A. GIJSENS

Contactgegevens A. GIJSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. GIJSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. GIJSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OPPERSTRAAT 266; 1770; LIEDEKERKE, België

Telefoon (phone): 53669134 (+32-53669134) 53669134 (+32-53669134)

Fax (fax): +32 (69) 232-32-28 +32 (69) 232-32-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. GIJSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. GIJSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. GIJSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. GIJSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. GIJSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. GIJSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. GIJSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. GIJSENS
Products information A. GIJSENS

BTW identificatienummer (tax): BE09551208496
Ondernemingsnummer: 4083038330
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 210,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in A. GIJSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. GIJSENS
(Get full report from official database of BE for A. GIJSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. GIJSENS
Addition kinds of activities for A. GIJSENS

519800. Verf, vernis en benodigdheden | Paints, varnishes, and supplies
07220304. Pinda's, machine oogstdiensten | Peanuts, machine harvesting services
22210307. Satins | Satins
23719901. Bontafwerkers en linnen voor de bontwarenhandel | Fur finishers and liners for the fur goods trade
29920103. Rusthoudende verbindingen, dierlijke of plantaardige oliebasis | Rust arresting compounds, animal or vegetable oil base
61599903. Kleinschalige beleggingsmaatschappijen | Small business investment companies

Werken bij A. GIJSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. GIJSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. GIJSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. GIJSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur HVAC regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar gemotiveerde monteurs van sanitair en centrale verwarming. Motivatie primeert over ervaring! Het belangrijkste is dat je wil werken en bereid bent om de handen uit de mouwen te steken! Technische kennis (van HVAC) is een pluspunt!

  • Productie Operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

  • CHAUFFEURS C / CE (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hoogstraten die zich situeert binnen de gezondheidszorg (ziekenhuizen en rusthuizen) zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs CE (m/v). Na een degelijke inwerkperiode zal u instaan voor het uitvoeren van vaste routes tussen de productie in Hoogstraten en verschillende klanten. U werkt gedurende vier dagen per week van gemiddeld 9u22 per dag met daarbij wekelijks één vrije dag. Daarbij bent u flexibel in uurregeling, aangezien men levert in functie van de vraag van de klanten.

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • Operator stansmachines | 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator voor de vouwmachines. Jouw takenpakket bestaat uit: Aanvoer van grondstoffen aan de stansmachine Instellen van de machine Controles uitvoeren tijdens de productie Basisonderhoud uitvoeren

  • Metaalbewerker (M/V) (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalbewerker werk je in het bedrijf zelf en sta je in voor diverse metaalbewerkingen: - plooien - zowel CNC als conventioneel, maar dit kan aangeleerd worden - Zagen - Snijden - Assembleren Bijkomend eventueel halfautomaatlassen

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE MEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de zaal. U staat in voor het bedienen van onze klanten en verder helpt u bij voorbereidende taken, aanvullen frigo's, brood en boter inzetten, bordjes klaarzetten met koekjes voor bij koffie, afwas tussenin,... Je bent beschikbaar één of meerdere dagen in het weekend en/of ook mogelijkheden in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

  • Credit Controller (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een team van 4 personen op de boekhouding. Moeilijke en verhitte situaties telefonisch en per mail oplossen geven jou energie! Hierbij schrikken administratieve taken jou zeker niet af! Je beheert de klantenportefeuilles. Je volgt heel het proces van A-Z en bijt je vast in elk dossier. Je bereidt gerechtelijke dossiers voor en volgt deze op bij deurwaarder en advocaat. Er wordt geen kennis van de juridische materie verwacht! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de bouwsector en algemene industrie.  Je krijgt de vrijheid om je eigen werk te organiseren en komt terecht in een team met collega's die elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. 

  • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

Zoek naar antwoorden van A. GIJSENS in sociale netwerken
Look for responds of A. GIJSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. GIJSENS. Laat een reactie achter voor A. GIJSENS. A. GIJSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. GIJSENS. Leave a respond for A. GIJSENS. A. GIJSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. GIJSENS op de google maps. Adres en contacten A. GIJSENS
Location of A. GIJSENS on the google maps. Address and contacts of A. GIJSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come A. GIJSENS A. GIJSENS: MINNE SPORT nv-HONDACENTER | Defoor Jozef NV | COIFFURE CREA-TIFF | COIFFURE YVONNE | LIBRAIRIE DE LA PLANTE

Other related companies as A. GIJSENS: MINNE SPORT nv-HONDACENTER | Defoor Jozef NV | COIFFURE CREA-TIFF | COIFFURE YVONNE | LIBRAIRIE DE LA PLANTE

A. GIJSENS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. GIJSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09551208496. Het bedrijf A. GIJSENS bevindt zich op het adres: OPPERSTRAAT 266; 1770; LIEDEKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 210,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in A. GIJSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. GIJSENS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. GIJSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. GIJSENS, openstaande posities, locatie van A. GIJSENS op de kaart.

A. GIJSENS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. GIJSENS, company assigned to the tax number BE09551208496. The company A. GIJSENS is located at the address: OPPERSTRAAT 266; 1770; LIEDEKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 210,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pharmaciens. Products created in A. GIJSENS were not found.
The main activity of A. GIJSENS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A. GIJSENS is not available. You also can look at reviews of A. GIJSENS, open positions, location of A. GIJSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. GIJSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. GIJSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. GIJSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. GIJSENS, employees, financial statistics.