APOTHEEK HUYGHE

Particuliere bedrijvenWatervervoer • APOTHEEK HUYGHE
Private companiesWater Transportation • APOTHEEK HUYGHE

Contactgegevens APOTHEEK HUYGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APOTHEEK HUYGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

APOTHEEK HUYGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIERBEEKSTRAAT 1; 3052; OUD-HEVERLEE, België

Telefoon (phone): 16400773 (+32-16400773) 16400773 (+32-16400773)

Fax (fax): +32 (2) 152-72-36 +32 (2) 152-72-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APOTHEEK HUYGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APOTHEEK HUYGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APOTHEEK HUYGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APOTHEEK HUYGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APOTHEEK HUYGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APOTHEEK HUYGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APOTHEEK HUYGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APOTHEEK HUYGHE
Products information APOTHEEK HUYGHE

BTW identificatienummer (tax): BE08060089111
Ondernemingsnummer: 3737792968
Hoofdstad (capital): 184,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 689,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in APOTHEEK HUYGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APOTHEEK HUYGHE
(Get full report from official database of BE for APOTHEEK HUYGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor APOTHEEK HUYGHE
Addition kinds of activities for APOTHEEK HUYGHE

379299. Reisophangers en kampeerders, nec | Travel trailers and campers, nec
514202. Bevroren vis, vlees en pluimvee | Frozen fish, meat, and poultry
22530505. Overhemden (buitenkleding), breien | Shirts(outerwear), knit
38410206. Oogonderzoekende instrumenten en apparaten | Eye examining instruments and apparatus
39990209. haarspeldjes | Barrettes
50440100. Rekenmachines | Calculating machines
70110304. Resort hotel, franchise | Resort hotel, franchised
72190400. Handwassers | Hand laundries

Werken bij APOTHEEK HUYGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APOTHEEK HUYGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APOTHEEK HUYGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APOTHEEK HUYGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Vlees (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar productiearbeiders. Je staat in voor het verpakken van salami en bent verantwoordelijk voor het nazicht en de controle van de afgewerkte producten. Je werkt hierbij voltijds (38u) op 4 werkdagen. Zo heb je 1 dag in de week vrij. Je start dagelijks om 6u en sluit je werkdag af om 16u30.

  • Product manager document automation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in A.I. is op zoek naar een productmanager voor alle documentautomatiseringsoplossingen, waaronder crediteurenautomatisering, mailroom automation en geautomatiseerde classificatie. Je beheert het beleveringsproces voor deze oplossingen en helpt bij de pre-sales gesprekken. Je ontwerpt een oplossing voor de klant op basis van zijn vereisten en configureert het project on-premise of in onze cloudomgeving. Je zal instaan voor: Assistentie bij voorverkoop; Functionele analyse; Solution design; Projectconfiguratie (productspecifieke training zal worden gegeven); Kleine codeerprojecten voor oplossingen op maat.

  • Orderpicker m/v (daguren) | Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker kom je terecht in een groeiende organisatie die wereldwijd actief is. Je werkt in een groot team en staat in voor het picken (via scanning), controleren en in- en uitpakken van goederen (technische onderdelen). Dit is fysiek geen zwaar werk maar vraagt wel continue focus waarbij je werkt aan een hoog tempo.

  • Arbeidster wasserij (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Uitsorteren gewassen kledij : volgens soort (broeken, vesten), per klant, 100 % katoen eruit halen, herwas kledij uitsorteren en plaatsen bij de juiste opgeefstations - Opgeefstations kledij : kledij ophangen op aangepaste kapstokken , kwaliteitscontrole : vuil en herstel detecteren - Plooien kledij : bedienen van machines + uitsorteren kledij volgens klant, soort,ed + tellen, registratie en input in intern computerprogramma, plaatsen in een kar volgens de wensen van de klant. - Inpak kledij : inpakken van kledij en de inpakmachine kunnen bedienen, vervangen van plastiekrollen, tellen van de goederen, plaatsen in de kar volgens de wensen van de klant, kwalitatief inpakken - Vouwexpeditie kledij : dit is de afwerking van de hangende kledij, kwaliteitscontroles uitoefenen op herstel en vuil, afwerken volgens de wensen van de klant, registratie en input in intern programma, afwegen van eigen linnen en verdelen bij de juiste klanten

  • Werkvoorbereider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De projectleider bezorgt je een volledig uitgewerkt 3D ontwerp (in Solidworks). Dan coördineer je alles tussen het ontwerp en montage van het ontwikkeld product. Concreet houdt dit in: - Bestellijsten opmaken; - Leveranciers contacteren om materiaal/materieel te bestellen; - Offertes opmaken; - Montagedossiers en detailtekeningen opmaken; - Monteurs aansturen in atelier; - Kwaliteitscontrole. Naargelang je eigen ambitie en mogelijkheden, kan dit takenpakket sterk uitgebreid worden.

