ANDRE DE WITTE

Particuliere bedrijvenBosbouw • ANDRE DE WITTE
Private companiesForestry • ANDRE DE WITTE

Contactgegevens ANDRE DE WITTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE DE WITTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE DE WITTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIKANT 193; 9240; ZELE, België

Telefoon (phone): 52445611 (+32-52445611) 52445611 (+32-52445611)

Fax (fax): +32 (15) 268-86-26 +32 (15) 268-86-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE DE WITTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE DE WITTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE DE WITTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE DE WITTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE DE WITTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE DE WITTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE DE WITTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE DE WITTE
Products information ANDRE DE WITTE

BTW identificatienummer (tax): BE06387969970
Ondernemingsnummer: 4166259765
Hoofdstad (capital): 334,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 211,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ANDRE DE WITTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE DE WITTE
(Get full report from official database of BE for ANDRE DE WITTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE DE WITTE
Addition kinds of activities for ANDRE DE WITTE

20320000. Ingeblikte specialiteiten | Canned specialties
26760201. Servetten, sanitair: gemaakt van gekocht papier | Napkins, sanitary: made from purchased paper
34710107. Plating van metalen of gevormde producten | Plating of metals or formed products
38290510. Voorbeeldwisselaars, nucleaire straling | Sample changers, nuclear radiation
51599910. Maïskalken | Corn husks
51999923. Variety winkelwaarschuwingen | Variety store merchandise
65539900. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars, nec | Cemetery subdividers and developers, nec
76992501. Liften: inspectie, service en reparatie | Elevators: inspection, service, and repair

Werken bij ANDRE DE WITTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE DE WITTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE DE WITTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE DE WITTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - ramen en deuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Genk is Konvert Constuct Houthalen op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren. Is het plaatsen van ramen & deuren een passie voor u? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

  • STUDENT WINKELBEDIENDE m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

  • Marketing bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag werken als student en ondertussen bijleren binnen je vakgebied? Wil je graag meehelpen in een groot en dynamisch bedrijf? Wil je graag meehelpen met een technisch tekenaar? Wij hebben de job die je zoekt. Voor een bedrijf in Lokeren zoeken we een student die doorheen het schooljaar 1 dag per week of om de 2 weken ken meewerken op de KAMO afdeling. Je zal de klantenportefeuille moeten aansterken metgrote klanten en zal daarbijhorend op zoek moeten gaan naar de juiste contactpersoon. Verder zal je instaan voor de employer branding voor dit bedrijf door hen meer te profilleren op social media.

  • Student callcenter NL (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Studentenjob

    Beschik jij over commerciële flair? Wil jij graag een uitdagende werkervaring opdoen? Lees dan zeker verder, want dan ben jij de student die we zoeken! Voor onze klant te Nossegem zijn wij op zoek naar studenten m/v voor een callcenter. Jouw takenpakket: Klanten opbellen om testritten met nieuwe wagens voor te stellen Klanten overtuigen en warm maken voor een nieuw model Registratie van geplande afspraken

  • Stagiair(e) Azure AD migratie met implementatie security voor Azure AD (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten een always-on infrastructuur waarbij men denkt aan een migratie naar Azure AD. Onderzoeksvraag: Hoe kan je op de meest efficiënte manier een bestaande IT omgeving migreren naar Azure AD met aandacht voor security en de implementatie ervan? Doel: Het opzetten van een migratie pad voor onze testomgeving en de uitvoering van de huidige AD omgeving naar Azure AD. Tevens de implementatie van bijkomende security zoals conditional access, MFA, etc. alsook de implementatie van group policies met betrekking op security en updates. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • Kapper/kapster te Topsalon Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HAIR ZOERSEL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het KREATOS kapsalon in Herentals. Je werkt in een top kapsalon voor dames, heren en kinderen. We zijn op zoek naar een toffe collega voor ons team. Je hebt ervaring en kan vlot mee werken in ons KREATOS kapsalon.

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Hulpkok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Hulpkok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. in een keukenteam van 3 mensen tijdens een service (chef-kok, hulp-kok, afwasser). Werken met open grill en green eggs (voornamelijk vleesgerechten).

  • Computer Futures - Senior Java Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    MicroServices en Spring helemaal jouw ding? Steeds op zoek naar opdrachten met de nieuwere technologieën? Dan is deze opdracht iets voor jou.     Projectinhoud Het bedrijf heeft verschillende projecten binnen eCommerce, ERP software en Warehouse management. De grootste uitdaging ligt momenteel in het Warehouse Control System (WCS). Je zal een bijdrage leveren aan het opzetten van een MicroServices architectuur. Er wordt ontwikkeld in een complexe omgeving waarin je jezelf kan uitdagen. Ook heeft het Spotify-model heeft zijn intrede gemaakt bij deze onderneming, een Agile-mindset is dus een vereiste. Hiertoe dien je open te communiceren en goed in team te werken.   Technology stack Java 8+ Spring MVC, Spring Boot Angular (latest versions) MicroServices, Event-driven architecture REST API's GIT, IntelliJ, SonarQube Docker, Kubernetes, Spinnaker, Jenkins Google Cloud TDD, DDD   Projectdetails Locatie: West-Vlaanderen Projectduur: langetermijn (min. 6 maanden) Taal: Nederlands Marktconforme verloning   Interesse?   Graag kom ik met je in contact om meer te vertellen over deze rol en de opdrachtgever.

  • flexijob kelner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van ANDRE DE WITTE in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE DE WITTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE DE WITTE. Laat een reactie achter voor ANDRE DE WITTE. ANDRE DE WITTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE DE WITTE. Leave a respond for ANDRE DE WITTE. ANDRE DE WITTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE DE WITTE op de google maps. Adres en contacten ANDRE DE WITTE
Location of ANDRE DE WITTE on the google maps. Address and contacts of ANDRE DE WITTE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE DE WITTE ANDRE DE WITTE: Christ'art Creation | VENIZI | KLEUR RECLAMESTUDIO | Cheron G | Levrier D

Other related companies as ANDRE DE WITTE: Christ'art Creation | VENIZI | KLEUR RECLAMESTUDIO | Cheron G | Levrier D

ANDRE DE WITTE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE DE WITTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06387969970. Het bedrijf ANDRE DE WITTE bevindt zich op het adres: HEIKANT 193; 9240; ZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 334,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 211,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in ANDRE DE WITTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRE DE WITTE is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE DE WITTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE DE WITTE, openstaande posities, locatie van ANDRE DE WITTE op de kaart.

ANDRE DE WITTE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE DE WITTE, company assigned to the tax number BE06387969970. The company ANDRE DE WITTE is located at the address: HEIKANT 193; 9240; ZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 334,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 211,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pharmaciens. Products created in ANDRE DE WITTE were not found.
The main activity of ANDRE DE WITTE is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE DE WITTE is not available. You also can look at reviews of ANDRE DE WITTE, open positions, location of ANDRE DE WITTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE DE WITTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE DE WITTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE DE WITTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE DE WITTE, employees, financial statistics.