APOTEEK DE VOLKSMACHT

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • APOTEEK DE VOLKSMACHT
Private companiesPrimary Metal Industries • APOTEEK DE VOLKSMACHT

Contactgegevens APOTEEK DE VOLKSMACHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APOTEEK DE VOLKSMACHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

APOTEEK DE VOLKSMACHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-LAMBERTUSSTRAAT 33BA; 2260; WESTERLO, België

Telefoon (phone): 14547302 (+32-14547302) 14547302 (+32-14547302)

Fax (fax): +32 (57) 676-95-73 +32 (57) 676-95-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APOTEEK DE VOLKSMACHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APOTEEK DE VOLKSMACHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APOTEEK DE VOLKSMACHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APOTEEK DE VOLKSMACHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APOTEEK DE VOLKSMACHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APOTEEK DE VOLKSMACHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APOTEEK DE VOLKSMACHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APOTEEK DE VOLKSMACHT
Products information APOTEEK DE VOLKSMACHT

BTW identificatienummer (tax): BE02931671142
Ondernemingsnummer: 2142578125
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 839,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in APOTEEK DE VOLKSMACHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APOTEEK DE VOLKSMACHT
(Get full report from official database of BE for APOTEEK DE VOLKSMACHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor APOTEEK DE VOLKSMACHT
Addition kinds of activities for APOTEEK DE VOLKSMACHT

02519900. Broiler, frituur- en roosterkippen, nec | Broiler, fryer, and roaster chickens, nec
09710000. Jagen, vangst, spelvermeerdering | Hunting, trapping, game propagation
10310204. Zink-blende (sphalerite) mijnbouw | Zinc-blende (sphalerite) mining
22730302. Kunst pleinen: gedraaid papier, gras, riet, coir, sisal, enz. | Art squares: twisted paper, grass, reed, coir, sisal, etc.
22990705. Wollen toppen, kammen en omzetten | Wool tops, combing and converting
32729902. Droogmengsel beton | Dry mixture concrete
76999900. Reparatiediensten, nec, nec | Repair services, nec, nec
80999904. Medische reddingsgroep | Medical rescue squad

Werken bij APOTEEK DE VOLKSMACHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APOTEEK DE VOLKSMACHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APOTEEK DE VOLKSMACHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APOTEEK DE VOLKSMACHT. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER - SAMSONITE- NACHTWERK (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een lader losser, zowel manueel als met de transpallet. Je zal instaan voor het laden en lossen in het magazijn, alsook het verpakken van goederen (op vraag van de klant) en orderpicken. Je werkt vlot met de pc en kan zelfstandig werken, neemt initiatief en verantwoordelijkheid op. Nachtwerk van zondag tot donderdagnacht (22u - 6u)

  • Lijnverantwoordelijke koude bereidingen (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Deinze zijn we op zoek naar een lijnverantwoordelijke. Jouw taken: - Monteren en demonteren van machines. - Medewerkers aan de lijn aansturen. - Bandwerk en de daarbij horende zaken.

  • Onderhoudsmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 onderhoudsmechaniekers om te werken in regio Kempen Als onderhoudsmechanieker sta je het preventief onderhoud van machines in een productieomgeving Ook storingen/curatief onderhoud behoort tot jouw takenpakket. Het gaat hier vnl. om mechanische defecten Je werkt autonoom op verplaatsing bij de klanten in jouw regioMechanisch bestaat jouw takenpakket uit: Het monteren, herstellen en uitlijnen van verschillende aandrijvingen Het plaatsen, afregelen, onderhouden en storingen oplossen van pompen of compressoren Herstellingen  uitvoeren, (de)monteren en vervangen van machineonderdelen en lagers Preventief onderhoud en het onderhouden en/of herstellen van pneumatische en hydraulische systemen Ook sta je in voor het opsporen van defecten in een PLC-gestuurde installatie  

  • Technisch adviseur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

  • Lasser / monteur (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het monteren van industriële machines op basis van een plan. Nadien zorg je voor een correcte aflassing. Je werkt zeer nauwkeurig gezien de machines bestemd zijn voor de voedingsindustrie.

  • Tuinaanlegger - Tuinonderhoud (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een gemotiveerde tuinaanlegger. Je zal werken op diverse werven in de regio van Limburg en Brussel. Tuinaanleg: klinkers leggen vloeren zaaien ... Tuinonderhoud: snoeien bijwerken schuppen ... Bij voorkeur heb je al een eerste ervaring in deze functie.

