Centre de Perfectionnement des Soudeurs

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Centre de Perfectionnement des Soudeurs
Private companiesAgricultural Production - Crops • Centre de Perfectionnement des Soudeurs

Contactgegevens Centre de Perfectionnement des Soudeurs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre de Perfectionnement des Soudeurs: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre de Perfectionnement des Soudeurs

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai de l'Industrie 121D; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 520 56 58 (+32-02 520 56 58) 02 520 56 58 (+32-02 520 56 58)

Fax (fax): 02 520 86 76 (+32-02 520 86 76) 02 520 86 76 (+32-02 520 86 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre de Perfectionnement des Soudeurs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre de Perfectionnement des Soudeurs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre de Perfectionnement des Soudeurs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre de Perfectionnement des Soudeurs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre de Perfectionnement des Soudeurs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre de Perfectionnement des Soudeurs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre de Perfectionnement des Soudeurs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre de Perfectionnement des Soudeurs
Products information Centre de Perfectionnement des Soudeurs

BTW identificatienummer (tax): BE04460968017
Ondernemingsnummer: 8101562500
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 350,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Professional training

Product categorie (product category): Personnel training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre de Perfectionnement des Soudeurs
(Get full report from official database of BE for Centre de Perfectionnement des Soudeurs)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre de Perfectionnement des Soudeurs
Addition kinds of activities for Centre de Perfectionnement des Soudeurs

275900. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
451399. Luchtkoerierdiensten, niet inbegrepen | Air courier services, nec
808200. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services
20230306. Gedroogde wei | Dried whey
22110402. Duvetyn, katoen | Duvetyn, cotton
23260205. Werkkleding, behalve regenjassen: waterdicht | Work garments, except raincoats: waterproof
28190910. Loodverbindingen of zouten, anorganisch, niet gebruikt in pigmenten | Lead compounds or salts, inorganic, not used in pigments
29529903. Schede, asfalt verzadigd | Sheathing, asphalt saturated
39140504. Bestek, roestvrij staal | Flatware, stainless steel
50740200. Verwarmingsapparatuur (Hydronic) | Heating equipment (hydronic)

Werken bij Centre de Perfectionnement des Soudeurs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre de Perfectionnement des Soudeurs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre de Perfectionnement des Soudeurs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre de Perfectionnement des Soudeurs. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een financieel sterk familiebedrijf zoeken wij een technieker. Je staat in voor het preventief, curatief onderhoud van de productiemachines. Daarnaast doe je een aantal lasopdrachten (halfautomaat, elektrode). Je werkt in 2 ploegen en houdt van de storingen aan de machines op te lossen.

  • Technieker 2 ploegen (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw taken: Als onderhoudstechnieker analyseer je elektrische en mechanische storingen en los je deze op. Je optimaliseert productie-installaties en verpakkingslijnen. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit. Je wordt nauw betrokken bij de introductie van nieuwe machines en processen.

  • Customer Service Specialist (m/v) 1286433 (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Care Specialist sta je in voor een gevarieerd takenpakket. Enerzijds ga je ondersteuning bieden aan de accountmanagers en anderzijds aan de klanten. - Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van een klantenportefeuille in België en Luxemburg; - Je bent volledig zelfstandig en kan de juiste klemtoon leggen op de nog te ondernemen actiepunten binnen je portefeuille en dit zowel naar binnen –en buitendienst, maar ook naar de klanten; - Je staat de klanten bij in geval van vragen of opmerkingen per telefoon en e-mail en neemt autonoom de juiste “call to action”; - Je onderhoudt nauwe contacten met het salesteam en de verschillende afdelingen binnen Professional; - Je maakt zelfstandig offertes/presentaties en controleert contracten op maat van de klant/prospect ; - Je staat in voor het opmaken/beheren van raamcontracten in nauw overleg met de National Account Manager; - Je staat in voor de communicatie naar klanten aangaande promo’s en assortimentswijzigingen; - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het netwerk (digitale data en informatie klant); - Je bent back-up voor de andere collega’s binnen de afdeling.

