NIK猫 CONSULT CVBA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • NIK猫 CONSULT CVBA
Private companiesMembership Organizations • NIK猫 CONSULT CVBA

Contactgegevens NIK猫 CONSULT CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NIK猫 CONSULT CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NIK猫 CONSULT CVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Korte Lozanastraat 32; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 259 09 20 (+32-03 259 09 20) 03 259 09 20 (+32-03 259 09 20)

Fax (fax): 03 259 09 30 (+32-03 259 09 30) 03 259 09 30 (+32-03 259 09 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NIK猫 CONSULT CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NIK猫 CONSULT CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NIK猫 CONSULT CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NIK猫 CONSULT CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NIK猫 CONSULT CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NIK猫 CONSULT CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NIK猫 CONSULT CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NIK猫 CONSULT CVBA
Products information NIK猫 CONSULT CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09605041503
Ondernemingsnummer: 8113922119
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 667,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Management consultants

Product categorie (product category): Personnel training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NIK猫 CONSULT CVBA
(Get full report from official database of BE for NIK猫 CONSULT CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NIK猫 CONSULT CVBA
Addition kinds of activities for NIK猫 CONSULT CVBA

349999. Vervaardigde metaalproducten, nec, nec | Fabricated metal products, nec, nec
20820103. Siroop, mout | Syrups, malt
27910104. Typografische samenstelling, voor de drukkerij | Typographic composition, for the printing trade
28699917. Ethyleenoxide | Ethylene oxide
31720205. Belangrijke zaken | Key cases
50459907. Woordverwerkende apparatuur | Word processing equipment
50920204. poppen | Dolls
56219900. Vrouwenkleding winkels, nec | Women's clothing stores, nec
81110208. Milieuwet | Environmental law

Werken bij NIK猫 CONSULT CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NIK猫 CONSULT CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NIK猫 CONSULT CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NIK猫 CONSULT CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

  • Reachtruckchauffeur M/V te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt je werkdag door op de reachtruck Je werkt aan de hand van een scanningsysteem Je kan op verschillende locaties in het distributiecentrum worden ingezet

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • Schilder/behanger (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werkt oppervlakken af en versiert ze door verf, hars, vernis, … aan te brengen na manuele of mechanische voorbereiding van de ondergrond. Plaatst muurbekleding (behang, stofbehang, …). Bijkomende activiteiten kunnen zijn: vloerbekleding plaatsen (vast tapijt, linoleum, …), ramen plaatsen, …

  • Callcenter Medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supertof bedrijf in Gent zijn we op zoek naar Callcenter Medewerkers

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • Quality Engineer (Picanol) | Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken, behandelt opmerkingen, voert audits uit, … Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteracties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van de producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt, beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Chauffeur CE - Nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Vaste Job

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. Als chauffeur sta je in voor de belevering van de filialen tijdens de nacht Je bent nauwkeurig Je kan zelfstandig werken Goede kennis Nederlands. Goede fysiek Oog voor veiligheid, uiterst defensieve rijstijl.

Zoek naar antwoorden van NIK猫 CONSULT CVBA in sociale netwerken
Look for responds of NIK猫 CONSULT CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NIK猫 CONSULT CVBA. Laat een reactie achter voor NIK猫 CONSULT CVBA. NIK猫 CONSULT CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NIK猫 CONSULT CVBA. Leave a respond for NIK猫 CONSULT CVBA. NIK猫 CONSULT CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NIK猫 CONSULT CVBA op de google maps. Adres en contacten NIK猫 CONSULT CVBA
Location of NIK猫 CONSULT CVBA on the google maps. Address and contacts of NIK猫 CONSULT CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come NIK猫 CONSULT CVBA NIK猫 CONSULT CVBA: VAN DYCK | Reynders Tuinaanleg | MODE ACTION | V. RAEMDONCK-MEERSSCHAERT | GARAGE JANSSENS

Other related companies as NIK猫 CONSULT CVBA: VAN DYCK | Reynders Tuinaanleg | MODE ACTION | V. RAEMDONCK-MEERSSCHAERT | GARAGE JANSSENS

NIK猫 CONSULT CVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NIK猫 CONSULT CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09605041503. Het bedrijf NIK猫 CONSULT CVBA bevindt zich op het adres: Korte Lozanastraat 32; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 667,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Personnel training. Lijst met producten zijn Management consultants.
De hoofdactiviteit van NIK猫 CONSULT CVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NIK猫 CONSULT CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NIK猫 CONSULT CVBA, openstaande posities, locatie van NIK猫 CONSULT CVBA op de kaart.

NIK猫 CONSULT CVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is NIK猫 CONSULT CVBA, company assigned to the tax number BE09605041503. The company NIK猫 CONSULT CVBA is located at the address: Korte Lozanastraat 32; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 667,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Personnel training. List of products are Management consultants.
The main activity of NIK猫 CONSULT CVBA is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NIK猫 CONSULT CVBA is not available. You also can look at reviews of NIK猫 CONSULT CVBA, open positions, location of NIK猫 CONSULT CVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NIK猫 CONSULT CVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NIK猫 CONSULT CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NIK猫 CONSULT CVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NIK猫 CONSULT CVBA, employees, financial statistics.