Tilleul (Le) asbl

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Tilleul (Le) asbl
Private companiesEducational Services • Tilleul (Le) asbl

Contactgegevens Tilleul (Le) asbl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tilleul (Le) asbl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tilleul (Le) asbl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Huy 200; 4300; Waremme, België

Telefoon (phone): 019 32 78 24 (+32-019 32 78 24) 019 32 78 24 (+32-019 32 78 24)

Fax (fax): 019 33 06 93 (+32-019 33 06 93) 019 33 06 93 (+32-019 33 06 93)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tilleul (Le) asbl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tilleul (Le) asbl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tilleul (Le) asbl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tilleul (Le) asbl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tilleul (Le) asbl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tilleul (Le) asbl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tilleul (Le) asbl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tilleul (Le) asbl
Products information Tilleul (Le) asbl

BTW identificatienummer (tax): BE03633148193
Ondernemingsnummer: 9851135253
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 336,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Professional training

Product categorie (product category): Personnel training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tilleul (Le) asbl
(Get full report from official database of BE for Tilleul (Le) asbl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tilleul (Le) asbl
Addition kinds of activities for Tilleul (Le) asbl

106199. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium, nec | Ferroalloy ores, except vanadium, nec
874800. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec
20150206. Eenden, geslacht en gekleed | Ducks, slaughtered and dressed
26310411. pressboard | Pressboard
28330208. Codeïne en derivaten | Codeine and derivatives
30889902. Hot tubs, kunststof of glasvezel | Hot tubs, plastics or fiberglass
36459902. Kroonluchters, residentieel | Chandeliers, residential
39990206. Pads, permanent zwaaien | Pads, permanent waving

Werken bij Tilleul (Le) asbl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tilleul (Le) asbl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tilleul (Le) asbl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tilleul (Le) asbl. Looking for open vacancies in other companies

  • keukenhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een restaurant in Roeselare zoeken wij een KEUKENHULP KELNER Functie groenten wassen groenten snijden en salades was opdienen in de zaal

  • Technieker openbare verlichting (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert werken uit aan de bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent het netsysteem en bent in staat om fouten op te sporen Samen met je collega sta je in voor het plaatsen of wegnemen (verlichtings-)palen Je brengt signalisatie aan en maakt gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • Logistiek supervisor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Temse zijn wij op zoek naar een logistiek supervisor. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning. Je stuurt het team proactief en onthaalt nieuwe medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de goederenontvangst en het voorraadbeheer. Je zorgt er voor dat de levering bij klanten steeds volt en correct verloopt.

  • Allround medewerker (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent actief in de opbouw van woningelementen. Hierbij sta je in voor de voorbereiding in de productiehal. Jouw takenpakket bestaat uit: - elektriciteitswerken - plaatsing van sanitairinstallatie - vloeren en plaatsen van gyprocwanden, gevelbekleding,... - algemene metaalbewerking - productie van ramen en deuren ...

  • Huishoudhulp Loppem & Oostkamp M/V (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel gelegen in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die doorheen de schoolweek kunnen werken. Dit wil zeggen dat je op een maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag beschikbaar bent. Takenpakket: het aanvullen van rekken, het spiegelen van producten, het ordenen van geleverde goederen klanten informeren na verloop van tijd kassawerk. 

  • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • ZELFSTANDIG BANKAGENT CRELAN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Zelfstandig bankagent & makelaar verzekeringen * Commerciële ervaring in de bank * Ondernemer & people manager Crelan is een coöperatieve bank die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en transparant productaanbod. Via een uitgebreid kantorennetwerk verspreid over heel België biedt Crelan een volledige bankservice aan 930.000 klanten, hoofdzakelijk gezinnen, kmo's en landbouwers. Op vandaag zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen op zoek naar een zelfstandig agent om een bestaand Crelanagentschap in de ruime regio rond Kortrijk over te nemen. In deze job als zelfstandig kantoorhouder neem je een bestaand, gekend agentschap over met een mooi groeipotentieel. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de bestaande klantenportefeuille (particulieren, zelfstandigen, kmo's, landbouwers) en doet aan actieve cross-selling met bank- en verzekeringsproducten. Hiervoor is het belangrijk om je te integreren in de regio en nieuw potentieel aan te trekken. Voor de dagdagelijkse werking van het kantoor word je ondersteund door één of meerdere bedienden. Je motiveert en coacht jouw medewerkers en zorgt voor een goede operationele werking van het agentschap.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER / ADVISEUR (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: YOUR HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als commerciële adviseur verkoop nieuwbouwwoningen. Je gaat op prospectie bij onze klanten met de bedoeling een nieuwbouw te verkopen (coördinatieovereenkomst). Graag in het bezit van BIV-nummer of stagiair.

  • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van Tilleul (Le) asbl in sociale netwerken
Look for responds of Tilleul (Le) asbl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tilleul (Le) asbl. Laat een reactie achter voor Tilleul (Le) asbl. Tilleul (Le) asbl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tilleul (Le) asbl. Leave a respond for Tilleul (Le) asbl. Tilleul (Le) asbl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tilleul (Le) asbl op de google maps. Adres en contacten Tilleul (Le) asbl
Location of Tilleul (Le) asbl on the google maps. Address and contacts of Tilleul (Le) asbl

Andere gerelateerde bedrijven als come Tilleul (Le) asbl Tilleul (Le) asbl: Gilloteaux P | A.D.S.L. | ALBERT LECOMTE | Janssens & Co BVBA | VIRGINIE DE GROOTE

Other related companies as Tilleul (Le) asbl: Gilloteaux P | A.D.S.L. | ALBERT LECOMTE | Janssens & Co BVBA | VIRGINIE DE GROOTE

Tilleul (Le) asbl is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tilleul (Le) asbl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03633148193. Het bedrijf Tilleul (Le) asbl bevindt zich op het adres: Rue de Huy 200; 4300; Waremme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 336,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Personnel training. Lijst met producten zijn Professional training.
De hoofdactiviteit van Tilleul (Le) asbl is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tilleul (Le) asbl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tilleul (Le) asbl, openstaande posities, locatie van Tilleul (Le) asbl op de kaart.

Tilleul (Le) asbl is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tilleul (Le) asbl, company assigned to the tax number BE03633148193. The company Tilleul (Le) asbl is located at the address: Rue de Huy 200; 4300; Waremme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 336,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Personnel training. List of products are Professional training.
The main activity of Tilleul (Le) asbl is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Tilleul (Le) asbl is not available. You also can look at reviews of Tilleul (Le) asbl, open positions, location of Tilleul (Le) asbl on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tilleul (Le) asbl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tilleul (Le) asbl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tilleul (Le) asbl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tilleul (Le) asbl, employees, financial statistics.