Lifecare Ambulance Maasmechelen

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Lifecare Ambulance Maasmechelen
Private companiesMotion Pictures • Lifecare Ambulance Maasmechelen

Contactgegevens Lifecare Ambulance Maasmechelen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lifecare Ambulance Maasmechelen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lifecare Ambulance Maasmechelen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Genieskensstraat 58 Box 1; 3630; Maasmechelen (Leut), België

Telefoon (phone): 089 75 75 50 (+32-089 75 75 50) 089 75 75 50 (+32-089 75 75 50)

Fax (fax): +32 (50) 988-86-48 +32 (50) 988-86-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lifecare Ambulance Maasmechelen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lifecare Ambulance Maasmechelen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lifecare Ambulance Maasmechelen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lifecare Ambulance Maasmechelen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lifecare Ambulance Maasmechelen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lifecare Ambulance Maasmechelen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lifecare Ambulance Maasmechelen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lifecare Ambulance Maasmechelen
Products information Lifecare Ambulance Maasmechelen

BTW identificatienummer (tax): BE08087005615
Ondernemingsnummer: 5753234863
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 116,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Lifecare Ambulance Maasmechelen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Personnel training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lifecare Ambulance Maasmechelen
(Get full report from official database of BE for Lifecare Ambulance Maasmechelen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lifecare Ambulance Maasmechelen
Addition kinds of activities for Lifecare Ambulance Maasmechelen

3291. Schuurproducten | Abrasive products
20439911. Rijst: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Rice: prepared as cereal breakfast food
33660100. Bussen en lagers | Bushings and bearings
37310114. Trawlers, bouw en reparatie | Trawlers, building and repairing
51319901. Riem- en gespmateriaal kits | Belt and buckle assembly kits
65319902. Veiling, onroerend goed | Auction, real estate
86210103. Verpleegvereniging | Nursing association

Werken bij Lifecare Ambulance Maasmechelen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lifecare Ambulance Maasmechelen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lifecare Ambulance Maasmechelen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lifecare Ambulance Maasmechelen. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Klinische Studies (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je werken in een organisatie gespecialiseerd in wetenschappelijk geneesmiddelenonderzoek. De doelgroep in deze setting zijn vrijwilligers. Als verpleegkundige zal je voornamelijk volgende technische handelingen uitvoeren: bloedafnames, bloeddrukmetingen en het interpreteren van EKG's. Dit zijn taken die je voor en na de dosering uitvoert. Verder zal je de vrijwilligers screenen en hen opvolgen tijdens een nacontrole. In de context van wetenschappelijk onderzoek is het belangrijk dat je zorgvuldig, snel en efficiënt kan werken. Het team bestaat uit enthousiaste collega's die nieuwe medewerkers met veel plezier opleiden. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Lifttechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en montage van de lift Je maakt een verslag op van de gemaakte reparaties en de nog uit te voeren reparaties Je voert mechanische reparaties uit Je houdt je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften

  • Heftruck- en vrachtwagenchauffeur CE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf uit Ieper zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE en heftruckattest. De ene dag zal je rijden met de oplegger, de andere dag werk je als heftruckchauffeur in het magazijn. Je wisselt continu af.

  • Projectleider (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het zelfstandig afhandelen van projecten vanaf de prijsaanvraag, over het evalueren van de technische haalbaarheid, het bereken van de kostprijs, het opmaken en uitsturen van de offerte, het realiseren van de uitvoeringstekeningen, het bestellingen van onderdelen tot en met de nacalculatie.

  • Boekhoudkundig medewerker in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in Genk zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Je zal een gevarieerd takenpakket hebben van zowel boekhoudkundige als administratieve taken.

  • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Martens Latem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: OCMW DESSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Aarschot (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Trainer Facility Management (freelance) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ATMETIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een trainer met technische kennis schoonmaaktechnieken voor één of meerdere van de volgende professionele omgevingen: kantoorruimte, school, kinderdagverblijf, dokterskabinet, woon- en zorgcentrum, sportinfrastructuur, fabriekshallen, grootkeuken, ... .

Zoek naar antwoorden van Lifecare Ambulance Maasmechelen in sociale netwerken
Look for responds of Lifecare Ambulance Maasmechelen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lifecare Ambulance Maasmechelen. Laat een reactie achter voor Lifecare Ambulance Maasmechelen. Lifecare Ambulance Maasmechelen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lifecare Ambulance Maasmechelen. Leave a respond for Lifecare Ambulance Maasmechelen. Lifecare Ambulance Maasmechelen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lifecare Ambulance Maasmechelen op de google maps. Adres en contacten Lifecare Ambulance Maasmechelen
Location of Lifecare Ambulance Maasmechelen on the google maps. Address and contacts of Lifecare Ambulance Maasmechelen

Andere gerelateerde bedrijven als come Lifecare Ambulance Maasmechelen Lifecare Ambulance Maasmechelen: AU JOLI CANDY | PWA BEGIJNENDIJK | PINEL & FILS ASSURANCES | J.A. PAALBOS | De Belser BVBA

Other related companies as Lifecare Ambulance Maasmechelen: AU JOLI CANDY | PWA BEGIJNENDIJK | PINEL & FILS ASSURANCES | J.A. PAALBOS | De Belser BVBA

Lifecare Ambulance Maasmechelen is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lifecare Ambulance Maasmechelen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08087005615. Het bedrijf Lifecare Ambulance Maasmechelen bevindt zich op het adres: Genieskensstraat 58 Box 1; 3630; Maasmechelen (Leut). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 116,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Personnel training. Producten gemaakt in Lifecare Ambulance Maasmechelen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lifecare Ambulance Maasmechelen is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lifecare Ambulance Maasmechelen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lifecare Ambulance Maasmechelen, openstaande posities, locatie van Lifecare Ambulance Maasmechelen op de kaart.

Lifecare Ambulance Maasmechelen is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lifecare Ambulance Maasmechelen, company assigned to the tax number BE08087005615. The company Lifecare Ambulance Maasmechelen is located at the address: Genieskensstraat 58 Box 1; 3630; Maasmechelen (Leut). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 116,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Personnel training. Products created in Lifecare Ambulance Maasmechelen were not found.
The main activity of Lifecare Ambulance Maasmechelen is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Lifecare Ambulance Maasmechelen is not available. You also can look at reviews of Lifecare Ambulance Maasmechelen, open positions, location of Lifecare Ambulance Maasmechelen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lifecare Ambulance Maasmechelen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lifecare Ambulance Maasmechelen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lifecare Ambulance Maasmechelen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lifecare Ambulance Maasmechelen, employees, financial statistics.