CHATTERIE DES NEREIDES

Contactgegevens CHATTERIE DES NEREIDES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHATTERIE DES NEREIDES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHATTERIE DES NEREIDES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Pommiers 1; 6460; Chimay, België

Telefoon (phone): 060 21 33 36 (+32-060 21 33 36) 060 21 33 36 (+32-060 21 33 36)

Fax (fax): +32 (14) 321-83-29 +32 (14) 321-83-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHATTERIE DES NEREIDES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHATTERIE DES NEREIDES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHATTERIE DES NEREIDES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHATTERIE DES NEREIDES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHATTERIE DES NEREIDES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHATTERIE DES NEREIDES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHATTERIE DES NEREIDES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHATTERIE DES NEREIDES
Products information CHATTERIE DES NEREIDES

BTW identificatienummer (tax): BE06457733154
Ondernemingsnummer: 5165466308
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 329,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in CHATTERIE DES NEREIDES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pet shops - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHATTERIE DES NEREIDES
(Get full report from official database of BE for CHATTERIE DES NEREIDES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHATTERIE DES NEREIDES
Addition kinds of activities for CHATTERIE DES NEREIDES

283599. Diagnostische stoffen, nec | Diagnostic substances, nec
367101. Kathodestraalbuizen, inclusief herbouwd | Cathode ray tubes, including rebuilt
23960207. Waistbands, broek | Waistbands, trouser
28229903. Gekloreerde rubbers, synthetisch | Chlorinated rubbers, synthetic
28239904. Paardhaar, kunstmatig: rayon | Horsehair, artificial: rayon
28330215. Strychnine en derivaten | Strychnine and derivatives
28910105. Afdichtingswas | Sealing wax
29929902. Refining van smeermiddelen en vetten, oa | Re-refining lubricating oils and greases, nec
38420303. Lijmen, kunstmatig | Limbs, artificial
39490105. Schachten, golfclub | Shafts, golf club

Werken bij CHATTERIE DES NEREIDES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHATTERIE DES NEREIDES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHATTERIE DES NEREIDES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHATTERIE DES NEREIDES. Looking for open vacancies in other companies

  • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor  een textielbedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster met ervaring

  • Huishoudhulp 20h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij 1 gezin. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent op zaterdag (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Studentenjob

    Niets leuker dan in het weekend opstaan met de geur van verse boterkoeken of wat dacht je van de geur van: eclairs, zwaantjes, merveilleux, sponscake met aardbei,...? Wij zijn op zoek naar zoetebekken om onze luxe-taartjes te helpen versieren en inpakken.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent inventaris kledingwinkel (5 november) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bekende kledingketen in het centrum van Aalst, zijn we op zoek naar studenten die op MAANDAG 5 NOVEMBER mee kunnen werken aan de opmaak van de inventaris. Ofwel werk je van 6u00 tot 15u00, ofwel van 17u30 tot 22u00. Je staat in het voor inscannen van alle kledij (per afdeling) die aanwezig is in de winkel - zodat je samen met de andere studenten aan het eind van jouw shift de stock aan kleding geteld hebt (met een scanner, dus niet zelf tellen).

  • Psycholoog 38u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: DE DRIE STROMEN

    Type: Vaste Job

    Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

  • Tandartsassistent(e) Landuyt BVBA (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: DENTCONNECT

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze tandartsenpraktijk, zijn wij op zoek naar tandartsassistent(e)/stoelassistent(e). Voor het samenwerken binnen ons team vragen wij een diploma als tandartsassistent(e) of dat je reeds de nodige ervaring als tandartsassistent(e) hebt opgedaan. De medisch-technische elementen ontsmetten, identificeren, verpakken (afdrukken, ...) De tandarts assisteren tijdens de ingreep (aangeven van de instrumenten, ...) Het medisch-administratieve dossier aanmaken of aanvullen De personen met mondzorgbehoefte sensibiliseren en adviseren over mond-, tandhygiëne en het onderhoud van tandprothesen De afspraken plannen volgens de noden van de persoon met mondzorgbehoefte, het soort interventie, de hoogdringendheid en de arts informeren Het materiaal, de producten voorbereiden volgens de aanwijzingen van de arts en de aard van de interventie Opruimen en schoonmaken van werkruimte, materiaal en producten na een consultatie Benodigdheden voor radiologie voorbereiden en radiologische opnames ontwikkelen