  • Huishoudhulp Moerkerke (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Moerkerke en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studentenjob Polyvalent verkoopsmedewerker - TOTAL Kalken (richting Gent) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Kalken (E17 Antwerpen-Gent, richting Gent) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers. Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 2/5de regime. (tijdens de weekends)

  • STUDENTEN KLANTENDIENST ZATERDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een call center regio Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten welke beschikbaar zijn om tijdens het weekend (zaterdag) de klanten bij te staan: Aannemen van oproepen Informatie verschaffen aan klanten of mogelijke klanten Administratieve opvolging garandere

  • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Inside Sales Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AANGENAAM

    Type: Vaste Job

    Aangenaam is een jonge en dynamische start-up die de brug legt tussen de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en hun potentiële klanten en/of partners door middel van een geïntegreerd Inside Sales proces. Een consultant van Aangenaam gaat dus in naam van onze klant(en) mee marktonderzoek voeren, voert telefonische prospectie uit om verkoopsopportuniteiten te ontdekken en eventuele afspraken in te boeken en rapporteert aan de klant voor een optimale opvolging. Wij zijn als het ware de rechterhand van de Salesverantwoordelijken binnen een groeiend aantal bedrijven en helpen zo onze klanten groeien. In de praktijk krijg je verantwoordelijkheid over een aantal klanten, waarvoor je deze prospectie uitvoert. Opleiding en mentoring wordt voorzien en het werk wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Noorderlaan, 2030 Antwerpen) of op het kantoor van de desbetreffende klant (regio Groot-Antwerpen). Je bent gemiddeld een 4-tal dagen op kantoor en 1 dag op locatie. Belangrijk om te schetsen is dat wij zelf niks telefonisch verkopen en er ook niet verwacht wordt om agressieve Sales technieken te gebruiken. Aangenaam staat dan ook bekend ... voor zijn aangename aanpak. Focus bij ons ligt op de "Softe" voorbereiding van eventuele verkopen voor onze klanten, de activiteiten van onze klanten goed kunnen uitleggen, het begrijpen van onze gesprekspartners, correct kunnen opvolgen en een aangenaam en professioneel gevoel achterlaten. Deze aanpak heeft zijn resultaten bewezen en hiermee worden we ook groter. Vanwege de persoonlijke begeleiding leent deze job zich perfect voor iemand met Inside Sales of Call Center ervaring, die de job op een aangename manier naar een volgend niveau wil tillen, iemand zonder ervaring, met de motivatie om een positieve, nieuwe wending te geven aan zijn carrière of een schoolverlater met interesse in een eerste dynamische Saleservaring.

  • Interim Verpleegkundige Merelbeke (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Merelbeke zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

  • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van APOTHEEK HUYGHE in sociale netwerken
Look for responds of APOTHEEK HUYGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor APOTHEEK HUYGHE. Laat een reactie achter voor APOTHEEK HUYGHE. APOTHEEK HUYGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APOTHEEK HUYGHE. Leave a respond for APOTHEEK HUYGHE. APOTHEEK HUYGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APOTHEEK HUYGHE op de google maps. Adres en contacten APOTHEEK HUYGHE
Location of APOTHEEK HUYGHE on the google maps. Address and contacts of APOTHEEK HUYGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come APOTHEEK HUYGHE APOTHEEK HUYGHE: ELEKTRO GAILLIAERD | Thuisverpleging Monique Samain BVBA | CORONA-LOTUS | CRAZY ORKS VOLLEY | VAN ROY-V R D PIVAROPACK

Other related companies as APOTHEEK HUYGHE: ELEKTRO GAILLIAERD | Thuisverpleging Monique Samain BVBA | CORONA-LOTUS | CRAZY ORKS VOLLEY | VAN ROY-V R D PIVAROPACK

APOTHEEK HUYGHE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is APOTHEEK HUYGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08060089111. Het bedrijf APOTHEEK HUYGHE bevindt zich op het adres: BIERBEEKSTRAAT 1; 3052; OUD-HEVERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 184,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 689,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in APOTHEEK HUYGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APOTHEEK HUYGHE is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APOTHEEK HUYGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APOTHEEK HUYGHE, openstaande posities, locatie van APOTHEEK HUYGHE op de kaart.

APOTHEEK HUYGHE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is APOTHEEK HUYGHE, company assigned to the tax number BE08060089111. The company APOTHEEK HUYGHE is located at the address: BIERBEEKSTRAAT 1; 3052; OUD-HEVERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 184,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 689,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pharmaciens. Products created in APOTHEEK HUYGHE were not found.
The main activity of APOTHEEK HUYGHE is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of APOTHEEK HUYGHE is not available. You also can look at reviews of APOTHEEK HUYGHE, open positions, location of APOTHEEK HUYGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over APOTHEEK HUYGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APOTHEEK HUYGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APOTHEEK HUYGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APOTHEEK HUYGHE, employees, financial statistics.