  • PRE-PRODUCTION OFFICER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tekenaar-werkvoorbereider bereid je opdrachten voor ten behoeve van de productie. Je staat in voor een correcte en tijdige werkvoorbereiding. Je maakt tekeningen in One Space Designer, dit ter voorbereiding van de uitvoering in de productie. Je programmeert naar CNC-machines in Cam of Tops. Je staat in voor de werkvoorbereiding en opvolging ervan in prototype fase. Je stelt productiefiches op voor het atelier, alsook technische fiches. Via de aankoopdienst sta je in voor bestelaanvragen van grondstoffen en toebehoren. Daarnaast behoren ook volgende taken tot het pakket: 2 D-stukken tekenen. 3 D-stukken omzetten naar 2 D. Nestings maken + controle op in omloop te steken werken, opvolgen projecten op de werkvloer. Je bent het aanspreekpunt voor productie, klanten en collega's.

  • Vloerder (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereiden van de werkplek, mortels maken,... - plaatsen van plinten, vloeren,.. - plaatsen van gevelbekleding

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Molenstede, 8 uur per week (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Molenstede. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • LESGEVER MULTIMOVE (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove vanaf januari in Machelen zijn wij op zoek naar een losse lesgever. De data en uren staan nog niet vast maar is bespreekbaar in overleg met de lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Connexis Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Klinisch psycholoog (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LIPSYCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    • psychologische begeleiding en psychotherapie bij volwassenen (en evt ouderen) • individuele begeleidingen en relatietherapieën • zowel psychotherapie als eerstelijnsgesprekken • onlinehulp via beveiligd online therapieplatform is mogelijk • zich engageren in de verdere uitbouw van de praktijk (Intra-Extra) • overleg met en advies/consult aan eerstelijnsdiensten, verwijzers, e.a. • verslaggeving in het elektronisch cliëntendossier en opvolging naar verwijzers • beschikbaar zijn om een blok buiten de kantooruren te werken is een pluspunt

Zoek naar antwoorden van Centre de Perfectionnement des Soudeurs in sociale netwerken
Look for responds of Centre de Perfectionnement des Soudeurs in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre de Perfectionnement des Soudeurs. Laat een reactie achter voor Centre de Perfectionnement des Soudeurs. Centre de Perfectionnement des Soudeurs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre de Perfectionnement des Soudeurs. Leave a respond for Centre de Perfectionnement des Soudeurs. Centre de Perfectionnement des Soudeurs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre de Perfectionnement des Soudeurs op de google maps. Adres en contacten Centre de Perfectionnement des Soudeurs
Location of Centre de Perfectionnement des Soudeurs on the google maps. Address and contacts of Centre de Perfectionnement des Soudeurs

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre de Perfectionnement des Soudeurs Centre de Perfectionnement des Soudeurs: GILBERT CAESTEKER | WILLY ROOS | MARLEEN PIERLOOT | Eurauto Arlon SPRL | SOGERIM CONSTRUCTION

Other related companies as Centre de Perfectionnement des Soudeurs: GILBERT CAESTEKER | WILLY ROOS | MARLEEN PIERLOOT | Eurauto Arlon SPRL | SOGERIM CONSTRUCTION

Centre de Perfectionnement des Soudeurs is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre de Perfectionnement des Soudeurs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04460968017. Het bedrijf Centre de Perfectionnement des Soudeurs bevindt zich op het adres: Quai de l'Industrie 121D; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 350,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Personnel training. Lijst met producten zijn Professional training.
De hoofdactiviteit van Centre de Perfectionnement des Soudeurs is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre de Perfectionnement des Soudeurs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre de Perfectionnement des Soudeurs, openstaande posities, locatie van Centre de Perfectionnement des Soudeurs op de kaart.

Centre de Perfectionnement des Soudeurs is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre de Perfectionnement des Soudeurs, company assigned to the tax number BE04460968017. The company Centre de Perfectionnement des Soudeurs is located at the address: Quai de l'Industrie 121D; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 350,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Personnel training. List of products are Professional training.
The main activity of Centre de Perfectionnement des Soudeurs is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre de Perfectionnement des Soudeurs is not available. You also can look at reviews of Centre de Perfectionnement des Soudeurs, open positions, location of Centre de Perfectionnement des Soudeurs on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre de Perfectionnement des Soudeurs, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre de Perfectionnement des Soudeurs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre de Perfectionnement des Soudeurs, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre de Perfectionnement des Soudeurs, employees, financial statistics.