Cattery Hocus Pokus

Contactgegevens Cattery Hocus Pokus: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cattery Hocus Pokus: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cattery Hocus Pokus

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Terheidedreef 32; 2900; Schoten, België

Telefoon (phone): 03 633 02 23 (+32-03 633 02 23) 03 633 02 23 (+32-03 633 02 23)

Fax (fax): 03 633 35 28 (+32-03 633 35 28) 03 633 35 28 (+32-03 633 35 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cattery Hocus Pokus: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cattery Hocus Pokus"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cattery Hocus Pokus"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cattery Hocus Pokus, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cattery Hocus Pokus. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cattery Hocus Pokus, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cattery Hocus Pokus. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cattery Hocus Pokus
Products information Cattery Hocus Pokus

BTW identificatienummer (tax): BE07369323730
Ondernemingsnummer: 2525177001
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 163,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Cattery Hocus Pokus zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pet shops - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cattery Hocus Pokus
(Get full report from official database of BE for Cattery Hocus Pokus)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cattery Hocus Pokus
Addition kinds of activities for Cattery Hocus Pokus

235301. Uniforme hoeden en petten | Uniform hats and caps
357501. Computer terminals, monitoren en componenten | Computer terminals, monitors and components
493100. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
17719903. Vloeren aannemer | Flooring contractor
22310301. Biljartdoeken | Billiard cloths
39310404. Franse hoornen en delen | French horns and parts
75490201. Glas tinting, auto | Glass tinting, automotive

Werken bij Cattery Hocus Pokus: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cattery Hocus Pokus: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cattery Hocus Pokus. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cattery Hocus Pokus. Looking for open vacancies in other companies

  • Smartphoto zoekt productiemedewerkers - VASTE LATE PLOEG (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    smartphoto is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Meer dan drie miljoen klanten in heel Europa vinden vandaag de weg naar onze fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik te maken van innovatieve technologie staat smartphoto garant voor superieure kwaliteit, voor een klantgerichte service en een vlotte levering. We zoeken telkens nieuwe en creatieve manieren om de foto's van onze klanten op hun best te laten uitkomen. Om ons team in Wetteren te versterken zoeken we productiemedewerkers Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van onze fotoboeken. Door een kwalitatief afgewerkt product, dat bovendien tijdig geleverd wordt, zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze klanten

  • Administratief Medewerker (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gevestigd in Kallo zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Deze staat in voor de administratieve verwerking van alle laad- en losopdrachten. Takenpakket: Je bent samen met je collega's aanspreekpunt voor de chauffeurs en bezorgt hen de nodige informatie en documenten Communiceren van alle externe operationele activiteiten aan het departement facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van een aantal cijfergegevens en stuurt deze rapporten door naar de klant en je rechtstreekse chef. Administratieve taken zoals: klassement, voorbereiding facturatie, bestellen van transporten, etc.

  • Arbeider (m/v) (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kinrooi dat instaat voor de productie van aluminium sandwichpanelen en deuren zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je wordt ingeschakeld in het gehele productieproces dwz van het spuiten tot het inpakken van deze panelen. Het betreft een functie in dagdienst.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Werken als huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudenten horecaketen - herfstvakantie gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant - een zeer gekende voedingsketen- zijn wij op zoek naar verschillende jobstudenten. Wil jij graag een centje bij verdienen en ben je beschikbaar tijdens de herfstvakantie? Solliciteerd dan snel. Er is de mogelijkheid om na de herfstvakantie tijdens de weekends of telkens op vrijdagavond verder te werken. Jouw taken Het leveren van een vlotte service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren

  • Studenten bediening Café De Markten (studentenjob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    AUB-SVP zoekt studenten die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

  • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Trainer Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Cattery Hocus Pokus in sociale netwerken
Look for responds of Cattery Hocus Pokus in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cattery Hocus Pokus. Laat een reactie achter voor Cattery Hocus Pokus. Cattery Hocus Pokus bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cattery Hocus Pokus. Leave a respond for Cattery Hocus Pokus. Cattery Hocus Pokus on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cattery Hocus Pokus op de google maps. Adres en contacten Cattery Hocus Pokus
Location of Cattery Hocus Pokus on the google maps. Address and contacts of Cattery Hocus Pokus

Andere gerelateerde bedrijven als come Cattery Hocus Pokus Cattery Hocus Pokus: BUREAU XPRESSIONS | DROSSAERT | ANGELIQUE VANNIER | WINSTON JR. SCHOETERS | Plomberie Frans SPRL

Other related companies as Cattery Hocus Pokus: BUREAU XPRESSIONS | DROSSAERT | ANGELIQUE VANNIER | WINSTON JR. SCHOETERS | Plomberie Frans SPRL

Cattery Hocus Pokus is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cattery Hocus Pokus, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07369323730. Het bedrijf Cattery Hocus Pokus bevindt zich op het adres: Terheidedreef 32; 2900; Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 163,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pet shops - Retail. Producten gemaakt in Cattery Hocus Pokus zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cattery Hocus Pokus is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cattery Hocus Pokus is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cattery Hocus Pokus, openstaande posities, locatie van Cattery Hocus Pokus op de kaart.

Cattery Hocus Pokus is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cattery Hocus Pokus, company assigned to the tax number BE07369323730. The company Cattery Hocus Pokus is located at the address: Terheidedreef 32; 2900; Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 163,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pet shops - Retail. Products created in Cattery Hocus Pokus were not found.
The main activity of Cattery Hocus Pokus is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cattery Hocus Pokus is not available. You also can look at reviews of Cattery Hocus Pokus, open positions, location of Cattery Hocus Pokus on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cattery Hocus Pokus, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cattery Hocus Pokus, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cattery Hocus Pokus, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cattery Hocus Pokus, employees, financial statistics.