TFC Trainingsmedia NV

Contactgegevens TFC Trainingsmedia NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TFC Trainingsmedia NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TFC Trainingsmedia NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ARNHEMSESTRAATWEG 17; 6880AH; VELP, België

Telefoon (phone): 0800 771 96 (+32-0800 771 96) 0800 771 96 (+32-0800 771 96)

Fax (fax): 0800 773 22 (+32-0800 773 22) 0800 773 22 (+32-0800 773 22)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TFC Trainingsmedia NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TFC Trainingsmedia NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TFC Trainingsmedia NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TFC Trainingsmedia NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TFC Trainingsmedia NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TFC Trainingsmedia NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TFC Trainingsmedia NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TFC Trainingsmedia NV
Products information TFC Trainingsmedia NV

BTW identificatienummer (tax): BE01837707519
Ondernemingsnummer: 3800689697
Hoofdstad (capital): 533,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 880,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in TFC Trainingsmedia NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Personnel training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TFC Trainingsmedia NV
(Get full report from official database of BE for TFC Trainingsmedia NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TFC Trainingsmedia NV
Addition kinds of activities for TFC Trainingsmedia NV

3692. Primaire batterijen, droog en nat | Primary batteries, dry and wet
07219902. Plantendiensten | Planting services
07230400. Vruchtengewassen marktvoorbereiding diensten | Fruit crops market preparation services
23990402. Belting, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Belting, fabric: made from purchased materials
27540501. Tijdschriften: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Magazines: gravure printing, not published on site
28190602. Brandstofdrivers, vast: anorganisch | Fuel propellants, solid: inorganic
34690202. Keukeninrichtingen en -apparatuur, porselein geëmailleerd | Kitchen fixtures and equipment, porcelain enameled
51379904. Truien, vrouwen en kinderen | Sweaters, women's and children's
87120000. Architectonische diensten | Architectural services

Werken bij TFC Trainingsmedia NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TFC Trainingsmedia NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TFC Trainingsmedia NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TFC Trainingsmedia NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Zager metaalarbeider twee ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar een metaalarbeider/zager in twee ploegen. Je zaagt metalen profielen op maat, kan goed planlezen en hebt ervaring met een heftruck.

  • CARROSSIER M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken zoals distributiekasten zekeringkasten leidingen profielen ... . Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling.

  • Calculator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong en dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar een Calculator (M/V) Verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het voorbereiden en calculeren van inkomende prijsvragen. - Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van meetstaten. - Je voert technische berekeningen en kostprijscalculaties uit. - Je onderhoudt goede contacten met onze klanten, toeleveranciers en onderaannemers. - Je zorgt voor een vlotte dossieroverdracht naar de projectleiders.

  • Teamleader 2 ploegen (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lendelede, regio Roeselare zijn wij op zoek naar Een teamleader 2 ploegen Als teamleider heb je de hoofdrol in het teamproces. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Daarnaast staat de teamleader ook in voor de opmaak van de planningen, bespreekt de evaluaties en keurt de verloven goed Teamleden moeten weten wat de doelstelling is van de organisatie, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage is van ieder teamlid. De teamleider geeft die helderheid. Liggen koers en doelstellingen vast, dan is het zaak knopen door te hakken over de omvang, samenstelling en werkwijze van het team. Essentieel voor teambuilding is dat teamleden onbevreesd hun bijdrage kunnen leveren en dat ze problemen of hindernissen onbelemmerd kunnen uiten. Als teamleider heb je voortdurend oog en oor voor teamleden. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met kritiek en open communicatie. Een effectieve teamleider schept voorwaarden voor samenwerking en teamprestaties. Dat begint met een duidelijk mandaat: het team moet het vertrouwen krijgen van het management en moet –binnen kaders- zelfstandig beslissingen kunnen nemen en vrij kunnen functioneren. Ondersteuning gaat ook over materiële zaken: het team moet over de middelen beschikken die nodig zijn om de doelstelling te halen.  

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een arbeider wegenbouw met CE-rijbewijs.

  • Cnc-operator / frezer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Oudenaarde zoekt een CNC-operator /frezer (m/v) voor een bedrijf in de regio. In het bedrijf worden matrijzen voor tal van klanten op maat gemaakt. Je leest de plannen die zijn opgemaakt voor de aanmaak van nieuwe matrijzen. Je voert de instructies op het plan minitieus en correct uit. Daarbij ga je bijzonder nauwkeurig te werk, dit tot op 0,01 cm. Je programmeert de freesmachines en controleert de gefreesde stukken. Je zorgt ervoor dat de machine juist is ingesteld en start de productie op. Je bedient de machine. Je werkt deze stukken waar nodig bij met de techniek van draadvonken. Je zorgt voor een perfect afgewerkt eindproduct. Dit is een job met veel variatie. Routinematig werken is hier niet aan de orde.

  • Jobstudent boekhouding (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

  • Student Orderpicker Food boxen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: A.A. Lascon bvba

    Type: Vaste Job

    PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

  • BUITENSCHRIJNWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht binnen een bouwbedrijf die actief is binnen aannemings- en verbouwingswerken. Samen met jouw collega's sta je in voor allround buitenschrijnwerk. Je vertrekt elke dag van bij het bedrijf naar de werf en werkt in de eigen streek.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van TFC Trainingsmedia NV in sociale netwerken
Look for responds of TFC Trainingsmedia NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TFC Trainingsmedia NV. Laat een reactie achter voor TFC Trainingsmedia NV. TFC Trainingsmedia NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TFC Trainingsmedia NV. Leave a respond for TFC Trainingsmedia NV. TFC Trainingsmedia NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TFC Trainingsmedia NV op de google maps. Adres en contacten TFC Trainingsmedia NV
Location of TFC Trainingsmedia NV on the google maps. Address and contacts of TFC Trainingsmedia NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TFC Trainingsmedia NV TFC Trainingsmedia NV: Dierckx M. vertaalbureau | C.O.T.A. | D. DE SCHOENMAEKER | Radjavi B茅atrice | Sculfo ASBL

Other related companies as TFC Trainingsmedia NV: Dierckx M. vertaalbureau | C.O.T.A. | D. DE SCHOENMAEKER | Radjavi B茅atrice | Sculfo ASBL

TFC Trainingsmedia NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TFC Trainingsmedia NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01837707519. Het bedrijf TFC Trainingsmedia NV bevindt zich op het adres: ARNHEMSESTRAATWEG 17; 6880AH; VELP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 533,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 880,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Personnel training. Producten gemaakt in TFC Trainingsmedia NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TFC Trainingsmedia NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TFC Trainingsmedia NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TFC Trainingsmedia NV, openstaande posities, locatie van TFC Trainingsmedia NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TFC Trainingsmedia NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is TFC Trainingsmedia NV, company assigned to the tax number BE01837707519. The company TFC Trainingsmedia NV is located at the address: ARNHEMSESTRAATWEG 17; 6880AH; VELP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 533,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 880,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Personnel training. Products created in TFC Trainingsmedia NV were not found.
The main activity of TFC Trainingsmedia NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TFC Trainingsmedia NV is not available. You also can look at reviews of TFC Trainingsmedia NV, open positions, location of TFC Trainingsmedia NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TFC Trainingsmedia NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TFC Trainingsmedia NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TFC Trainingsmedia NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TFC Trainingsmedia NV, employees, financial statistics.