FRANZ DEFOSSEZ

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • FRANZ DEFOSSEZ

Contactgegevens FRANZ DEFOSSEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANZ DEFOSSEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANZ DEFOSSEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE RANSART 20; 6060; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71411785 (+32-71411785) 71411785 (+32-71411785)

Fax (fax): +32 (81) 598-85-11 +32 (81) 598-85-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANZ DEFOSSEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANZ DEFOSSEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANZ DEFOSSEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANZ DEFOSSEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANZ DEFOSSEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANZ DEFOSSEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANZ DEFOSSEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANZ DEFOSSEZ
Products information FRANZ DEFOSSEZ

BTW identificatienummer (tax): BE05499725341
Ondernemingsnummer: 9656677246
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 682,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FRANZ DEFOSSEZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANZ DEFOSSEZ
(Get full report from official database of BE for FRANZ DEFOSSEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANZ DEFOSSEZ
Addition kinds of activities for FRANZ DEFOSSEZ

0781. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
225401. Shorts, shirts, slipjes en slipjes (ondergoed): brei | Shorts, shirts, slips, and panties (underwear): knit
731299. Outdoor reclame diensten, nec | Outdoor advertising services, nec
22620106. Schermafdrukken: synthetische vezel- en zijdenweefsels | Screen printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
30899911. Handschoenen of mittens, kunststof | Gloves or mittens, plastics
35450100. Precisie meetinstrumenten | Precision measuring tools
51720101. Butaangas | Butane gas
89991003. Psychologische consultant | Psychological consultant

Werken bij FRANZ DEFOSSEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANZ DEFOSSEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANZ DEFOSSEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANZ DEFOSSEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Meewerkend chauffeur C/CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio EKE zijn we op zoek naar een arbeider met rijbewijs C. Je zal ingezet worden voor werken op de openbare weg en meer specifiek het aanbrengen van wegmarkeringen. Je houdt ervan om dagelijks in de buitenlucht te werken. Je werkt graag samen met collega's en leert van hen de knepen van het vak.

  • Lasser / Monteur Machinebouw (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lasser/Monteur Machinebouw sta je in voor : Het lassen van machineconstructies. Samenbouwen van de onderdelen tot een werkende machine.

  • ARBEIDER METAAL - OPERATOR GIETERIJ (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt gekend in de metaalsector zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar operatoren. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit: U houdt toezicht op en regelt één of meerdere fases in de warme metaalproductie (smelten, gieten, ...) om nieuw metaal, halffabricaten (wielen) of afgewerkte producten te bekomen. Werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, milieunormen en productievereisten (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). u controleert de staat van de installaties en voert er onderhoud aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: installaties vanop afstand aansturen, manuele of machinale vormgietbewerkingen uitvoeren, ... U produceert zelf de kunststof door middel van correct afwegen en doseren. U produceert gietstukken door middel van manueel of machinaal gieten. U werkt zelfstandig op een werkpost waarbij u voor alle handelingen instaat. U werkt met verschillende matrijzen van verschillende grootte. U bepaalt zelf de kwaliteit en productiviteit door uw inzet en vakmanschap.

  • Lasoperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij LASOPERATOR (M/V) Functie : Je takenpakket bestaat vooral uit: het programma inladen in de machine de correcte grondstof klaarleggen correcte parameters, gereedschappen gebruiken het invullen van de kwaliteitsdocumenten stukken correct verpakken en etiketteren preventief onderhoud

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit HARELBEKE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Event Studenten/Hostessen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Als trotse sponsor is Q Jobs op zoek naar 20 studenten voor een super cool event! De KBC Night Run vindt plaats op 20 oktober in Beringen. Voor dit event gaat Q Jobs op zoek naar studenten die op 20/10 instaan voor: - het inschrijven van de deelnemers (17.00 - 20.00; dit is ook op vrijdag 19/10) - bewegwijzering op het parcours (18.00 - 22.30) - seingeving aan de doorsteek plaatsen (18.00 - 22.30) - bevoorrading (19.30 - 22.30) - uitreiking van de medailles (19.30 - 22.30) - hostessenwerk (16.30 - 23.00) - onderhoud toiletten (17.00 - 00.00 en 17.00 - 02.00) Draag jij graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Weekendwerk - Bakkerij Merelbeke Flora (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO

