FLBROEDERS TRANSPORT BVBA

Contactgegevens FLBROEDERS TRANSPORT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBROEDERS TRANSPORT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBROEDERS TRANSPORT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 7 2490 Balen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-81-37-65 32-14-81-37-65

Fax (fax): 32-14-81-52-19 32-14-81-52-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBROEDERS TRANSPORT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBROEDERS TRANSPORT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBROEDERS TRANSPORT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBROEDERS TRANSPORT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBROEDERS TRANSPORT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBROEDERS TRANSPORT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBROEDERS TRANSPORT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBROEDERS TRANSPORT BVBA
Products information FLBROEDERS TRANSPORT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07184204101
Ondernemingsnummer: 7031219482
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 897,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLBROEDERS TRANSPORT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBROEDERS TRANSPORT BVBA
(Get full report from official database of BE for FLBROEDERS TRANSPORT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBROEDERS TRANSPORT BVBA
Addition kinds of activities for FLBROEDERS TRANSPORT BVBA

573100. Radio, televisie en elektronische winkels | Radio, television, and electronic stores
17999909. Installatie van dock apparatuur, industrieel | Dock equipment installation, industrial
20389906. Pizza, bevroren | Pizza, frozen
33399919. Zirkoniummetaal, spons en korrels | Zirconium metal, sponge and granules
34849904. Pistolen of pistooldelen, 30 mm. | Pistols or pistol parts, 30 mm. and below
39149907. Zilverwerk, NSK | Silverware, nsk
58129901. Buffet (eetgelegenheden) | Buffet (eating places)

Werken bij FLBROEDERS TRANSPORT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBROEDERS TRANSPORT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBROEDERS TRANSPORT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBROEDERS TRANSPORT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ateliermedewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een innoverend bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste arbeiders die in de houtsector willen werken. Je werkt in het atelier en staat in voor het maken van keukens, dressings, badkamers, haartwanden en maatmeubilair. Je kan het technisch plan goed interpreteren en monteert de gemaakte stukken van de productie.

  • Gedreven automecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Innoveren en verbeteren, respect voor iedereen, samen slagen, de eerste keus zijn voor elke klant. Deze 4 waarden stelt onze klant elke dag opnieuw centraal. Wil jij ook deel uitmaken van deze topwerkgever, lees dan zeker verder. Voor verschillende filialen zijn zij op zoek naar gedreven automecaniciens. Afhankelijk van je ervaring sta je in voor volgend takenpakket: - Uitvoeren van klein en groot onderhoud; - Herstellen van defecten of vervangen van auto-onderdelen; - Opsporen van fouten door middel van diagnosevoering; - Orde en netheid garanderen in de garage.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP regio Kieldrecht/Verrebroek/Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis: -Afwisselend werk met dienstencheques -Algemeen onderhoud van de woning -Wassen en strijken -Voorbereidend werk en (helpen bij het) koken -Boodschappen doen -Kleine naai- en verstelwerkjes

  • Studenten (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een toffe studentenjob?  Wij zoeken regelmatig studenten voor een magazijn in Genk.  Je maakt bestellingen klaar voor leverancier.   Dit zijn vooral pakketjes van online webshops.  Je bent tijdens de week 1 of meerdere dagen beschikbaar.

  • STUDENTEN 13/09 BELLEGEM (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs gaat op zoek naar 3 studenten voor het opzetten van tenten in Bellegem. Wanneer: donderdag 13/09 8u30-13u

  • Chauffeur CE - dagritten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Een transportbedrijf in Menen zoekt een vrachtwagenchauffeur CE voor dagritten in België, Nederland en Frankrijk. Je vervoert allerhande palletgoederen per vrachtwagen met zeil. Na een geslaagde interim-periode krijg je je vast contract aangeboden. Uiteraard kun je de nodige documenten voorleggen. Verder zijn klantvriendelijkheid en stiptheid belangrijke vereisten. Een onmiddellijke opstart is mogelijk.

