APOTHEEK IN HET ZWAARD

Contactgegevens APOTHEEK IN HET ZWAARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APOTHEEK IN HET ZWAARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

APOTHEEK IN HET ZWAARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSSTRAAT 30; 3680; MAASEIK, België

Telefoon (phone): 89564165 (+32-89564165) 89564165 (+32-89564165)

Fax (fax): +32 (15) 139-32-26 +32 (15) 139-32-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APOTHEEK IN HET ZWAARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APOTHEEK IN HET ZWAARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APOTHEEK IN HET ZWAARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APOTHEEK IN HET ZWAARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APOTHEEK IN HET ZWAARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APOTHEEK IN HET ZWAARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APOTHEEK IN HET ZWAARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APOTHEEK IN HET ZWAARD
Products information APOTHEEK IN HET ZWAARD

BTW identificatienummer (tax): BE08080688476
Ondernemingsnummer: 3076141357
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 250,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in APOTHEEK IN HET ZWAARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APOTHEEK IN HET ZWAARD
(Get full report from official database of BE for APOTHEEK IN HET ZWAARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor APOTHEEK IN HET ZWAARD
Addition kinds of activities for APOTHEEK IN HET ZWAARD

283699. Biologische producten, behalve diagnostische, nec | Biological products, except diagnostic, nec
14790403. Lithium minerale mijnbouw | Lithium mineral mining
28510105. Verf, asfalt of bitumineus | Paints, asphalt or bituminous
28790108. Pyrethrinconcentraten en preparaten | Pyrethrin concentrates and preparations
29110702. Brandstofadditieven | Fuel additives
35569908. Suikerplantmachines | Sugar plant machinery
73899913. Opstellen service, behalve tijdelijke hulp | Drafting service, except temporary help

Werken bij APOTHEEK IN HET ZWAARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APOTHEEK IN HET ZWAARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APOTHEEK IN HET ZWAARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APOTHEEK IN HET ZWAARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser/schoolverlater regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een erkend en stabiel bedrijf regio Heist-op-den-berg, zijn wij opzoek naar schoolverlaters die willen werken als lassers/monteurs voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je zal instaan voor het lassen en monteren van grote en kleine onderdelen. Werken, lezen en uitvoeren aan de hand van technische plannen vormt voor jou geen enkel probleem Autonoom zal je je taken correct en zorgvuldig uitvoeren Controle van je uitgevoerde werken Inspringen waar nodig is bij je collega's

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected].

  • Tankcleaner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tankcleaner/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor: cleaning van tanks verplaatsen van container m.b.v. heftruck

  • PROJECTBEHEERDER m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectbeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor volgende taken: De opmaak van een kwalitatief goed en uitvoerbaar ontwerp. Je bereidt het dossier voor en dit voor uitvoering in het kader van aanleg van nutsleidingen en openbare verlichting. (elektriciteit en gas) Verder hou je In je ontwerp ook rekening met de wensen van de klant. Je verzamelt alle informatie die nodig is om een kwalitatief goed ontwerpdossier te bekomen (technisch financieel en administratief). Je maakt het deelnetwerk aan in SAP en specifieert hierin de benodigde materialen en capaciteit. Je woont coördinatievergaderingen bij in de ontwerpfase tekent een digitaal en volledig ontwerpplan dat verder gebruikt wordt voor de vergunningsaanvragen Het aanpassen van de Geosynergiekaart in functie van het werkelijke ontwerp behoort eveneens tot jouw taken.. Tijdens de uitvoeringsfase treedt je op als aanspreekpunt om oplossingen te zoeken voor fundamentele problemen. Als er afwijkingen blijken in de nacalculatie zoek je naar de oorzaak hiervan.

  • Schrijnwerk(st)er - houtbewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houthandel te Brugge zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Iemand die zelfstandig kan werken, ervaring heeft met laminaat en parketten leggen, deuren kan plaatsen, herstellingen aan parketten kan uitvoeren.

