APOTHEEK DASSEN JOS

Contactgegevens APOTHEEK DASSEN JOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APOTHEEK DASSEN JOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

APOTHEEK DASSEN JOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BASILIEKLAAN 22BA; 3270; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM, België

Telefoon (phone): 13771416 (+32-13771416) 13771416 (+32-13771416)

Fax (fax): +32 (84) 157-87-43 +32 (84) 157-87-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APOTHEEK DASSEN JOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APOTHEEK DASSEN JOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APOTHEEK DASSEN JOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APOTHEEK DASSEN JOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APOTHEEK DASSEN JOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APOTHEEK DASSEN JOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APOTHEEK DASSEN JOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APOTHEEK DASSEN JOS
Products information APOTHEEK DASSEN JOS

BTW identificatienummer (tax): BE03347503662
Ondernemingsnummer: 4626037597
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in APOTHEEK DASSEN JOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APOTHEEK DASSEN JOS
(Get full report from official database of BE for APOTHEEK DASSEN JOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor APOTHEEK DASSEN JOS
Addition kinds of activities for APOTHEEK DASSEN JOS

3965. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
284299. Pools en sanitaire artikelen, niet inbegrepen | Polishes and sanitation goods, nec
23710203. Handschoenvoering, bont | Glove linings, fur
34999919. Reels, kabel: metaal | Reels, cable: metal
55510302. Zeilboten, unpowered | Sailboats, unpowered

Werken bij APOTHEEK DASSEN JOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APOTHEEK DASSEN JOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APOTHEEK DASSEN JOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APOTHEEK DASSEN JOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur in het buitenland! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur die ook in het buitenland wenst te werken. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Je monteert voornamelijk tribunes en stoelen. - Je werkt met metale componenten, hout, motoren, tapijten, gordijnen... - Je organiseert sommige aspecten van de werf en rapporteert naar diverse afdelingen. - Je bestudeert de montageopdrachten en neemt daar waar nodig actief deel aan het oplossen van probleemstellingen.

  • Operations Planner (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Beringen zijn wij op zoek naar een operations planner. Jouw takenpakket omvat: - bulk operations planning: plannen bulk- en pleinoperaties, beheer voorraadsilo's en het aansturen van plein supervisor, - beluchtingsplanning: plannen van beluchters en daaraan gelinkte bulkpendels en het aansturen van chauffeurs, - productieplanning: plannen van diverse productieorders (afzakken, rebulk, rework) en het aansturen van productie supervisor, - magazijnplanning: plannen en aansturen van inbound/outbound verpakte goederen en het aansturen van magazijn supervisor, - alle administratieve processen van bovenstaande taken uitvoeren, bewaken, optimaliseren,...

  • Monteur gevelbouw (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het plaatsen van gevelbouw zijn wij dringend op zoek naar monteurs. Je staat in voor het boren van gaten, afmeten, ophangen en monteren van gevelconstructies.

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken van kranen, zijn wij op zoek naar een TEKENAAR. Bij de aanvang van een project pas je het 3D-model aan naar de wensen van de klant. Hierbij sta je in voor het implementeren van zowel hydraulische als elektrische aspecten. Nadien ben je verantwoordelijk voor het maken van productie tekeningen en lasplannen. Als technisch tekenaar denk je actief mee met de klanten en dit doe je door oplossingen te creëren. Van zodra de componenten klaar zijn, dienen deze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen-Gruitrode (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Jobstudenten verzorging (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: WOONZORGCAMPUS OLEYCK

    Type: Studentenjob

    Het OCMW Landen is voor zijn woonzorgcentrum Oleyck op zoek naar jobstudenten verzorging voor weekends en/of vakantieperiodes.

  • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • Magazijnier (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor ontvangst van de geleverde goederen, beheert ernaast ook nog de goederenstroom.

  • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

  • Diëtist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging in Mortsel zijn wij op zoek naar een zelfstandig diëtist. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, acupuncturisten, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat twee uitgebreide teams in Lier en Mortsel waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijken kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • IT Support Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672248-inline.html?cid=Partner_VDAB Founded in Sweden in 1689, Husqvarna Group is a global leader of outdoor power products and innovative solutions for both construction industry as forest, park and garden care. Husqvarna offers a wide range of quality brands for professionals and consumers: Husqvarna, Diamant Boart, Gardena, Mc Culloch, …    Husqvarna Belgium, based in Ath, is part of the division Husqvarna Construction, the world leader in machinery and diamond tools for the stone and construction industry. In Ath, 160 colleagues are successfully working on the development, testing, production and commercialization of diamond tools. To support its growth, Husqvarna Belgium is looking for a freelance (m/f):   IT Support Engineer   You are responsible for supporting Husqvarna’s EMEA end-users by managing and monitoring support requests regarding IT infrastructure, workplace and business applications. Local Hands and Eyes for the remote IT supplier in charge of IT infrastructure. This includes the support for incident, problem, change and release management Workplace: support the end users in close collaboration with the Service Desk. The activity includes all workplace tools and devices (workstations, laptops, mobile phones, beamers, microscopes, business telephone system, O365, outlook, skype, VPN, printers…) Application Support: incident management for the business applications (HR, R&D, maintenance,  factory, …) Follow-up of open tickets in close collaboration with the Service Desk and communication towards the business You report to the IT Manager and you collaborate with business and Group IT teams to implement the IT tools, processes, policies, strategy and guidelines

Zoek naar antwoorden van APOTHEEK DASSEN JOS in sociale netwerken
Look for responds of APOTHEEK DASSEN JOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor APOTHEEK DASSEN JOS. Laat een reactie achter voor APOTHEEK DASSEN JOS. APOTHEEK DASSEN JOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APOTHEEK DASSEN JOS. Leave a respond for APOTHEEK DASSEN JOS. APOTHEEK DASSEN JOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APOTHEEK DASSEN JOS op de google maps. Adres en contacten APOTHEEK DASSEN JOS
Location of APOTHEEK DASSEN JOS on the google maps. Address and contacts of APOTHEEK DASSEN JOS

Andere gerelateerde bedrijven als come APOTHEEK DASSEN JOS APOTHEEK DASSEN JOS: Sabine Micha | F. DI MARTINO | Tekst (Den) | SANIFLUIDES | COTA asbl

Other related companies as APOTHEEK DASSEN JOS: Sabine Micha | F. DI MARTINO | Tekst (Den) | SANIFLUIDES | COTA asbl

APOTHEEK DASSEN JOS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is APOTHEEK DASSEN JOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03347503662. Het bedrijf APOTHEEK DASSEN JOS bevindt zich op het adres: BASILIEKLAAN 22BA; 3270; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 805,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in APOTHEEK DASSEN JOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APOTHEEK DASSEN JOS is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APOTHEEK DASSEN JOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APOTHEEK DASSEN JOS, openstaande posities, locatie van APOTHEEK DASSEN JOS op de kaart.

APOTHEEK DASSEN JOS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is APOTHEEK DASSEN JOS, company assigned to the tax number BE03347503662. The company APOTHEEK DASSEN JOS is located at the address: BASILIEKLAAN 22BA; 3270; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 805,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pharmaciens. Products created in APOTHEEK DASSEN JOS were not found.
The main activity of APOTHEEK DASSEN JOS is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of APOTHEEK DASSEN JOS is not available. You also can look at reviews of APOTHEEK DASSEN JOS, open positions, location of APOTHEEK DASSEN JOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over APOTHEEK DASSEN JOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APOTHEEK DASSEN JOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APOTHEEK DASSEN JOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APOTHEEK DASSEN JOS, employees, financial statistics.