Centre Liegeois de Formation ASBL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Centre Liegeois de Formation ASBL
Private companiesAgricultural Services • Centre Liegeois de Formation ASBL

Contactgegevens Centre Liegeois de Formation ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre Liegeois de Formation ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre Liegeois de Formation ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jonruelle 13; 4000; Li猫ge 1, België

Telefoon (phone): 04 227 26 65 (+32-04 227 26 65) 04 227 26 65 (+32-04 227 26 65)

Fax (fax): 04 227 26 65 (+32-04 227 26 65) 04 227 26 65 (+32-04 227 26 65)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre Liegeois de Formation ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre Liegeois de Formation ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre Liegeois de Formation ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre Liegeois de Formation ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre Liegeois de Formation ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre Liegeois de Formation ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre Liegeois de Formation ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre Liegeois de Formation ASBL
Products information Centre Liegeois de Formation ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE01363098144
Ondernemingsnummer: 5365142822
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 562,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Centre Liegeois de Formation ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Personnel training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre Liegeois de Formation ASBL
(Get full report from official database of BE for Centre Liegeois de Formation ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre Liegeois de Formation ASBL
Addition kinds of activities for Centre Liegeois de Formation ASBL

7219. Was- en kledingdiensten, niet inbegrepen | Laundry and garment services, nec
353701. Platforms, stands, tafels, pallets en dergelijke apparatuur | Platforms, stands, tables, pallets, and similar equipment
01799903. Kokosnoot | Coconut grove
20859905. Rum (alcoholische drank) | Rum (alcoholic beverage)
22610203. Brandbestendig afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Fire resistance finishing of cotton broadwoven fabrics
28349900. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
32319903. Meubelplaten, glas: gesneden, afgeschuind of gepolijst | Furniture tops, glass: cut, beveled, or polished
62890302. Wisselkantoren, beveiliging | Exchange clearinghouses, security
78129903. Advertenties, televisie: tape of film | Commercials, television: tape or film
79991204. Rodeo operatie | Rodeo operation

Werken bij Centre Liegeois de Formation ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre Liegeois de Formation ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre Liegeois de Formation ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre Liegeois de Formation ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • ASSISTANT SHOPMANAGER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als rechterhand van de shopmanager: coach je je team dagelijks op de vloer help je bij het aanwerven van nieuwe medewerkers zorg je voor begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten hou je ook focus op het behalen van targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team (omzet conversie gemiddelde aantal stuks klantengegevens nps enz?) maak je ook positieplanningen en uurroosters op .....

  • Bekister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. (M/V) kleine en grote bekistingswerken uitvoeren  traditionele en systeembekisting  met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ... )  wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...)  betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten de werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones de funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Servicetechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wezemaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

  • Outbound Medewerker student (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) voor de klantenservice Je behandelt uitgaande en eventueel inkomende oproepen Je telefoneert klanten die via de website op zoek zijn naar een vakman

  • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: PROXY DELHAIZE

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker beddenwinkel (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een slaapspeciaalzaak die zich richt op slaapadvies en de verkoop van matrassen, bedden, boxspring, lattenbodems, hoofdkussens, dekbedden, bedlinnen en bedaccessoires en decoratie zijn we op zoek naar jobstudenten. Jouw takenpakket als verkoper bestaat uit: Ingeven van bestelbonnen in hun ERP pakket Opvolgen van de voorraad in het filiaal Ontvangen van voorschotten en saldo's Dienst na verkoop Prijzen van artikelen Opmaken van bedden Netjes houden van de showroom

  • Landmeter (Junior) (Regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LANDMETERSKANTOOR VAN EESTER

    Type: Vaste Job

    Landmeterskantoor Van Eester is op zoek naar een gedreven landmeter voor het opmeten van percelen, opstellen van plaatsbeschrijvingen en schattingen. Ook het opmaken van stedenbouwkundige attesten en verkavelingsdossiers behoort tot uw takenpakket. Verder voert u ook asbuilt-opmetingen en uitzetwerk op werven uit met de nodige nauwkeurigheid. Wij bieden u een afwisselende job in een dynamisch team waarbij wij u de nodige begeleiding geven. www.landmetervaneester.be

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Allerlei pannes snel en efficiënt oplossen - Preventieve taken uitvoeren op het machinepark - Materiaal correct onderhouden en gezond houden - Bestelaanvragen indienden bij de technische aankoper - Meedenken over verdere optimalisaties - Diverse werkopdrachten uitvoeren

Zoek naar antwoorden van Centre Liegeois de Formation ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Centre Liegeois de Formation ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre Liegeois de Formation ASBL. Laat een reactie achter voor Centre Liegeois de Formation ASBL. Centre Liegeois de Formation ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre Liegeois de Formation ASBL. Leave a respond for Centre Liegeois de Formation ASBL. Centre Liegeois de Formation ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre Liegeois de Formation ASBL op de google maps. Adres en contacten Centre Liegeois de Formation ASBL
Location of Centre Liegeois de Formation ASBL on the google maps. Address and contacts of Centre Liegeois de Formation ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre Liegeois de Formation ASBL Centre Liegeois de Formation ASBL: 'T KOETSIERSHOF | LUC DEPOORTERE | VAN DEN BOGAERT | G. BROUWERS | Giroflex

Other related companies as Centre Liegeois de Formation ASBL: 'T KOETSIERSHOF | LUC DEPOORTERE | VAN DEN BOGAERT | G. BROUWERS | Giroflex

Centre Liegeois de Formation ASBL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre Liegeois de Formation ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01363098144. Het bedrijf Centre Liegeois de Formation ASBL bevindt zich op het adres: Jonruelle 13; 4000; Li猫ge 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 562,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Personnel training. Producten gemaakt in Centre Liegeois de Formation ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre Liegeois de Formation ASBL is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre Liegeois de Formation ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre Liegeois de Formation ASBL, openstaande posities, locatie van Centre Liegeois de Formation ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Centre Liegeois de Formation ASBL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre Liegeois de Formation ASBL, company assigned to the tax number BE01363098144. The company Centre Liegeois de Formation ASBL is located at the address: Jonruelle 13; 4000; Li猫ge 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 562,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Personnel training. Products created in Centre Liegeois de Formation ASBL were not found.
The main activity of Centre Liegeois de Formation ASBL is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre Liegeois de Formation ASBL is not available. You also can look at reviews of Centre Liegeois de Formation ASBL, open positions, location of Centre Liegeois de Formation ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre Liegeois de Formation ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre Liegeois de Formation ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre Liegeois de Formation ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre Liegeois de Formation ASBL, employees, financial statistics.