Chatterie St-Martin du Tilleul

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Chatterie St-Martin du Tilleul
Private companiesEducational Services • Chatterie St-Martin du Tilleul

Contactgegevens Chatterie St-Martin du Tilleul: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chatterie St-Martin du Tilleul: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chatterie St-Martin du Tilleul

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Faubourg 134; 6110; Montigny-le-Tilleul, België

Telefoon (phone): 071 51 96 97 (+32-071 51 96 97) 071 51 96 97 (+32-071 51 96 97)

Fax (fax): 071 51 96 97 (+32-071 51 96 97) 071 51 96 97 (+32-071 51 96 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chatterie St-Martin du Tilleul: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chatterie St-Martin du Tilleul"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chatterie St-Martin du Tilleul"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chatterie St-Martin du Tilleul, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chatterie St-Martin du Tilleul. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chatterie St-Martin du Tilleul, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chatterie St-Martin du Tilleul. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chatterie St-Martin du Tilleul
Products information Chatterie St-Martin du Tilleul

BTW identificatienummer (tax): BE08898071289
Ondernemingsnummer: 2381805419
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 486,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Chatterie St-Martin du Tilleul zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pet shops - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chatterie St-Martin du Tilleul
(Get full report from official database of BE for Chatterie St-Martin du Tilleul)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chatterie St-Martin du Tilleul
Addition kinds of activities for Chatterie St-Martin du Tilleul

3769. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
232200. Mannen en jongens ondergoed en nachtkleding | Men's and boy's underwear and nightwear
511100. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper
22210800. Plushes en stapels, breedgeweven stoffen | Plushes and piles, broadwoven fabrics
24520000. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
26210802. Glaskruidpapier | Glassine wrapping paper
36439903. Lightning arrestors en spoelen | Lightning arrestors and coils

Werken bij Chatterie St-Martin du Tilleul: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chatterie St-Martin du Tilleul: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chatterie St-Martin du Tilleul. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chatterie St-Martin du Tilleul. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • Ruwbouw handlanger (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ruwbouwarbeider voor onze klant in regio Petegem sta je in voor volgende dagtaken: het assisteren van de kraanman de volledige opbouw van een zwembad (ruwbouw) uitvoeren het bijspringen waar nodig

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Jobstudent verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent verkoop. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

  • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

  • Telefoondispatcher/studentenjob (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Studentenjob

    Telefonische oproepen beantwoorden en ritten verdelen. Ritverwerking via computersysteem. Planmatig kunnen werken. Weekendwerk/nachtdienst.Aangename manier om als student een centje bij te verdienen. U dient wel 18 jaar te zijn

  • Jobstudent (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student with excellent knowledge of Kazakh (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Kazakh language. The job requires to do data quality checks in Kazakh You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Medewerker registratie Foodlabo - late shift (m/v) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: EUROFINS FOOD TESTING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Eurofins Food Testing voert laboanalyses uit op diverse voedingsstalen. Als administratief medewerker in de afdeling registratie ben je verantwoordelijk voor volgende taken: permanentie receptie (in ontvangst nemen van voedingsstalen afgeleverd door klanten of koeriers) het correct registreren van inkomende voedingsstalen in het softwarepakket (input parameters en andere info), bij onduidelijkheden de klant contacteren facturatie van de geregistreerde monsters

  • Deeltijds supermarktbediende - onmiddellijk contract bepaalde duur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt regio Ninove zoeken we gemotiveerd winkelpersoneel. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen.

  • Junior business developer Benelux (eco) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een startup, onderdeel van een gevestigde KMO, en je gaat er aan de slag als pionier met een vernieuwend milieuvriendelijk concept dat zeer breed ingang kan vinden in de markt: labo’s, ziekenhuizen, farma, clean rooms, vakantieparken,… Onze klant is gevestigd in Limburg maar jouw woonplek is minder van tel, zolang de spirit maar goed zit!

Zoek naar antwoorden van Chatterie St-Martin du Tilleul in sociale netwerken
Look for responds of Chatterie St-Martin du Tilleul in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chatterie St-Martin du Tilleul. Laat een reactie achter voor Chatterie St-Martin du Tilleul. Chatterie St-Martin du Tilleul bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chatterie St-Martin du Tilleul. Leave a respond for Chatterie St-Martin du Tilleul. Chatterie St-Martin du Tilleul on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chatterie St-Martin du Tilleul op de google maps. Adres en contacten Chatterie St-Martin du Tilleul
Location of Chatterie St-Martin du Tilleul on the google maps. Address and contacts of Chatterie St-Martin du Tilleul

Andere gerelateerde bedrijven als come Chatterie St-Martin du Tilleul Chatterie St-Martin du Tilleul: Techcore | M.D.C. Meubelen BVBA | GEMEENTESEKRETARIAAT SINT-HUIBRECHTS-LILLE | ENTRAIDE & SERVICE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as Chatterie St-Martin du Tilleul: Techcore | M.D.C. Meubelen BVBA | GEMEENTESEKRETARIAAT SINT-HUIBRECHTS-LILLE | ENTRAIDE & SERVICE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Chatterie St-Martin du Tilleul is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chatterie St-Martin du Tilleul, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08898071289. Het bedrijf Chatterie St-Martin du Tilleul bevindt zich op het adres: Rue du Faubourg 134; 6110; Montigny-le-Tilleul. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 486,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pet shops - Retail. Producten gemaakt in Chatterie St-Martin du Tilleul zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chatterie St-Martin du Tilleul is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chatterie St-Martin du Tilleul is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chatterie St-Martin du Tilleul, openstaande posities, locatie van Chatterie St-Martin du Tilleul op de kaart.

Chatterie St-Martin du Tilleul is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chatterie St-Martin du Tilleul, company assigned to the tax number BE08898071289. The company Chatterie St-Martin du Tilleul is located at the address: Rue du Faubourg 134; 6110; Montigny-le-Tilleul. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 486,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pet shops - Retail. Products created in Chatterie St-Martin du Tilleul were not found.
The main activity of Chatterie St-Martin du Tilleul is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Chatterie St-Martin du Tilleul is not available. You also can look at reviews of Chatterie St-Martin du Tilleul, open positions, location of Chatterie St-Martin du Tilleul on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chatterie St-Martin du Tilleul, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chatterie St-Martin du Tilleul, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chatterie St-Martin du Tilleul, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chatterie St-Martin du Tilleul, employees, financial statistics.