ANGLOPHARMA

Contactgegevens ANGLOPHARMA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANGLOPHARMA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANGLOPHARMA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEELAAN 126; 8660; DE PANNE, België

Telefoon (phone): 58411100 (+32-58411100) 58411100 (+32-58411100)

Fax (fax): +32 (69) 330-74-87 +32 (69) 330-74-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANGLOPHARMA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANGLOPHARMA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANGLOPHARMA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANGLOPHARMA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANGLOPHARMA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANGLOPHARMA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANGLOPHARMA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANGLOPHARMA
Products information ANGLOPHARMA

BTW identificatienummer (tax): BE05603820800
Ondernemingsnummer: 9553131103
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 871,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in ANGLOPHARMA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANGLOPHARMA
(Get full report from official database of BE for ANGLOPHARMA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANGLOPHARMA
Addition kinds of activities for ANGLOPHARMA

8741. Management diensten | Management services
283400. Farmaceutische preparaten | Pharmaceutical preparations
10610302. Molybdietwinning | Molybdite mining
20139907. Hoofdkaas, uit gekochte vleesproducten | Head cheese, from purchased meat products
20460105. Vloeibaar stijfsel | Liquid starch
38250227. Shunts, elektrisch | Shunts, electrical

Werken bij ANGLOPHARMA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANGLOPHARMA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANGLOPHARMA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANGLOPHARMA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark in de productie. Bij problemen aan de machines, stel je zelf een diagnose en zoek je creatief naar oplossingen. Je voert reparaties uit, zowel mechanisch, elektrisch, pneumatisch als hydraulisch.

  • Monteur industriegebouwen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een toffe job voor iemand die graag buiten werkt. Naargelang Uw vaardigheden en capaciteiten is er op termijn eventuele doorgroei mogelijk naar kraanman of ploegchef. Je taak bestaat uit het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen

  • VERKOPER/VERKOOPSER BAKKERIJ (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Mechelen zijn we op zoek naar een deeltijds verkoper M/V voor in de winkel te staan. (24uur per week) Je staat in voor de vriendelijke bediening van klanten.

  • Operator bouwsector - 3 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de bouwsector in Kallo, ben ik op zoek naar een productie operator die in 3 ploegen kan werken. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Bedienen van computergestuurde productiemachines Manuele bijsturingen en controles Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen, manueel en met heftruck Uitvoeren van kwaliteitscontroles ... 

  • Magazijnarbeider - 2 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende unit in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar gemotiveerde magazijniers.  Je takenpakket kan bestaan uit:  Instaan als handlanger bij de verbulking Ondersteunen bij het labelen en bestickeren van zakkengoed Herstellen van palletten  Onderhoud binnen het magazijn  Schrikt zwaar werk jou niet af? Wil jij graag werken? Solliciteer dan snel! 

  • Logistieke Customer Services Agent met goede talen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is op zoek naar een logistieke customer service agent voor een bedrijf gelegen in de Waaslandhaven. Onze klant is een internationale logistieke speler binnen de maritieme sector met eigen terminals. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar evenals voor de interne diensten naar de klant toe Je bent alert voor commerciële uitdagingen Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit Je volgt aankomsten van schepen en containers op en rapporteert hierover Je ontvangt, verwerkt en coördineert inkomende orders Je stelt de nodige douaneformaliteiten op en geeft deze door aan de declaratieafdeling Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Poetshulp / Huishoudhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Lier, Berlaar, Kessel Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Jobstudent Zaal (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BRASSERIE RUBENS

    Type: Studentenjob

    Onder de vorm van taken voor, tijdens en na de dienst draag je bij aan de bediening van onze geliefde klanten: Taken tijdens de dienst: - Afruimen - Dranken serveren - Gerechten serveren Taken voor en na de dienst: - mise-en-place - sorteren leeggoed - allerlei... Laat je niet afschrikken door een gebrek aan ervaring, want de benodigde vaardigheden worden je aangeleerd door échte professionals. De enige vereiste is GOESTING om te werken!

  • JOBSTUDENTEN HERFSTVAKANTIE - Polyvalent Medewerker Wasserij te Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: START PEOPLE AALST

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op vrijdag van 15:30-19:30. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • Bediende boekhouding - ideale start voor schoolverlaters (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een sterkgroeiend bedrijf regio Kortrijk gaan wij op zoek naar een boekhoudkundig medewerker: Je staat in voor: - Het opmaken en opvolgen van verkoopfacturen vanuit SAP - Het opmaken van oorsprongscertificaten - Het beheer master data e-mail voor het versturen van facturen per e-voicing - De maandelijkse intercompany afstemming en rapportering - De maandelijkse BTW & Intrastat aangifte en IC listing - De voorbereiding maandelijkse en/of kwartaalaangiftes BTW en Intrastat, alsook IC opgaves in verschillende landen - De controle van documenten bij uitvoer

Zoek naar antwoorden van ANGLOPHARMA in sociale netwerken
Look for responds of ANGLOPHARMA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANGLOPHARMA. Laat een reactie achter voor ANGLOPHARMA. ANGLOPHARMA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANGLOPHARMA. Leave a respond for ANGLOPHARMA. ANGLOPHARMA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANGLOPHARMA op de google maps. Adres en contacten ANGLOPHARMA
Location of ANGLOPHARMA on the google maps. Address and contacts of ANGLOPHARMA

Andere gerelateerde bedrijven als come ANGLOPHARMA ANGLOPHARMA: F.C. AALST | Nijbergen BVBA | Auto-Ecole de Jolimont | Uyttersprot S | BELPUB

Other related companies as ANGLOPHARMA: F.C. AALST | Nijbergen BVBA | Auto-Ecole de Jolimont | Uyttersprot S | BELPUB

ANGLOPHARMA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANGLOPHARMA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05603820800. Het bedrijf ANGLOPHARMA bevindt zich op het adres: ZEELAAN 126; 8660; DE PANNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 871,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in ANGLOPHARMA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANGLOPHARMA is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANGLOPHARMA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANGLOPHARMA, openstaande posities, locatie van ANGLOPHARMA op de kaart.

ANGLOPHARMA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANGLOPHARMA, company assigned to the tax number BE05603820800. The company ANGLOPHARMA is located at the address: ZEELAAN 126; 8660; DE PANNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 871,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pharmaciens. Products created in ANGLOPHARMA were not found.
The main activity of ANGLOPHARMA is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANGLOPHARMA is not available. You also can look at reviews of ANGLOPHARMA, open positions, location of ANGLOPHARMA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANGLOPHARMA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANGLOPHARMA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANGLOPHARMA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANGLOPHARMA, employees, financial statistics.