Fauna Lima NV

Particuliere bedrijvenBosbouw • Fauna Lima NV
Private companiesForestry • Fauna Lima NV

Contactgegevens Fauna Lima NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fauna Lima NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fauna Lima NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 12; 1770; Liedekerke, België

Telefoon (phone): 053 66 38 82 (+32-053 66 38 82) 053 66 38 82 (+32-053 66 38 82)

Fax (fax): 053 66 36 94 (+32-053 66 36 94) 053 66 36 94 (+32-053 66 36 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fauna Lima NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fauna Lima NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fauna Lima NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fauna Lima NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fauna Lima NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fauna Lima NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fauna Lima NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fauna Lima NV
Products information Fauna Lima NV

BTW identificatienummer (tax): BE03711700439
Ondernemingsnummer: 9488037109
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 267,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Aquariums & accessories; Fishing tackle

Product categorie (product category): Pet shops - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fauna Lima NV
(Get full report from official database of BE for Fauna Lima NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fauna Lima NV
Addition kinds of activities for Fauna Lima NV

24269902. Vloeren, hardhout | Flooring, hardwood
28340201. pijnstillers | Analgesics
34629901. Vliegtuig smeedstukken, ferro | Aircraft forgings, ferrous
36259907. Elektrische besturing en controle accessoires, industriële | Electric controls and control accessories, industrial
47859902. Tunneloperatie, voertuig | Tunnel operation, vehicular
55719905. Motor onderdelen en accessoires | Motorcycle parts and accessories
73899920. Brandbeveiligingsdienst anders dan bosbouw of publiek | Fire protection service other than forestry or public

Werken bij Fauna Lima NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fauna Lima NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fauna Lima NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fauna Lima NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor  een textielbedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster met ervaring

  • Events & Office Assistant | Energie | Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven en enthousiaste Office/Management Assistant voor een onderneming actief in duurzame energie gelegen in regio Tongeren. Wil jij terechtkomen in een tof team, waar de werknemer centraal staat en je kan genieten van een tal van voordelen zoals een strijkatelier, sportfaciliteiten en broodservice, … voor de werknemers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het organiseren van events. Je zorgt voor de volledige logistieke uitvoering, een grondige voorbereiding en stelt een draaiboek op; Je garandeert een professionele samenwerking met alle betrokken partijen en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je staat ook in voor het office management en administratie. Je staat in voor het professioneel onthaal van klanten en leveranciers; Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoormateriaal; Je bent het aanspreekpunt van de werknemers in verband met het gebruik van de aangeboden diensten; Je ondersteunt de manager bij het opmaken van offertes, de facturatie en marketingtaken. Je werkt mee aan de interne en externe communicatie, zoals mededelingen op social media, video's, presentaties, … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Bouwarbeider zwembaden (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IZEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven bouwarbeider voor de aanleg van zwembaden en zwemvijvers. Van a tot z werk je alles tot in detail af. Een on the job training zal hier voorzien worden. Jouw takenpakket bestaat uit: - Putten maken. - Drainage voorzien. - Leidingen voorzien. - Terrasaanleg. - Elektrische taken. - ...

  • Dozenvouwer operator - voedingsindustrie m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP XL Beliès

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beliès is een Belgische producent van heerlijke mediterranehapjes en tapenades. Voor de dozenvormer zijn wij op zoek naar een machine operatore (in spé?). Ben je schoolverlater of heb je reeds ervaring? Stel je ASAP kandidaat! Functie: Dozenvormer machine bedienen: Vullen met plano trays, gevormde doosjes op pallet zetten, paletten netjes wegzetten Machine ombouwen Verschillende types van dozen en fusten op de aanvoerband zetten (type kan afgelezen worden op een scherm)

  • Meewerkend Projectmanager (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Arendonk, zoeken wij een Projectmanager. Jouw takenpakket: - Hands on mentaliteit - Administratieve op zich willen nemen. 4u/dag voorzien voor administratief werk: werkorders, planning controleren, … en overige 4u ter opvolging van de techniekers - Je zal de rechterhand van de technisch verantwoordelijke worden - Je hebt 10 jaar ervaring op de werkvloer. Je kan techniekers aansturen die daar reeds 10-20 jaren werken - LMRA (Last Minute Risico Analyse) opmaken + werkvergunningen uitschrijven - Je kan goed met mensen omgaan en krijgt ook respect van je werknemers - Je wil werken in dagdienst Wordt jij helemaal enthousiast bij het lezen van deze vacature ? Contacteer dan meteen [email protected] of bel ons op het nummer 014/22.23.74

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp Sint-Amands (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; JE BENT BESCHIKBAAR OP 17/11 DE HELE DAG! je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Winkelmedewerker meubelzaak m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelzaak in Lokeren zoeken we een winkelmedewerker. Je vult rekken aan, helpt bij het uitladen van leveringen,... Je adviseert, helpt en begeleidt de klanten bij de keuze van hun aankoop. Je voert kassaverichtingen uit. Je verzorgt de presentatie van de winkel.

  • Jobstudent (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door

  • weekendhulp bakkerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Bakkerij Selis

    Type: Flexijob

    koffiekoeken afwerken, winkel inladen, afwassen, de bakkerij opkuisen, producten voor 's nacht al klaarzetten

Zoek naar antwoorden van Fauna Lima NV in sociale netwerken
Look for responds of Fauna Lima NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fauna Lima NV. Laat een reactie achter voor Fauna Lima NV. Fauna Lima NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fauna Lima NV. Leave a respond for Fauna Lima NV. Fauna Lima NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fauna Lima NV op de google maps. Adres en contacten Fauna Lima NV
Location of Fauna Lima NV on the google maps. Address and contacts of Fauna Lima NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Fauna Lima NV Fauna Lima NV: AUGUSTE DEBLANC | Warning (Ets) | J. MOURIN | B. CLEYMANS | V?RONIQUE REMICHE

Other related companies as Fauna Lima NV: AUGUSTE DEBLANC | Warning (Ets) | J. MOURIN | B. CLEYMANS | V?RONIQUE REMICHE

Fauna Lima NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fauna Lima NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03711700439. Het bedrijf Fauna Lima NV bevindt zich op het adres: Stationsstraat 12; 1770; Liedekerke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 267,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pet shops - Retail. Lijst met producten zijn Aquariums & accessories; Fishing tackle.
De hoofdactiviteit van Fauna Lima NV is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fauna Lima NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fauna Lima NV, openstaande posities, locatie van Fauna Lima NV op de kaart.

Fauna Lima NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fauna Lima NV, company assigned to the tax number BE03711700439. The company Fauna Lima NV is located at the address: Stationsstraat 12; 1770; Liedekerke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 267,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pet shops - Retail. List of products are Aquariums & accessories; Fishing tackle.
The main activity of Fauna Lima NV is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Fauna Lima NV is not available. You also can look at reviews of Fauna Lima NV, open positions, location of Fauna Lima NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fauna Lima NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fauna Lima NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fauna Lima NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fauna Lima NV, employees, financial statistics.