APOTEEK HOLVOET

Contactgegevens APOTEEK HOLVOET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APOTEEK HOLVOET: address, phone, fax, email, website, opening hours

APOTEEK HOLVOET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FLORALI?NLAAN 513; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 34496346 (+32-34496346) 34496346 (+32-34496346)

Fax (fax): +32 (16) 535-46-14 +32 (16) 535-46-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APOTEEK HOLVOET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APOTEEK HOLVOET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APOTEEK HOLVOET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APOTEEK HOLVOET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APOTEEK HOLVOET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APOTEEK HOLVOET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APOTEEK HOLVOET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APOTEEK HOLVOET
Products information APOTEEK HOLVOET

BTW identificatienummer (tax): BE06207794189
Ondernemingsnummer: 9593505859
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 840,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in APOTEEK HOLVOET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APOTEEK HOLVOET
(Get full report from official database of BE for APOTEEK HOLVOET)

Aanvulling soorten activiteiten voor APOTEEK HOLVOET
Addition kinds of activities for APOTEEK HOLVOET

3699. Elektrische apparatuur en benodigdheden, niet inbegrepen | Electrical equipment and supplies, nec
20460107. Rijstzetmeel | Rice starch
22699901. Doekmakerij, voor de handel | Cloth mending, for the trade
35410208. Honing- en lapping machines | Honing and lapping machines
44820000. Ferries | Ferries
49250104. Gas: gemengd, natuurlijk en vervaardigd | Gas: mixed, natural and manufactured
59450100. Hobby en ambachtelijke benodigdheden | Hobby and craft supplies
82499900. Beroepsopleidingen, nec, nec | Vocational schools, nec, nec

Werken bij APOTEEK HOLVOET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APOTEEK HOLVOET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APOTEEK HOLVOET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APOTEEK HOLVOET. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker voltijdse weekendploeg (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een outsourcing bedrijf zijn we op zoek naar een electrotechnieker voor de voltijdse weekendploeg met eventuele uitbreiding naar week opdrachten. Voltijdse weekendploeg (2x12u.) wisselende ploeg: week1 DAG, Week 2 Nacht.

  • VERKOOPSMEDEWERKER - MECHELEN - VOLTIJDS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker verkoop. Je staat in voor: het verkopen van producten (speelgoed, decoratiemateriaal, schoolspullen,...) en het adviseren van klanten. kassawerk aanvullen van de winkel/rekken ordelijk houden van de winkel ondersteuning in magazijn (vb. met stock) Je werkt voltijds en werkt elke zaterdag. Je hebt dan een vrije dag tijdens de week. Op zondag is de winkel niet open, dus hoef je niet te werken.

  • Inpakker dagwerk M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij ervaring als inpakker? Zoek je dagwerk? Wil je graag aan het werk gaan als inpakker? Lees dan snel verder: Voor een internationaal bedrijf gelegen te Waregem zijn we op zoek naar een inpakker. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de productonderdelen. Je verstuurt vervolgens de verpakte onderdelen naar het juiste magazijn. Daarnaast zal je als inpakker ook ingeschakeld worden voor het uitvoeren van extra losse taken.

  • Werfleider wegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature van werfleider wegeniswerken zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Organiseren van werven waarbij je ook aandacht hebt voor de veiligheid; Opvolgen en aansturen van onderaannemers en werknemers; Veiligheids- en kwaliteitsprocedures controleren en door anderen laten naleven; Werknemers uitleg geven omtrent de technische uitvoering van de werken; Uitplaatsen van de (riolerings-)niveaus en dit al dan niet in overleg met de afdeling topografie; Actief zoeken naar optimalisaties en je stelt je commercieel op.

  • Chauffeur Rijbewijs C (m/v) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de voedingssector en gelegen te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C: Functieomschrijving:  U staat in voor het leveren van goederen met een vaste vrachtwagen naar vnl. horeca-groothandels, catering- en retailbedrijven in gans België (nationaal transport) Rond +-6u 's morgens start je de toer en wanneer je in de namiddag terug binnen komt, help je de magazijnier mee met het laden van de vrachtwagen, controleren van de bestellingen,... 

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herselt , actief in de voeding zijn we op zoek naar een magazijnier. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het lossen en laden van de vrachtwagens. Het correct ontvangen van de grondstoffen en het correct uitsturen van de afgewerkte producten. Uw taken houden in : -Ontvangst en kwaliteitscontrole van de geleverde grondstoffen -Registratie, identificatie en correcte opslag van de grondstoffen -Stockage en uitlevering van de afgewerkte producten -Registratie en kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten -Uitvoeren van stocktellingen -Klaarzetten van de grondstoffen voor de medewerkers van de tussenkeuken -De collega’s van de labelhal tijdig voorzien van de nodige producten, etiketten en hulpgoederen ten einde de labelwerkzaamheden vlot en efficiënt te laten verlopen -Bedienen van een reachtruck, een stapelaar, een heftruck en een electrisch transpallet -Naast het werk in het magazijn, neemt het computerwerk voor o.a. registrataties ook een belangrijk deel van je tijd in beslag

