BETTY VAN DE SIJPE

Contactgegevens BETTY VAN DE SIJPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BETTY VAN DE SIJPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BETTY VAN DE SIJPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OTTERGEMSESTEENWEG 158; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92226775 (+32-92226775) 92226775 (+32-92226775)

Fax (fax): +32 (60) 464-12-56 +32 (60) 464-12-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BETTY VAN DE SIJPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BETTY VAN DE SIJPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BETTY VAN DE SIJPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BETTY VAN DE SIJPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BETTY VAN DE SIJPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BETTY VAN DE SIJPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BETTY VAN DE SIJPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BETTY VAN DE SIJPE
Products information BETTY VAN DE SIJPE

BTW identificatienummer (tax): BE04644165039
Ondernemingsnummer: 4737274169
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 458,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in BETTY VAN DE SIJPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BETTY VAN DE SIJPE
(Get full report from official database of BE for BETTY VAN DE SIJPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BETTY VAN DE SIJPE
Addition kinds of activities for BETTY VAN DE SIJPE

286900. Industriële organische chemicaliën, nec | Industrial organic chemicals, nec
513199. Stukartikelen en opvattingen, anders | Piece goods and notions, nec
13890301. Zuurwaterputten | Acidizing wells
14550000. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
20320209. Ravioli: verpakt in blikjes, potten, enz. | Ravioli: packaged in cans, jars, etc.
20920201. Crabcakes, bevroren | Crabcakes, frozen
33560100. Lood en zink | Lead and zinc
35780104. Punt-van-verkoop apparaten | Point-of-sale devices
61639903. Leningagenten | Loan agents
92210203. Gemeentelijke politie | Municipal police

Werken bij BETTY VAN DE SIJPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BETTY VAN DE SIJPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BETTY VAN DE SIJPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BETTY VAN DE SIJPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanchauffeur CE (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het leveren van o.a. ramen, deuren, garagepoorten, ... naar hun vaste partners (groothandels) en in mindere mate leveren op werven. Je rijdt met een wipkar met vaste kraan op de vrachtwagen. Je doet ééndagsritten in België, Nederland en Luxemburg. Afhankelijk van de drukte kom je bij 3 à maximum 8 klanten per dag. Langdurige opdracht, optie vaste aanwerving.

  • Keukenmedewerker 32u (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor: - Voorbereiden van gerechten - Versnijden van groenten, fruit, ... - frigo's aanvullen - bereidingen/ producten verpakken of etiketteren - netheid en orde in de keuken --> afwassen, opruimen

  • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

  • ARBEIDER - storingstechnieker 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het op regelmatige tijdstippen uitvoeren van preventieve onderhoudsbeurten. Je analyseert en stelt storingen vast waarna je op een gerichte manier de problemen oplost. Sporadisch kan er gevraagd worden om kleinere technische taken uit te voeren.

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio gent. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 2770129 of mail je CV naar [email protected]

  • Jobstudent medewerker fotoshoot (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het maken van fotoshoots van de nieuwe collecties kledij. Deze foto's worden vervolgens op onze website geplaatst. Daarnaast help je sporadisch ook mee in de winkel bij de verkoop en het bedienen van de klanten.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • FLEXIJOB AFWASSER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van BETTY VAN DE SIJPE in sociale netwerken
Look for responds of BETTY VAN DE SIJPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BETTY VAN DE SIJPE. Laat een reactie achter voor BETTY VAN DE SIJPE. BETTY VAN DE SIJPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BETTY VAN DE SIJPE. Leave a respond for BETTY VAN DE SIJPE. BETTY VAN DE SIJPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BETTY VAN DE SIJPE op de google maps. Adres en contacten BETTY VAN DE SIJPE
Location of BETTY VAN DE SIJPE on the google maps. Address and contacts of BETTY VAN DE SIJPE

Andere gerelateerde bedrijven als come BETTY VAN DE SIJPE BETTY VAN DE SIJPE: Stevens-Van Laere | Société Spéléologique de Wallonie | JONNY BEUNENS | COIFFURE L?ONARD | RADIO BEVERLAND

Other related companies as BETTY VAN DE SIJPE: Stevens-Van Laere | Société Spéléologique de Wallonie | JONNY BEUNENS | COIFFURE L?ONARD | RADIO BEVERLAND

BETTY VAN DE SIJPE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BETTY VAN DE SIJPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04644165039. Het bedrijf BETTY VAN DE SIJPE bevindt zich op het adres: OTTERGEMSESTEENWEG 158; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 458,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in BETTY VAN DE SIJPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BETTY VAN DE SIJPE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BETTY VAN DE SIJPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BETTY VAN DE SIJPE, openstaande posities, locatie van BETTY VAN DE SIJPE op de kaart.

BETTY VAN DE SIJPE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is BETTY VAN DE SIJPE, company assigned to the tax number BE04644165039. The company BETTY VAN DE SIJPE is located at the address: OTTERGEMSESTEENWEG 158; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 458,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pharmaciens. Products created in BETTY VAN DE SIJPE were not found.
The main activity of BETTY VAN DE SIJPE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BETTY VAN DE SIJPE is not available. You also can look at reviews of BETTY VAN DE SIJPE, open positions, location of BETTY VAN DE SIJPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BETTY VAN DE SIJPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BETTY VAN DE SIJPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BETTY VAN DE SIJPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BETTY VAN DE SIJPE, employees, financial statistics.