C. DE CRAECKER

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • C. DE CRAECKER
Private companiesMotion Pictures • C. DE CRAECKER

Contactgegevens C. DE CRAECKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C. DE CRAECKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

C. DE CRAECKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 40; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32326773 32326773

Fax (fax): +32 (3) 507-85-45 +32 (3) 507-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C. DE CRAECKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C. DE CRAECKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C. DE CRAECKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C. DE CRAECKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C. DE CRAECKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C. DE CRAECKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C. DE CRAECKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C. DE CRAECKER
Products information C. DE CRAECKER

BTW identificatienummer (tax): BE04281616210
Ondernemingsnummer: 9182342529
Hoofdstad (capital): 254,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 160,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in C. DE CRAECKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C. DE CRAECKER
(Get full report from official database of BE for C. DE CRAECKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor C. DE CRAECKER
Addition kinds of activities for C. DE CRAECKER

203304. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
679999. Beleggers, nec, nec | Investors, nec, nec
07210405. Vlamteelt diensten | Flame cultivation services
24219909. Weerstand van hout in kleinere afmetingen | Resawing lumber into smaller dimensions
28190000. Industriële anorganische chemicaliën, nec | Industrial inorganic chemicals, nec
30690000. Gemaakte rubberen producten, niet inbegrepen | Fabricated rubber products, nec
36390202. Naaimachines en bijlagen, huishoudelijk | Sewing machines and attachments, domestic
73891003. Switchboard operatie, private branch exchanges | Switchboard operation, private branch exchanges

Werken bij C. DE CRAECKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C. DE CRAECKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C. DE CRAECKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C. DE CRAECKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een brede waaier van activiteiten: - Opvullen van containers - Ophogen van palletten - Picken van volle palletten uit de rekken met een reachtruck - Bijbrengen van palletten met een elektrische transpallet - Laden van vrachtwagens met een elektrische transpallet

  • Onderhoudstechnieker (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hasselt (Kermt) zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker.  

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde medewerker die zelfstandig het magazijn kan beheren. Functies: - Het maken van bestelbonnen - Bestellingen klaarzetten voor collega's en klanten - Controleren van uitgaande en terugkomende bestellingen.

  • Chauffeur C of CE - afzetcontainers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zet afzetcontainers af of pikt die op met de vaste vrachtwagen of met een vrachtwagen en aanhangwagen. Je vertrekt steeds vanuit het depot en rijdt in een straal van 30 km in de regio. Je start tussen 5u en 7u 's morgens en presteert zo'n 10 tot 12u/dag. Als je even niet moet rijden, dan help je mee in het magazijn. Vanaf september is een nieuwe vrachtwagen voorzien, maar als je wil kan je onmiddellijk starten. Loon volgens PC schoonmaak (hoog startloon!) Optie vast

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kieldrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Administratief medewerk(st)er (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: RENOSTEP

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker ben jij een klasbak in: Punctueel beheren van de administratieve taken Met de glimlach klanten, leveranciers en samenwerkers helpen Mee denken met het bedrijf voor een verdere groei Denken in oplossingen Zelfstandig kunnen werken Een hart voor mooie interieurs is altijd een pluspunt

  • Chauffeur CE maritieme container transport (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TRANSMYL

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor Transport? Kruip dan bij ons achter de stuur! Je rijdt dan met allerbeste vrachtwagens naar de klanten. Als Chauffeur heb je meer taken dan enkel rijden met de vrachtwagen, je bent verantwoordelijk voor het opzetten en afzetten, het laden of lossen van de container op een vriendelijk en veillig manier. Naast deze verantwoordelijkheden zorg je samen met jouw collega's dat alles vlot loopt. Op alle momenten respecteer je de verkeersregels en je bent stipt. Je hebt minimum 2 jaar ervaring en je hebt minstens lager onderwijs gevolgd. Je beschikt over een rijbewijs CE met code 95. Als vrachtwagen chauffeur werk je voornamelijk in de Benelux en in het noorden van Frankrijk. Tijdens je eerste weken kan je rekenen op de nodige begeleiding. Daarnaast bieden wij een tal van loopbaanmogelijkheden.

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

  • Zelfstandig kinderpsycholoog (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderen en jongeren begeleiden door kortdurende psychologische consultaties, vanuit een generalistische benadering. Daarnaast neemt de kinderpsycholoog ook intelligentie- en neuropsychologische testen af bij kinderen en jongeren. Doorverwijzen naar collega’s in de regio (zowel eerste- als tweedelijn, eventueel naar privétherapeuten) bij ernstige indicatie.

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673445-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

  • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SERVAIS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

Zoek naar antwoorden van C. DE CRAECKER in sociale netwerken
Look for responds of C. DE CRAECKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor C. DE CRAECKER. Laat een reactie achter voor C. DE CRAECKER. C. DE CRAECKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C. DE CRAECKER. Leave a respond for C. DE CRAECKER. C. DE CRAECKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C. DE CRAECKER op de google maps. Adres en contacten C. DE CRAECKER
Location of C. DE CRAECKER on the google maps. Address and contacts of C. DE CRAECKER

Andere gerelateerde bedrijven als come C. DE CRAECKER C. DE CRAECKER: CHARLES BUELENS | STUDIO LIVE | JACOBS S | FIJNGEBAK HARLEKIJN | RAMASOFT BELGIUM NV

Other related companies as C. DE CRAECKER: CHARLES BUELENS | STUDIO LIVE | JACOBS S | FIJNGEBAK HARLEKIJN | RAMASOFT BELGIUM NV

C. DE CRAECKER is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C. DE CRAECKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04281616210. Het bedrijf C. DE CRAECKER bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 40; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 254,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 160,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in C. DE CRAECKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C. DE CRAECKER is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C. DE CRAECKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C. DE CRAECKER, openstaande posities, locatie van C. DE CRAECKER op de kaart.

C. DE CRAECKER is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is C. DE CRAECKER, company assigned to the tax number BE04281616210. The company C. DE CRAECKER is located at the address: HOOGSTRAAT 40; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 254,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 160,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pharmaciens. Products created in C. DE CRAECKER were not found.
The main activity of C. DE CRAECKER is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of C. DE CRAECKER is not available. You also can look at reviews of C. DE CRAECKER, open positions, location of C. DE CRAECKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C. DE CRAECKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C. DE CRAECKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C. DE CRAECKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C. DE CRAECKER, employees, financial statistics.