Chatterie de la Louve

Contactgegevens Chatterie de la Louve: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chatterie de la Louve: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chatterie de la Louve

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Chasseurs 27; 7100; La Louvi猫re (Haine-Saint-Paul), België

Telefoon (phone): 064 26 57 18 (+32-064 26 57 18) 064 26 57 18 (+32-064 26 57 18)

Fax (fax): +32 (10) 121-52-28 +32 (10) 121-52-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chatterie de la Louve: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chatterie de la Louve"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chatterie de la Louve"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chatterie de la Louve, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chatterie de la Louve. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chatterie de la Louve, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chatterie de la Louve. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chatterie de la Louve
Products information Chatterie de la Louve

BTW identificatienummer (tax): BE04166534423
Ondernemingsnummer: 4238769531
Hoofdstad (capital): 733,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 204,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Chatterie de la Louve zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pet shops - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chatterie de la Louve
(Get full report from official database of BE for Chatterie de la Louve)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chatterie de la Louve
Addition kinds of activities for Chatterie de la Louve

3732. Bootbouw en reparatie | Boatbuilding and repairing
02599905. Quail boerderij | Quail farm
30690101. Zuurflessen, rubber | Acid bottles, rubber
35490300. Snijmachines | Cutting and slitting machinery
37140112. Brandstofpompen, motorvoertuig | Fuel pumps, motor vehicle

Werken bij Chatterie de la Louve: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chatterie de la Louve: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chatterie de la Louve. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chatterie de la Louve. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeurs en ervaren reachers (optie vast!) (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een magazijn met gevarengoed zijn we op zoek naar ervaren hef- en / of reachtruckchauffeurs. Je staat in voor : Laden en lossen van vrachtwagens Klaarzetten van te verzenden orders Wegrijden van goederen Orde en netheid binnen magazijn

  • Schilder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gepassioneerde schilder, dit voor binnenschilderwerken.

  • Walsenmaker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het maken en herstellen van de walsen.

  • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

  • ERVAREN ELEKTRICIEN DOMOTICA --> REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRICIEN bij onze klant zullen jou taken bestaan uit : · Je staat in voor het aanleggen van de elektrische installatie in grote woningen en villas. · Installatie van kabelgoten. · Kappen en slijpen van inbouwdozen, sleuven voor bekabelingen. · Trekken en aansluiten van bekabelingen. · Plaatsen en aansluiten van verlichting, stopcontacten, enz. · Plaatsen en aansluiten van zekeringskasten. · Het installeren van onderdelen van domotica-systemen (lichtsturing, luidsprekers, enz) · Interventies aan elektrische installaties. · Je bent van begin tot einde betrokken tijden het project.

  • Operator papiermachine te Lanaken volcontinu (tijdelijk) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn wij op zoek naar operator voor 1 van de papiermachines. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. Hierbij verwachten we van jou: - Meewerken aan het uitvoeren van kwaliteitsproeven en –testen in de verschillende fasen van het productieproces. - Uitvoeren van operationele handelingen op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. - Het correct toepassen van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. - Bijdragen aan het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. - Uitvoeren van preventieve controles om de betrouwbaarheid van de machine te verzekeren. - Bedienen van diverse installaties. - Schoonhouden van installatie en omgeving.

  • Koeltechnieker (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Q-jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt kennis van koelinstallaties en je wilt graag op verplaatsing werken. Je zal koelinstallaties installeren en onderhouden.

  • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Diepenbeek, 16 uur per week. (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Diepenbeek. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Keukenmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: POULE & POULETTE

    Type: Vaste Job

    Het maken van de keuken mis en place volgens de Poule & Poulette normen Werken met het keukenmateriaal volgens de technische fiches Het maken van warme en koude gerechten volgens de technische fiches Ontvangen en controleren van levering ( HACCP) en FIFO stockeren Kuisen van de keuken tijdesn en na de shift met de juiste kuis producten

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

  • Advocaat Publiek Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat met een sterke interesse in het publiek recht, en in het bijzonder het omgevingsrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in binnen het publiek en administratief recht en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

Zoek naar antwoorden van Chatterie de la Louve in sociale netwerken
Look for responds of Chatterie de la Louve in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chatterie de la Louve. Laat een reactie achter voor Chatterie de la Louve. Chatterie de la Louve bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chatterie de la Louve. Leave a respond for Chatterie de la Louve. Chatterie de la Louve on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chatterie de la Louve op de google maps. Adres en contacten Chatterie de la Louve
Location of Chatterie de la Louve on the google maps. Address and contacts of Chatterie de la Louve

Andere gerelateerde bedrijven als come Chatterie de la Louve Chatterie de la Louve: Kulcsar Serge SPRL | DELKER | WEBASTO BELGIUM SA | LIBRAIRIE DU CANADA | DE POST

Other related companies as Chatterie de la Louve: Kulcsar Serge SPRL | DELKER | WEBASTO BELGIUM SA | LIBRAIRIE DU CANADA | DE POST

Chatterie de la Louve is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chatterie de la Louve, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04166534423. Het bedrijf Chatterie de la Louve bevindt zich op het adres: Rue des Chasseurs 27; 7100; La Louvi猫re (Haine-Saint-Paul). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 733,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 204,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pet shops - Retail. Producten gemaakt in Chatterie de la Louve zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chatterie de la Louve is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chatterie de la Louve is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chatterie de la Louve, openstaande posities, locatie van Chatterie de la Louve op de kaart.

Chatterie de la Louve is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chatterie de la Louve, company assigned to the tax number BE04166534423. The company Chatterie de la Louve is located at the address: Rue des Chasseurs 27; 7100; La Louvi猫re (Haine-Saint-Paul). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 733,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 204,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pet shops - Retail. Products created in Chatterie de la Louve were not found.
The main activity of Chatterie de la Louve is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Chatterie de la Louve is not available. You also can look at reviews of Chatterie de la Louve, open positions, location of Chatterie de la Louve on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chatterie de la Louve, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chatterie de la Louve, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chatterie de la Louve, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chatterie de la Louve, employees, financial statistics.