  • Technisch commercieel medewerker bouwsector (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HOSA

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een technisch persoon met de nodige commerciële flair! Jouw jobomschrijving is de volgende: Verkoop en offertes opmaken Technisch adviseren van klanten en collega's Voorbereiden van orders Aankopen van materiaal Contact met verschillende leveranciers Je gaat ook zelf op bezoek bij klanten

  • Proces engineer (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Functie: Jouw takenpakket bestaat uit de personeelsplanning, de onderhoudsplanning en de opvolging. Daarnaast bepaal je de prioriteiten en kan jouw team steeds bij jou terecht voor vragen of problemen. Je bent vaak op de werkvloer aanwezig en je werkt actief mee aan het verhelpen van storingen. Verder analyseer je de problemen en doe je verbetervoorstellen. Tenslotte werk je mee aan nieuwe automatiseringsprojecten in samenwerking met de verantwoordelijke ingenieur. Werkuren: Maandag tot vrijdag: ploegensysteem - vroeg, dag en laat

  • DOCENT NEDERLANDS (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BERLITZ

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Diëtist (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde diëtiste die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een aantal uur per week (dit kunnen we samen bepalen). We mikken op een spoedige indiensttreding. We denken aan iemand die de individuele begeleiding van eigen cliënten en cliënten van andere disciplines uit de praktijk opneemt. Het geven van groepslessen zou een meerwaarde zijn. De doelgroep van onze praktijk is zeer divers, ervaring met een brede leeftijdsdoelgroep is een pluspunt (volwassenen en kinderen). Voor vragen met betrekking tot de functie kan steeds telefonisch contact genomen worden.

  • Franchisenemer ActionCOACH (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    ActionCOACH, een eenvoudige naam maar een vlag die de lading perfect dekt. Via dit actiegericht coachingprogramma krijg je een complete toolbox ter beschikking om met gegarandeerd succes ondernemers te coachen (geschikt voor ondernemingen vanaf 5 FTE). Het programma bestaat uit weekprogramma’s, maandprogramma’s en ook trimestriële sessies, en biedt een waaier aan diverse verdienmogelijkheden. Er zijn wereldwijd al meer dan 1000 coaches in het netwerk actief, je krijgt dus toegang tot een expertenclub van hier tot in Tokio (letterlijk ). Bij uitstek geschikt voor gewezen ondernemers, voor middle of senior managers uit grote bedrijven of voor coaches die een bewezen methodiek (mét garantieformule) onder de arm willen nemen. Neem contact op met ons voor meer informatie.

  • Dierenarts m/v (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: FlexVet B.V.

    Type: Flexijob

    Voor verschillende praktijken door geheel Nederland zijn wij op zoek naar Dierenartsen. Het betreft waarnemingen en vaste banen, fulltime en parttime. Heb je ervaring of wil je graag ervaring opdoen? Bekijk onze vacature op www.flexvet.nl of informeer naar je mogelijkheden via telefoonnummer 0031535725548

Zoek naar antwoorden van APOTEEK HOLVOET in sociale netwerken
Look for responds of APOTEEK HOLVOET in social networks

Lees alle opmerkingen voor APOTEEK HOLVOET. Laat een reactie achter voor APOTEEK HOLVOET. APOTEEK HOLVOET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APOTEEK HOLVOET. Leave a respond for APOTEEK HOLVOET. APOTEEK HOLVOET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APOTEEK HOLVOET op de google maps. Adres en contacten APOTEEK HOLVOET
Location of APOTEEK HOLVOET on the google maps. Address and contacts of APOTEEK HOLVOET

Andere gerelateerde bedrijven als come APOTEEK HOLVOET APOTEEK HOLVOET: Ory Chr | NORBERT DE JAEGER | Meprec | B. COURTOY | TOP CAMERA FOTO VIDEO VERSTRAETE

Other related companies as APOTEEK HOLVOET: Ory Chr | NORBERT DE JAEGER | Meprec | B. COURTOY | TOP CAMERA FOTO VIDEO VERSTRAETE

APOTEEK HOLVOET is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is APOTEEK HOLVOET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06207794189. Het bedrijf APOTEEK HOLVOET bevindt zich op het adres: FLORALI?NLAAN 513; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 840,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in APOTEEK HOLVOET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APOTEEK HOLVOET is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APOTEEK HOLVOET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APOTEEK HOLVOET, openstaande posities, locatie van APOTEEK HOLVOET op de kaart.

APOTEEK HOLVOET is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is APOTEEK HOLVOET, company assigned to the tax number BE06207794189. The company APOTEEK HOLVOET is located at the address: FLORALI?NLAAN 513; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 840,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pharmaciens. Products created in APOTEEK HOLVOET were not found.
The main activity of APOTEEK HOLVOET is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of APOTEEK HOLVOET is not available. You also can look at reviews of APOTEEK HOLVOET, open positions, location of APOTEEK HOLVOET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over APOTEEK HOLVOET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APOTEEK HOLVOET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APOTEEK HOLVOET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APOTEEK HOLVOET, employees, financial statistics.