SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX

Contactgegevens SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Gen猫ve 4; 1140; Bruxelles (Evere), België

Telefoon (phone): 02 729 92 11; 02 729 92 39; 02 729 95 06 (+32-02 729 92 11; 02 729 92 39; 02 729 95 06) 02 729 92 11; 02 729 92 39; 02 729 95 06 (+32-02 729 92 11; 02 729 92 39; 02 729 95 06)

Fax (fax): 02 705 28 92; 02 705 27 00 (+32-02 705 28 92; 02 705 27 00) 02 705 28 92; 02 705 27 00 (+32-02 705 28 92; 02 705 27 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX
Products information SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX

BTW identificatienummer (tax): BE05923522949
Ondernemingsnummer: 6124298095
Hoofdstad (capital): 932,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 479,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Social legislation - Consultants; Mutualities; Health centers

Product categorie (product category): Personnel recruitment and -selection

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX
(Get full report from official database of BE for SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX
Addition kinds of activities for SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX

233799. Damesschoenen en mantels, jassen en jassen | Women's and misses' suits and coats, nec
17310100. Elektriciteitssystemen aannemers | Electric power systems contractors
23859900. Waterdichte buitenkleding, inkl | Waterproof outerwear, nec
25990201. Barmeubelen | Bar furniture
26790701. Gebouw papier, gelamineerd: gemaakt van aangekocht materiaal | Building paper, laminated: made from purchased material
36479902. Fietslampen | Bicycle lamps
49619901. Airconditioning aanbod diensten | Air conditioning supply services
72419901. Kapperskool | Barber college
76990000. Reparatie diensten, nec | Repair services, nec
91110102. Voorzitterschap | Presidents' office

Werken bij SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker Elisabeth Center Antwerp - voltijds (38u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar dé gemotiveerde medewerker om het team te versterken. Als logistiek medewerker zorg je voor de op- of afbouw van evenementen of het in- uitladen van vrachtwagens met materiaal. Je taken verschillen in functie van het soort evenement maar kunnen inhouden:

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • Logistiek supervisor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Temse zijn wij op zoek naar een logistiek supervisor. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning. Je stuurt het team proactief en onthaalt nieuwe medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de goederenontvangst en het voorraadbeheer. Je zorgt er voor dat de levering bij klanten steeds volt en correct verloopt.

  • Operator controlekamer WEEKENDPLOEG (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe productieomgeving in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een operator controlekamer (M/V). De firma specialiseert zich binnen de houtsector. Functie: - Supervisie van de controlekamer - Controle van de uitrusting en diverse installaties - Preventief basisonderhoud - Stalen afnemen - Verantwoordelijk opvolging 13 computerschermen! - Controle diverse parameters (energieverbruik, temperatuur,...) - Opsporen storingen en de oorzaak Je rapporteert aan de Plant Manager

  • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: t-interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zottegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ieper - Vlamertinge - Elverdinge - Dikkebus - Zillebeke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Jobstudent verkoop sportkledij - zaterdag (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    verkoopsmedewerker vaste zaterdag : 10u00 - 17u00 elke zaterdag. we zoeken een persoon met interesse in sport, gymnastiek, ...

  • Teamleader logistiek Collect&Go Zaventem (nachtploeg) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: COLLECT DC ZAVENTEM

    Type: Vaste Job

    De medewerkers van Collect&Go leveren bestellingen tijdig en correct af. We zoeken een teamleader logistiek om de ontvangst van artikelen, het beheer van de voorraad en de levering aan onze klanten in goede banen te leiden, elke dag opnieuw. Dat gebeurt efficiënt en met oog voor deadlines. Coaching is je op het lijf geschreven. Als rasechte people manager voel je wat er leeft bij de magazijniers. Je geeft richting aan je medewerkers, motiveert hen om vooropgestelde doelen te bereiken en stimuleert hen in hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Zo creëer je een werkkader waarin je medewerkers plezier beleven aan hun job. Maar je kijkt ook verder dan dat. Je kan goed plannen en organiseren, zodat elke shiftwissel vlot verloopt. Zowel bij de opstart als de afsluiting van de nachtshift is telkens een teamleader aanwezig om zeker te zijn dat de doelstellingen behaald worden en dat de dagelijkse processen vlot en veilig verlopen. Je optimaliseert bestaande processen en workflows en begeleidt veranderingsprocessen om de uiteindelijke dienstverlening voor de klant nog te verbeteren. Je komt terecht in een team van teamleaders. Je werkt in Zaventem in één van de distributiecentra van Collect&Go.

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst te versterken van een klant te Aalter zijn wij op zoek naar een chauffeur C - CE: FUNCTIE : • Op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route; • Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen bij klanten; • Je levert volgens een variërende route in diverse regio's bij verschillende klanten • Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen en je hebt voortdurend aandacht voor de eigen veiligheid en deze van anderen.

  • Technisch Operator bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Estée Lauder zijn wij op zoek naar een technisch operator. Je bent verantwoordelijk voor het operationeel houden van de productielijnen zodat de productie verzekerd blijft. Concreet sta je in voor onderstaand taken: bedienen van de productielijn storingen oplossen van zowel technische, mechanische als elektrische aard voeren van preventief onderhoud en actief meewerken aan de verbetering van het productieproces. kwaliteitscontroles uitvoeren en de nodige actienemen indien deze niet voldoen aanvullen van producten zoals verpakkingsmaterialen aan de machines op orde houden van jouw werkpost

Zoek naar antwoorden van SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX in sociale netwerken
Look for responds of SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX. Laat een reactie achter voor SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX. SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX. Leave a respond for SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX. SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX op de google maps. Adres en contacten SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX
Location of SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX on the google maps. Address and contacts of SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX

Andere gerelateerde bedrijven als come SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX: AXA | GROEP ARGENTA | WILLY DE KOCK | Charlier A | SOLANGE DOOREMONT

Other related companies as SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX: AXA | GROEP ARGENTA | WILLY DE KOCK | Charlier A | SOLANGE DOOREMONT

SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05923522949. Het bedrijf SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX bevindt zich op het adres: Rue de Gen猫ve 4; 1140; Bruxelles (Evere). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 932,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 479,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Personnel recruitment and -selection. Lijst met producten zijn Social legislation - Consultants; Mutualities; Health centers.
De hoofdactiviteit van SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX, openstaande posities, locatie van SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX op de kaart.

SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX, company assigned to the tax number BE05923522949. The company SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX is located at the address: Rue de Gen猫ve 4; 1140; Bruxelles (Evere). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 932,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 479,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Personnel recruitment and -selection. List of products are Social legislation - Consultants; Mutualities; Health centers.
The main activity of SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX is not available. You also can look at reviews of SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX, open positions, location of SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERVICE EXTERNE DE PREVENTION & DE PROTECTION SECUREX, employees, financial statistics.