  • Project Manager Customer Support (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVOLTA

    Type: Vaste Job

    Als groeiend multidisciplinair bureau van architecten en ingenieurs bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons Consultancy Team. Vanuit dit team worden onze vakspecialisten ingezet om projecten bij onze klanten te ondersteunen of te trekken, volgens hun expertise en groeipotentieel. Na oplevering van de machine wordt de Customer Service afdeling het eerste aanspreekpunt. Als Project Manager Customer Support, sta je in voor de eerste snelle reactie en hulplijn naar de klanten toe. Daarnaast sta je in voor de interne afname van projecten. Je behartigt hierbij ook het commerciële en financiële luik. Hoofdverantwoordelijkheden en kerntaken: Als Project Manager Customer Support ben je vanaf de oplevering van de machine bij de klant, de spreekbuis tussen de klant en het bedrijf. Je staat de klant te woord. Je verleent advies bij onderhoud en upgrades. Je stelt de offertes op voor service en interventies. Je plant en coördineert service en interventies en volgt de uitvoering hiervan nauwgezet op. Je rapporteert uitgevoerde activiteiten aan de klant. Je stemt met de Accounting Afdeling en de klant de facturatie af, en volgt de betaling op. Je informeert naar en behartigt de klantentevredenheid. Je verwerkt de informatie uit support, service en interventies. Je signaleert door de klant gemelde problemen aan de verantwoordelijke afdelingen, zorgt voor een terugkoppeling naar de klant en stelt een oplossing voor. Daarnaast zorg je voor ondersteuning en verbinding binnen de Customer Service Afdeling. Je ondersteunt Customer Care bij het opstellen van offertes voor wisselstukken en herstellingen. Je helpt Customer Care bij input van klantenorders, inclusief controle van de bestelnummers van de bestelopdrachten. Je staat Customer Care bij voor het opvolgen van het te herstellen materiaal, vanaf de toezending door de klant tot en met de terug-levering naar de klant. Indien noodzakelijk plaats je herstellingsopdrachten bij toeleveranciers.

  • Kinderverzorgster/verzorger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Jannekemaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

  • Sanitair installateur (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    Plaatsen van sanitaire installatie's en warmtepompen hoofdzakelijk bij particulieren.

  • WERVINGRESERVE: CUSTOMER SERVICE ADVISOR FT NL/FR - NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL ! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor voor een Premium Duits automerk behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen en mails.

  • IBO stage - Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Leercontract

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. Je hebt een buitenschoolse opleiding sanitair en HVAC gedaan. Je komt in aanmerking voor IBO stage. .

Zoek naar antwoorden van FLBROEDERS TRANSPORT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLBROEDERS TRANSPORT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBROEDERS TRANSPORT BVBA. Laat een reactie achter voor FLBROEDERS TRANSPORT BVBA. FLBROEDERS TRANSPORT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBROEDERS TRANSPORT BVBA. Leave a respond for FLBROEDERS TRANSPORT BVBA. FLBROEDERS TRANSPORT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBROEDERS TRANSPORT BVBA op de google maps. Adres en contacten FLBROEDERS TRANSPORT BVBA
Location of FLBROEDERS TRANSPORT BVBA on the google maps. Address and contacts of FLBROEDERS TRANSPORT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBROEDERS TRANSPORT BVBA FLBROEDERS TRANSPORT BVBA: MARTIN MATTHYS | NETSOFT BENELUX | CD Reclamestudio | ROGER VAN TICHELEN | STEFAAN VAN WEMMEL

Other related companies as FLBROEDERS TRANSPORT BVBA: MARTIN MATTHYS | NETSOFT BENELUX | CD Reclamestudio | ROGER VAN TICHELEN | STEFAAN VAN WEMMEL

FLBROEDERS TRANSPORT BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBROEDERS TRANSPORT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07184204101. Het bedrijf FLBROEDERS TRANSPORT BVBA bevindt zich op het adres: Industrieweg 7 2490 Balen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 897,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLBROEDERS TRANSPORT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBROEDERS TRANSPORT BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBROEDERS TRANSPORT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBROEDERS TRANSPORT BVBA, openstaande posities, locatie van FLBROEDERS TRANSPORT BVBA op de kaart.

FLBROEDERS TRANSPORT BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBROEDERS TRANSPORT BVBA, company assigned to the tax number BE07184204101. The company FLBROEDERS TRANSPORT BVBA is located at the address: Industrieweg 7 2490 Balen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 897,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLBROEDERS TRANSPORT BVBA were not found.
The main activity of FLBROEDERS TRANSPORT BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBROEDERS TRANSPORT BVBA is not available. You also can look at reviews of FLBROEDERS TRANSPORT BVBA, open positions, location of FLBROEDERS TRANSPORT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBROEDERS TRANSPORT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBROEDERS TRANSPORT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBROEDERS TRANSPORT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBROEDERS TRANSPORT BVBA, employees, financial statistics.