    Type: Studentenjob

    Slaap jij in het weekend niet graag uit?  Heb jij het talent om lekkere broodjes aan klanten te verkopen?  Met andere woorden, zoek jij een weekendjob waar je je verkoopstalent kan bovenhalen terwijl je omringd bent door de heerlijke geur van versgebakken brood?  Dan ben je de persoon die wij zoeken! Voor een trendy bakkerij, waarbij de filialen uit de grond rijzen als paddenstoelen, zijn wij op zoek naar een flexibele weekendkracht. Wat houdt dit exact in?  Je kan drie weekends per maand de klanten met een brede glimlach verwelkomen en verder helpen, de verkoop in de winkel op jou nemen en het onderhoud van winkel doen. Dit zowel op zaterdag, zondag als feestdagen. Ofwel werk je in de voormiddag (6.00u-12.00u) ofwel in de namiddag (12.00u-18.00u). Dit kan verder besproken worden met de winkelverantwoordelijke. 

  • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Toonzaalverkoper Vloeren (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten; je leidt hen rond in de showroom; analyseert hun wensen en speelt hier uiteraard op in. Je stelt een offerte op en volgt deze uiteraard ook verder op. Je tracht de verkoop zo snel mogelijk af te sluiten en behandelt de bijkomende administratie hieromtrent. Bedrijfsprofiel: Heb je interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER goede kennis Engels (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit : Opmaken van op maat offertes Ingeven en aanmaken van de klantendossiers Administratieve ondersteuning Contacten met de diverse interne departementen Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gereputeerde speler in zijn expertisedomein en typeren zich door aangename werkomgeving, goede work life balance en ruime ontwikkelings - en opleidingskansen. Ze kijken uit naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER met oog voor detail en goede praktische kennis van het Engels. 

  • Automation Engineer (PLC) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Automation Engineer / PLC Programmeur : ontwikkel je systemen voor aandrijving, beveiliging en datacommunicatie van bouwkranen programmeer je PLC's in allerhande automatiseringsprojecten zet je ontwerpspecificaties om naar productspecificaties help je bij het testen van de elektronische systemen op protoypes stel je de noodzakelijke technische documenten ter beschikking Bedrijfsprofiel : Bedrijf in verhuur van kranen te Paal met een 130-tal vaste medewerkers

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

Zoek naar antwoorden van FRANZ DEFOSSEZ in sociale netwerken
Look for responds of FRANZ DEFOSSEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANZ DEFOSSEZ. Laat een reactie achter voor FRANZ DEFOSSEZ. FRANZ DEFOSSEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANZ DEFOSSEZ. Leave a respond for FRANZ DEFOSSEZ. FRANZ DEFOSSEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANZ DEFOSSEZ op de google maps. Adres en contacten FRANZ DEFOSSEZ
Location of FRANZ DEFOSSEZ on the google maps. Address and contacts of FRANZ DEFOSSEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANZ DEFOSSEZ FRANZ DEFOSSEZ: COIFFURE CARINE | BEDERT | STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | PICCO BELLO | BLRW-CBLCC

Other related companies as FRANZ DEFOSSEZ: COIFFURE CARINE | BEDERT | STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | PICCO BELLO | BLRW-CBLCC

FRANZ DEFOSSEZ is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANZ DEFOSSEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05499725341. Het bedrijf FRANZ DEFOSSEZ bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE RANSART 20; 6060; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 682,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in FRANZ DEFOSSEZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANZ DEFOSSEZ is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANZ DEFOSSEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANZ DEFOSSEZ, openstaande posities, locatie van FRANZ DEFOSSEZ op de kaart.

FRANZ DEFOSSEZ is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANZ DEFOSSEZ, company assigned to the tax number BE05499725341. The company FRANZ DEFOSSEZ is located at the address: CHAUSS?E DE RANSART 20; 6060; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 682,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pharmaciens. Products created in FRANZ DEFOSSEZ were not found.
The main activity of FRANZ DEFOSSEZ is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANZ DEFOSSEZ is not available. You also can look at reviews of FRANZ DEFOSSEZ, open positions, location of FRANZ DEFOSSEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANZ DEFOSSEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANZ DEFOSSEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANZ DEFOSSEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANZ DEFOSSEZ, employees, financial statistics.