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • Student voor zaterdagvoormiddag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Adecco Torhout zoekt een enthousiaste student (m/v) voor een beenhouwerij in Ruddervoorde! Je wordt tewerkgesteld in de beenhouwerij van een supermarkt. Het is de bedoeling om een halve dag te werken om de 14 dagen. Taken: aanvullen van toonbank verpakken van dagschotels en traiteurbereidingen dagschotels helpen maken: groenten schikken, saus over het vlees gieten,... orde en netheid

  • Verantwoordelijke planning voor plaatsingsdienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Onze klant, een bouwgerelateerd bedrijf regio Asse, is dringend op zoek naar een Verantwoordelijke Planning voor de plaatsingsdienst. Het betreft een heel uitgebreide functie waar je zal instaan voor de opmaak en het beheer van onder andere: - Planning van de plaatsingsploegen en onderaannemers - Planning van de technische dienst - Productieplanning - Logistieke planning - Transportplanning naar verkooppunten en voor thuislevering - Capaciteitsbepalingen - Bewaken van minimumbezetting van de interne diensten en klantendinest - Organiseren van steekproefcontroles - Opmaken van een kruisplanning minimale/maximale workload - Opvolging van deadlines van medewerkers en leveranciers - Forecasting: operationeel en financieel ... In de functie rapporteer je wekelijks aan de Operations Manager en sta je dagelijks in nauw contact met de klantendienst en de werfcoördinatoren. In team zorg je op deze manier voor een uitmuntende klantgerichte service om U tegen te zeggen. Heb jij enkele jaren ervaring in organisatie en planning? Beheers je bovendien vlot het Nederlands en het Frans? Aarzel dan niet jouw kandidatuur door te zenden naar [email protected]. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van APOTEEK DE VOLKSMACHT in sociale netwerken
Look for responds of APOTEEK DE VOLKSMACHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor APOTEEK DE VOLKSMACHT. Laat een reactie achter voor APOTEEK DE VOLKSMACHT. APOTEEK DE VOLKSMACHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APOTEEK DE VOLKSMACHT. Leave a respond for APOTEEK DE VOLKSMACHT. APOTEEK DE VOLKSMACHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APOTEEK DE VOLKSMACHT op de google maps. Adres en contacten APOTEEK DE VOLKSMACHT
Location of APOTEEK DE VOLKSMACHT on the google maps. Address and contacts of APOTEEK DE VOLKSMACHT

Andere gerelateerde bedrijven als come APOTEEK DE VOLKSMACHT APOTEEK DE VOLKSMACHT: Joos | CONSTANTINO CARANZA ENRIKO | Jardin du Ry-Ternel | GUY DE SUTTER | RESTAURANT CHEZ CHRISTIAN

Other related companies as APOTEEK DE VOLKSMACHT: Joos | CONSTANTINO CARANZA ENRIKO | Jardin du Ry-Ternel | GUY DE SUTTER | RESTAURANT CHEZ CHRISTIAN

APOTEEK DE VOLKSMACHT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is APOTEEK DE VOLKSMACHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02931671142. Het bedrijf APOTEEK DE VOLKSMACHT bevindt zich op het adres: SINT-LAMBERTUSSTRAAT 33BA; 2260; WESTERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 839,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in APOTEEK DE VOLKSMACHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APOTEEK DE VOLKSMACHT is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APOTEEK DE VOLKSMACHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APOTEEK DE VOLKSMACHT, openstaande posities, locatie van APOTEEK DE VOLKSMACHT op de kaart.

APOTEEK DE VOLKSMACHT is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is APOTEEK DE VOLKSMACHT, company assigned to the tax number BE02931671142. The company APOTEEK DE VOLKSMACHT is located at the address: SINT-LAMBERTUSSTRAAT 33BA; 2260; WESTERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 839,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pharmaciens. Products created in APOTEEK DE VOLKSMACHT were not found.
The main activity of APOTEEK DE VOLKSMACHT is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of APOTEEK DE VOLKSMACHT is not available. You also can look at reviews of APOTEEK DE VOLKSMACHT, open positions, location of APOTEEK DE VOLKSMACHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over APOTEEK DE VOLKSMACHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APOTEEK DE VOLKSMACHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APOTEEK DE VOLKSMACHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APOTEEK DE VOLKSMACHT, employees, financial statistics.