Amersham Health SA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Amersham Health SA
Private companiesMetal Mining • Amersham Health SA

Contactgegevens Amersham Health SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Amersham Health SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Amersham Health SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Reine Astrid 49; 1780; Wemmel, België

Telefoon (phone): 02 454 89 90 (+32-02 454 89 90) 02 454 89 90 (+32-02 454 89 90)

Fax (fax): 02 454 89 91 (+32-02 454 89 91) 02 454 89 91 (+32-02 454 89 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Amersham Health SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Amersham Health SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Amersham Health SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Amersham Health SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Amersham Health SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Amersham Health SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Amersham Health SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Amersham Health SA
Products information Amersham Health SA

BTW identificatienummer (tax): BE08848907470
Ondernemingsnummer: 9720947265
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 731,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Amersham Health SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaceutical products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Amersham Health SA
(Get full report from official database of BE for Amersham Health SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Amersham Health SA
Addition kinds of activities for Amersham Health SA

2711. Kranten | Newspapers
4924. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
412100. Taxi's | Taxicabs
519907. Toebehoren voor rokers | Smokers' supplies
24990503. Isolatiemateriaal, kurk | Insulating material, cork
26790400. Labels en labels, papier | Tags and labels, paper
35550400. Gravure machines en uitrusting, met uitzondering van platen | Engraving machinery and equipment, except plates
59999919. Religieuze goederen | Religious goods
87320102. Bedrijfseconomische dienstverlening | Business economic service
87349902. Kalibratie en certificatie | Calibration and certification

Werken bij Amersham Health SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Amersham Health SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Amersham Health SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Amersham Health SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en CV (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een installateur sanitair en centrale verwarming. Als installateur sta je vooral in voor het monteren van nieuwe centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan van appartementen, gebouwen, kantoorruimtes, renovatie …. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer.Je installeert kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming.Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair.Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen.Je monteert leidingen volgens verschillende technieken (klemmen, lassen, lijmen).

  • Polyvalente magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat als magazijnier in voor de ontvangst en opslag van goederen in een opslagplaats. Verder zorg je er voor dat de goederen klaar zijn voor distributie en interne verdeling. Jouw taken: - Laden en lossen van goederen - Verzenden van goederen - Verzamelen van de orders - Aanleveren en klaarzetten van de nodige materialen aan de verschillende machines - Besturen van heftruck - Stockbeheer: controleren en verdelen van de binnenkomende goederen, doorgeven van leveringen naar de desbetreffende afdelingen, beheren van de voorraden van het magazijn, functioneren als contactpersoon van de afdeling

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

  • Technisch tekenaar (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar. De functieomschrijving: Het uittekenen van plannen m.b.t. residentiele ventilatie Telefonisch klanten technische bijstand verlenen Klanten aan de balie helpen bij een probleem Ingeven van orders in het ERP-systeem Contact met klanten onderhouden Selecties en offertes opstellen en opvolgen Rapporteren aan de manager en director

  • Enthousiaste vroege vogels (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij ook zo genieten van de buitenlucht? Heb je graag sociaal contact met de mensen in jou regio? Werk je graag zelfstandig maar ben je ook een echte teamplayer? Rijd je graag met de fiets, wagen of brommer? Of ben je een frevent wandelaar? Geniet jij ook zo van de mooie zonsopgang? Je bent een vroege vogel? Dan is deze job jou op het lijf geschreven! Als postbode bezorg je brieven, drukwerk, pakjes of aangetekende zendingen. Steeds op tijd en met oog op kwaliteit en veiligheid.

  • Huishoudhulp regio Reet - Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Gemotiveerde huishoudhulp (m/v) regio BXL (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw/Brussel, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v).

  • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Knokke (Kustlaan) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Knokke (Kustlaan)

  • WERKVOORBEREIDER - MAGAZIJNIER LOSKADE (OPTIE VAST!) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Werfreserve

    Voor een voedingsbedrijf in regio Gent zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/magazijnier loskade. Je werktzelfstandig in afwisselende ploegen binnen onderstaand takenpakket. Als werkvoorbereider in de vroege ploeg ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je bent verantwoordelijk voor het correct aanbrengen van de grondstoffen bij de koks. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van goederen. - Je helpt mee bij de stockopname van frigo's en diepvriezers. - Je haalt de afvalbakken in Low Care leeg. Als magazijnier loskade in de late ploeg ben je ook verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van de goederen. - Je helpt mee bij kwaliteitscontroles van inkomende goederen. - Je helpt mee bij het beheer van frigo's en diepvriezers. - Je helpt mee bij het wegvoeren van interne afvalcontainers en bewaken van de orde en netheid van het containerpark en diverse loodsen met goederen. Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op http://www.forumjobs.be

Zoek naar antwoorden van Amersham Health SA in sociale netwerken
Look for responds of Amersham Health SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Amersham Health SA. Laat een reactie achter voor Amersham Health SA. Amersham Health SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Amersham Health SA. Leave a respond for Amersham Health SA. Amersham Health SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Amersham Health SA op de google maps. Adres en contacten Amersham Health SA
Location of Amersham Health SA on the google maps. Address and contacts of Amersham Health SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Amersham Health SA Amersham Health SA: CHAPEBEDRIJF VERHELST & CIE NV | GEMEENTEBESTUUR | LUC DIEPERS | NICOLE MARCHAL | Assacplas

Other related companies as Amersham Health SA: CHAPEBEDRIJF VERHELST & CIE NV | GEMEENTEBESTUUR | LUC DIEPERS | NICOLE MARCHAL | Assacplas

Amersham Health SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Amersham Health SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08848907470. Het bedrijf Amersham Health SA bevindt zich op het adres: Avenue Reine Astrid 49; 1780; Wemmel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 731,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pharmaceutical products. Producten gemaakt in Amersham Health SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Amersham Health SA is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Amersham Health SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Amersham Health SA, openstaande posities, locatie van Amersham Health SA op de kaart.

Amersham Health SA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Amersham Health SA, company assigned to the tax number BE08848907470. The company Amersham Health SA is located at the address: Avenue Reine Astrid 49; 1780; Wemmel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 731,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pharmaceutical products. Products created in Amersham Health SA were not found.
The main activity of Amersham Health SA is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Amersham Health SA is not available. You also can look at reviews of Amersham Health SA, open positions, location of Amersham Health SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Amersham Health SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Amersham Health SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Amersham Health SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Amersham Health SA, employees, financial statistics.