EDITIONS LE COLOMBIER

Contactgegevens EDITIONS LE COLOMBIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDITIONS LE COLOMBIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDITIONS LE COLOMBIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COGHENSQUARE 15; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23451654 (+32-23451654) 23451654 (+32-23451654)

Fax (fax): +32 (60) 120-91-93 +32 (60) 120-91-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDITIONS LE COLOMBIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDITIONS LE COLOMBIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDITIONS LE COLOMBIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDITIONS LE COLOMBIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDITIONS LE COLOMBIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDITIONS LE COLOMBIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDITIONS LE COLOMBIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDITIONS LE COLOMBIER
Products information EDITIONS LE COLOMBIER

BTW identificatienummer (tax): BE04090454101
Ondernemingsnummer: 9562469482
Hoofdstad (capital): 438,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 221,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in EDITIONS LE COLOMBIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekenuitgeverijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDITIONS LE COLOMBIER
(Get full report from official database of BE for EDITIONS LE COLOMBIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDITIONS LE COLOMBIER
Addition kinds of activities for EDITIONS LE COLOMBIER

17310305. Voice, data en video bedrading aannemer | Voice, data, and video wiring contractor
17319902. Computer installatie | Computer installation
22110213. Broeken, katoen | Trouserings, cotton
32219906. Flesjes, glas | Vials, glass
34410201. Bridge secties, geprefabriceerde, snelweg | Bridge sections, prefabricated, highway
35790200. Typ- en tekstverwerkingsmachines | Typing and word processing machines
39140403. Ecclesiastische ware, geplateerd (alle metalen) | Ecclesiastical ware, plated (all metals)
59329900. Gebruikt koopwinkels, nec | Used merchandise stores, nec
59990503. Postzegels (filatelist) | Stamps (philatelist)

Werken bij EDITIONS LE COLOMBIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDITIONS LE COLOMBIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDITIONS LE COLOMBIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDITIONS LE COLOMBIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust is een Belgische HR-bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in werving en selectie. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal Je bent de rechterhand van de productieverantwoordelijke, je geeft hem de nodige ondersteuning en bent zijn back-up bij afwezigheid Je stelt mee de productiedossiers op en bestelt de benodigde materialen Je stuurt de kwaliteitsmedewerkers aan en begeleidt de maandelijkse externe controlebezoeken Bij nieuwe projecten volg je de productieplannen mee op. je werkt hiervoor nauw samen met de productie- en kwaliteitsverantwoordelijke. Je staat tevens in voor het onthaal van nieuwe werknemers.

  • Hulpkok (M/V) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer mooi Spaans restaurant te Knokke zijn wij op zoek naar een gemotiveerde hulpkok. Al de vis- en vleesgerechten worden bereid in een houtskooloven en zijn dagvers. Dankzij de open keuken kunnen klanten ook perfect volgen hoe de chefs hun kunsten bovenhalen om hun unieke gerechten op tafel te brengen.

  • Restaurateur monumenten (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ranst zijn wij op zoek naar een RESTAURATEUR MONUMENTEN (M/V). 

  • Operator Frietlijn (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het productieproces, waarbij aardappelen verwerkt worden tot diepgevroren, voorgebakken frietjes. Je stuurt verschillende grote machines (schillers, blancheurs, enz…). Je zorgt ervoor dat de kwaliteit en het rendement van de productie optimaal blijft.

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent kapper (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Indien je al minstens 1 jaar een opleiding kapper of haartooi volgt, kan je als student tewerkgesteld worden in een kapperszaak. Tijdens de vakantieperiode werk je op donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens de schoolperiode werk je op zaterdag. Je krijgt de kans om in de praktijk heel wat ervaring op te doen!

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • Bijlesgever wiskunde (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LAGO

    Type: Studentenjob

    Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

  • Magazijnier (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor ontvangst van de geleverde goederen, beheert ernaast ook nog de goederenstroom.

Zoek naar antwoorden van EDITIONS LE COLOMBIER in sociale netwerken
Look for responds of EDITIONS LE COLOMBIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDITIONS LE COLOMBIER. Laat een reactie achter voor EDITIONS LE COLOMBIER. EDITIONS LE COLOMBIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDITIONS LE COLOMBIER. Leave a respond for EDITIONS LE COLOMBIER. EDITIONS LE COLOMBIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDITIONS LE COLOMBIER op de google maps. Adres en contacten EDITIONS LE COLOMBIER
Location of EDITIONS LE COLOMBIER on the google maps. Address and contacts of EDITIONS LE COLOMBIER

Andere gerelateerde bedrijven als come EDITIONS LE COLOMBIER EDITIONS LE COLOMBIER: 'T KRUIDENTUINTJE | YVAN DE BRUYNE | VANDEWALLE - WAUTERS | FA. MAES BERTRAND & ZOON | Barsamian Isabelle

Other related companies as EDITIONS LE COLOMBIER: 'T KRUIDENTUINTJE | YVAN DE BRUYNE | VANDEWALLE - WAUTERS | FA. MAES BERTRAND & ZOON | Barsamian Isabelle

EDITIONS LE COLOMBIER is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDITIONS LE COLOMBIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04090454101. Het bedrijf EDITIONS LE COLOMBIER bevindt zich op het adres: COGHENSQUARE 15; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 438,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 221,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekenuitgeverijen. Producten gemaakt in EDITIONS LE COLOMBIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDITIONS LE COLOMBIER is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDITIONS LE COLOMBIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDITIONS LE COLOMBIER, openstaande posities, locatie van EDITIONS LE COLOMBIER op de kaart.

EDITIONS LE COLOMBIER is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDITIONS LE COLOMBIER, company assigned to the tax number BE04090454101. The company EDITIONS LE COLOMBIER is located at the address: COGHENSQUARE 15; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 438,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 221,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekenuitgeverijen. Products created in EDITIONS LE COLOMBIER were not found.
The main activity of EDITIONS LE COLOMBIER is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EDITIONS LE COLOMBIER is not available. You also can look at reviews of EDITIONS LE COLOMBIER, open positions, location of EDITIONS LE COLOMBIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDITIONS LE COLOMBIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDITIONS LE COLOMBIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDITIONS LE COLOMBIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDITIONS LE COLOMBIER, employees, financial statistics.