FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA
Private companiesMotion Pictures • FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA

Contactgegevens FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstr. 52 2235 Hulshout - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-22-53-81 32-15-22-53-81

Fax (fax): 32-15-22-53-22 32-15-22-53-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA
Products information FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02178283691
Ondernemingsnummer: 7261383056
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 845,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA
(Get full report from official database of BE for FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA
Addition kinds of activities for FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA

144699. Industrieel zand, nec | Industrial sand, nec
07429901. Dierziekenhuisdiensten, huisdieren en andere dierenspecialiteiten | Animal hospital services, pets and other animal specialties
36259917. Timing apparaten, elektronisch | Timing devices, electronic
36639904. Lichte communicatieapparatuur | Light communications equipment
37140121. Propanomzettingsapparatuur, motorvoertuig | Propane conversion equipment, motor vehicle
51930100. Bloemistenbenodigdheden | Florists' supplies
83990100. Communautaire ontwikkelingsgroepen | Community development groups

Werken bij FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker (m/v) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als keukenmedewerker ben je polyvalent inzetbaar ter ondersteuning van de chef. Je staat in voor onder andere: - het voorbereiden van de (warme) gerechten - het dresseren van de borden - eenvoudige bereidingen (vb. pasta koken) - algemeen op orde houden van de keuken - afwas (met industriële vaatwasmachine)

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • Job als metaalbewerker regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als metaalbewerker regio Bocholt ga je volgende taken uitvoeren Voorbereiding knippen/plooien/bedienen van de lasersnijmachine. Sorteren van de producten. Kleine problemen oplossen om machinestilstand te voorkomen. Kwaliteitscontroles.

  • Chauffeur B - CE (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groothandel in aardappelen en beleveren de verwerkende industrie, schilbedrijven en kleinhandel. Ze bieden een job aan waarbij je zal instaan voor transport van aardappelen naar hun klanten met oplegger of vrachtwagen + aanhangwagen en ophaling van aardappelen bij hun leveranciers (landbouwers).Ook laden en lossen van deze vrachten dient te gebeuren (via transportband in de oplegger, via kippen van laadbak of manueel met heftruck of transpalet) . Je zal tevens instaan voor een kwaliteitscontrole van het opgehaalde product en te leveren. Verder zal je waar nodig bijspringen voor allerhande arbeiderstaken binnen het bedrijf. Handigheid in besturen van een transpalet, heftruck en verreiker is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • STUDENT VERDELER BIEREN (STEENHUFFEL)

    Regio: STEENHUFFEL

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij tijdens de maand september en heb je een rijbewijs? Wil je graag werken regio Brugge/ Roeselare en ben je op zoek naar promowerk? dan hebben wij een leuke job voor je. Namelijk het uitzetten van Bier voor een lopende actie. Je zal horeca zaken gaan bezoeken en een aantrekkelijke stand maken om het bier te promoten.

  • dakwerker of schrijnwerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Vaste Job

    Op de werf ben je verantwoordelijk voor voorbereidende werken zodat collega’s de isolatie vlot kunnen inblazen. Dit gaat o.a. over uittimmeren van een dak, zolderruimte of andere structuren, een damprem plaatsen, dakramen installeren, dakbedekking deels verwijderen,…Eens de isolatie is ingeblazen kan jij de afwerking (mee) voor je rekening nemen: dakbedekking terug leggen, afwerken met fermacell-platen,…

  • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Arinto

    Type: Vaste Job

    Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

  • Zelfstandig diëtist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

  • Geaccrediteerde monsternemer Vlaams-Brabant & Limburg (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Plaats en functie in de organisatie Als geaccrediteerde staalnemer werk je onder leiding van de Teammanager wettelijke monstername en logistiek en word je inhoudelijk gecoacht en opgevolgd door de supervisor verbonden aan het centraal laboratorium die rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke voor De Watergroep. Je hebt contact met alle medewerkers van de dienst, met de medewerkers van andere technische diensten van het centraal laboratorium, alsook met de klanten van De Watergroep. Je controleert de waterkwaliteit (van tap tot kraan) door middel van het uitvoeren van staalnames overeenkomstig het ingevoerde kwaliteitszorgsysteem (ISO17025-norm) en de heersende procedures van het kwaliteitshandboek, om zo bij te dragen tot het afleveren van water dat voldoet aan de opgelegde normen. Je vervult de bijhorende administratieve formaliteiten en je zorgt voor de nodige verslaggeving naar de planner wettelijke monstername en Teammanager wettelijke monstername en logistiek toe. Voornaamste opdrachten Je controleert de waterkwaliteit aan de hand van staalnames en metingen ter plaatse volgens de heersende WAC-procedures in het kader van de Vlarel-erkenning en volgens de eisen van ISO 17025. Je voert zelfstandig de dag- en weekplanning van het wettelijk controleprogramma uit. Je overlegt regelmatig met de inhoudelijke supervisor en met je leidinggevende over de opdrachten, de planning en hoe die uit te voeren. Je doet staalnames onder accreditatie-eisen voor opdrachten van derden waarbij accreditatie vereist is. Je voert de voorziene controle metingen uit, je interpreteert de metingen en je meldt onregelmatigheden aan de supervisor. Je voert beperkte binnenhuiscontroles uit bij plaatselijke kwaliteitsproblemen. Je voert speciale staalnames uit onder meer bij kwaliteitsproblemen en bij werken aan het distributienet, en dit ’s avonds of in het weekend indien nodig. Je informeert de klant met relevante informatie over de kwaliteit van het geleverde water (hardheid …). Je onderhoudt en ijkt de meetapparatuur. Je vult gevraagde (registratie)formulieren correct en tijdig in en je brengt gegevens in via PDA. Je voert visuele en fysische controles uit bij watertorens, waterwinningen, reinwaterkelders… Je signaleert problemen en voorvallen en je bespreekt ze met je leidinggevende en de supervisor. Je neemt deel aan equipevergaderingen en andere overlegmomenten.

Zoek naar antwoorden van FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA. Laat een reactie achter voor FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA. FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA. Leave a respond for FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA. FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA op de google maps. Adres en contacten FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA
Location of FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA on the google maps. Address and contacts of FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA: FLAERTS BVBA | Francken A | France A | Dubois tank nv NV | K.T.A.

Other related companies as FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA: FLAERTS BVBA | Francken A | France A | Dubois tank nv NV | K.T.A.

FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02178283691. Het bedrijf FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA bevindt zich op het adres: Kerkstr. 52 2235 Hulshout - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 845,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA, openstaande posities, locatie van FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA op de kaart.

FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA, company assigned to the tax number BE02178283691. The company FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA is located at the address: Kerkstr. 52 2235 Hulshout - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 845,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA were not found.
The main activity of FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA is not available. You also can look at reviews of FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA, open positions, location of FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTRANSPORT C. VERMEULEN BVBA, employees, financial statistics.