  • Bouwvakker (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: SDP Constructies

    Type: Vaste Job

    Je doet afbraakwerken, metselwerken en zorgt voor de bekisting. Dit alles in de ruwbouw.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • IT Security Expert - ISO 27001 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert in IT Security ? ISO 27001 holds no secret for you ? You are a freelancer looking for a new challenging project ? Be sure to have a look at this amazing opportunity.     The Client   My client is a well-known Digital Company located in Brussels. They are currently looking for new talents to join their team.     The Mission Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization Prepare the organization for ISO 27001 certification Implement and enforce security policies Develop and integrate security procedures in the organization Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists Supply the security requirements for IT projects Develop security awareness activities to all layers of the organization Perform risk analysis Follow-up security incidents   Your Profile For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising You have strong communication skills able to translate technical risks into business risks You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes You speak and write English fluently You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.   The Offer Long Term project : 3 years Attractive daily rate Fast Growing Company Great Location : Brussels   Interested ?   Don't hesitate to APPLY via the button below to discuss this opportunity !   I look forward to hearing from you.  Best regards, Vincent

  • Begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERNEM

    Type: Werfreserve

    We leggen een wervingsreserve aan voor begeleid(st)ers in de buitenschoolse kinderopvang. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen.

Zoek naar antwoorden van CHATTERIE DES NEREIDES in sociale netwerken
Look for responds of CHATTERIE DES NEREIDES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHATTERIE DES NEREIDES. Laat een reactie achter voor CHATTERIE DES NEREIDES. CHATTERIE DES NEREIDES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHATTERIE DES NEREIDES. Leave a respond for CHATTERIE DES NEREIDES. CHATTERIE DES NEREIDES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHATTERIE DES NEREIDES op de google maps. Adres en contacten CHATTERIE DES NEREIDES
Location of CHATTERIE DES NEREIDES on the google maps. Address and contacts of CHATTERIE DES NEREIDES

Andere gerelateerde bedrijven als come CHATTERIE DES NEREIDES CHATTERIE DES NEREIDES: WILLEMS HUGO | @rtiro | V.C. BRUSTOR MENEN | Curnel J | VINCENT POUPLARD

Other related companies as CHATTERIE DES NEREIDES: WILLEMS HUGO | @rtiro | V.C. BRUSTOR MENEN | Curnel J | VINCENT POUPLARD

CHATTERIE DES NEREIDES is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHATTERIE DES NEREIDES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06457733154. Het bedrijf CHATTERIE DES NEREIDES bevindt zich op het adres: Rue des Pommiers 1; 6460; Chimay. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 329,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pet shops - Retail. Producten gemaakt in CHATTERIE DES NEREIDES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHATTERIE DES NEREIDES is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHATTERIE DES NEREIDES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHATTERIE DES NEREIDES, openstaande posities, locatie van CHATTERIE DES NEREIDES op de kaart.

CHATTERIE DES NEREIDES is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHATTERIE DES NEREIDES, company assigned to the tax number BE06457733154. The company CHATTERIE DES NEREIDES is located at the address: Rue des Pommiers 1; 6460; Chimay. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 329,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pet shops - Retail. Products created in CHATTERIE DES NEREIDES were not found.
The main activity of CHATTERIE DES NEREIDES is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CHATTERIE DES NEREIDES is not available. You also can look at reviews of CHATTERIE DES NEREIDES, open positions, location of CHATTERIE DES NEREIDES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHATTERIE DES NEREIDES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHATTERIE DES NEREIDES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHATTERIE DES NEREIDES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHATTERIE DES NEREIDES, employees, financial statistics.