  • Huishoudhulp m/v Zwevezele - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Zwevezele - Wingene en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Chauffeur B (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Je rijdt rond tussen de verschillende filialen van een winkelketen om producten te beleveren. Je vertrekt steeds vanuit Wevelgem en rijdt in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen

  • jobstudenten Shopmedewerker Shop & go Delhaize (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Q8 MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een shopmedewerker voor ons Q8 tankstation in Mechelen. Je taken zullen bestaan uit oa: Bediening van de klanten in de shop Belegde broodjes klaarmaken De rekken aanvullen Kassa bij bakken van koffiekoeken en andere producten je kunt werken in weekenden, feestdagen en vakanties

  • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: - Voer je verpleegtechnische handelingen uit (bloednames, wondzorg...) - Werk je in het team nauw samen - Je streeft een kwalitatieve verzorging na  ... Bedrijfsprofiel: Samen met een goed gestructureerde en zeer gemotiveerde personeelsploeg willen wij de bewoners die ons hun vertrouwen gegeven hebben een "optimale levenskwaliteit" bezorgen, waardoor zij hier vooral gelukkig zijn in hun laatste levensjaren en genieten van een degelijke en gepersonaliseerde verzorging.Wij geven hen in een huiselijke sfeer met veel sociaal contact en aangepaste activiteiten datgene waar zij steeds naar uitgekeken hebben: echte rust, een afwisselende leuke bezigheid, lekker eten en een fijne verzorging, een fleurige kamer met een goed bed, zodat zij hopelijk lang mogen genieten van de prachtige tuin en van de bosrijke, gezonde omgeving.Hierin moet ook de familie betrokken worden en haar gading vinden.Huize Lieve Moenssens wil een positieve bijdrage leveren aan een optimale serviceverlening in het seniorenbeleid, zowel van Dilsen-Stokkem als van de hele omgeving.

Zoek naar antwoorden van APOTHEEK IN HET ZWAARD in sociale netwerken
Look for responds of APOTHEEK IN HET ZWAARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor APOTHEEK IN HET ZWAARD. Laat een reactie achter voor APOTHEEK IN HET ZWAARD. APOTHEEK IN HET ZWAARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APOTHEEK IN HET ZWAARD. Leave a respond for APOTHEEK IN HET ZWAARD. APOTHEEK IN HET ZWAARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APOTHEEK IN HET ZWAARD op de google maps. Adres en contacten APOTHEEK IN HET ZWAARD
Location of APOTHEEK IN HET ZWAARD on the google maps. Address and contacts of APOTHEEK IN HET ZWAARD

Andere gerelateerde bedrijven als come APOTHEEK IN HET ZWAARD APOTHEEK IN HET ZWAARD: Crédit Communal | KBC | NICOLAS | WESTHOF | ECOLE PRIM. COMMUNALE

Other related companies as APOTHEEK IN HET ZWAARD: Crédit Communal | KBC | NICOLAS | WESTHOF | ECOLE PRIM. COMMUNALE

APOTHEEK IN HET ZWAARD is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is APOTHEEK IN HET ZWAARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080688476. Het bedrijf APOTHEEK IN HET ZWAARD bevindt zich op het adres: BOSSTRAAT 30; 3680; MAASEIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 250,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in APOTHEEK IN HET ZWAARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APOTHEEK IN HET ZWAARD is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APOTHEEK IN HET ZWAARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APOTHEEK IN HET ZWAARD, openstaande posities, locatie van APOTHEEK IN HET ZWAARD op de kaart.

APOTHEEK IN HET ZWAARD is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is APOTHEEK IN HET ZWAARD, company assigned to the tax number BE08080688476. The company APOTHEEK IN HET ZWAARD is located at the address: BOSSTRAAT 30; 3680; MAASEIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 250,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pharmaciens. Products created in APOTHEEK IN HET ZWAARD were not found.
The main activity of APOTHEEK IN HET ZWAARD is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of APOTHEEK IN HET ZWAARD is not available. You also can look at reviews of APOTHEEK IN HET ZWAARD, open positions, location of APOTHEEK IN HET ZWAARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over APOTHEEK IN HET ZWAARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APOTHEEK IN HET ZWAARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APOTHEEK IN HET ZWAARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APOTHEEK IN HET ZWAARD, employees, financial statistics.