 2 Installateurs elektriciteit (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. Als elektricien sta je in voor het aanleggen van de elektrische installatie in woning- en appartementsbouw.

  • polyvalent medewerker grondstoffenmagazijn (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als orderpicker in het grondstoffenmagazijn, waar je volgende taken zal uitvoeren: Je doet de manuele picking van diverse grondstoffen uit de frigo's en diepvries aan de hand van fiches per productiebatch. Je zorgt dat alle fiches correct en tijdig afgewerkt zijn. Je werkt volgens het gekende FIFO-systeem. Je staat in voor de orde en netheid in de frigo's, de diepvries en het voorraadmagazijn.

  • Magazijnier (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Schelle zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier met een technische achtergrond. Ook sta je in voor de levering naar de klanten en het monteren van meubels.

  • Productiearbeider (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag de hele dag buiten? Zoek je een job waar veel afwisseling in zit? Dan hebben we een leuke job gevonden voor jou! Voor een betonbedrijf in Lier zoeken we een lader/losser. Op hun buitenplein hebben ze nood aan iemand die een constant overzicht heeft over waar alles zich bevindt, van waar het komt en waar het heen moet. Verder horen er tot de taken: o Bedienen van de torenkraan van op de grond. o Laden en lossen met een heftruck o Levering controleren o Producten voor levering laatste controle check + bijwerken/afwerken waar nodig. Heb je hier ervaring met een heftruck of torenkraan, geweldig. Zo niet, is er een opleiding 'on the job'. Je werkt in ochtend uren van 6.00-14.45

  • Studentenjob telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze roadshows of opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30. Verschillende dagen per week kunnen worden besproken. Geen avond- of weekendwerk

  • Commercieel bediende (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SEATS AND SOFAS

    Type: Vaste Job

    Aanmaken koopovereenkomsten voor klanten; Bestellen en opvolgen van aankopen van klanten; Klantenonthaal; Contacten met leveranciers en hoofdkantoor; Administratieve opvolging van dossiers.

  • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

  • Planner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: NDQ

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

  • Productieverantwoordelijke (m/v) - dagwerk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een hands-on productiemedewerker. De firma is actief in het bedrukken van promomateriaal, geschenken,... Na een inloopperiode waarbij je de machines en de werking leert kennen, neem je de leiding over op de werkvloer. Doel is om de rechtstreekse schakel te worden tussen productie en de zaakvoerder. Het is dus de bedoeling om: - collega's te helpen en aan te sturen - kwaliteitscontrole van de geproduceerde producten - werk verdelen - dagelijks overdracht te doen aan de zaakvoerder, rapporteren via Excel - leiding te geven - personeel en productie planning op te maken - ...

  • logopedist(e) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: LOGOSENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandeling en diagnostiek van o stotteren o leerstoornissen o neurogene communicatiestoornissen o stemstoornissen o articulatiestoornissen o taalontwikkelingsstoornissen o …

  • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio MECHELEN/ANTWERPEN) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: M2018.

  • ITS Group Benelux - Oracle DBA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Description  installing and regularly upgrading the Oracle database software. This requires expertise in Oracle and its corresponding application tools. using database and coding knowledge to create database Storage structures, known as tablespaces, that store the data of Web applications. They are responsible for ensuring these structures are created with information security in mind. changing to database structures based on company needs. using their Oracle expertise and knowledge of database management to find and address the cause of the malfunction.   Skills  Understand the theories and components that make the system function. They also need knowledge of Structured Query Language (SQL) to create and alter database structures. Oracle DBAs need a working knowledge of programming languages such as HTML and XML. Oracle DBAs are people who thrive in a collaborative environment; they rarely work independently.  Designing databases using Oracle Software and knowledge of SQL Testing database applications to ensure functionality Collaborating with other Oracle DBAs to implement structures Performing regular security updates to keep user data safe Helping users to navigate and use database functions

Zoek naar antwoorden van GUY DE GREVE in sociale netwerken
Look for responds of GUY DE GREVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUY DE GREVE. Laat een reactie achter voor GUY DE GREVE. GUY DE GREVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUY DE GREVE. Leave a respond for GUY DE GREVE. GUY DE GREVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUY DE GREVE op de google maps. Adres en contacten GUY DE GREVE
Location of GUY DE GREVE on the google maps. Address and contacts of GUY DE GREVE

Andere gerelateerde bedrijven als come GUY DE GREVE GUY DE GREVE: Baeyens D | LANDGRAAF KLEDINGPALEIS | Pic-Nic | AUGUSTINUS VERHEYEN | KERSTIN HEINZEL

Other related companies as GUY DE GREVE: Baeyens D | LANDGRAAF KLEDINGPALEIS | Pic-Nic | AUGUSTINUS VERHEYEN | KERSTIN HEINZEL

GUY DE GREVE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUY DE GREVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09085388183. Het bedrijf GUY DE GREVE bevindt zich op het adres: SCHOOLSTRAAT 12; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 507,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in GUY DE GREVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUY DE GREVE is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUY DE GREVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUY DE GREVE, openstaande posities, locatie van GUY DE GREVE op de kaart.

GUY DE GREVE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUY DE GREVE, company assigned to the tax number BE09085388183. The company GUY DE GREVE is located at the address: SCHOOLSTRAAT 12; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 507,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pharmaciens. Products created in GUY DE GREVE were not found.
The main activity of GUY DE GREVE is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GUY DE GREVE is not available. You also can look at reviews of GUY DE GREVE, open positions, location of GUY DE GREVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUY DE GREVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUY DE GREVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUY DE GREVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUY DE GREVE, employees, financial statistics.