SEARCH & SELECTION ANTW BVBA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • SEARCH & SELECTION ANTW BVBA
Private companiesSocial Services • SEARCH & SELECTION ANTW BVBA

Contactgegevens SEARCH & SELECTION ANTW BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEARCH & SELECTION ANTW BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEARCH & SELECTION ANTW BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Amerikalei 213; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 248 29 40 (+32-03 248 29 40) 03 248 29 40 (+32-03 248 29 40)

Fax (fax): 03 248 28 05 (+32-03 248 28 05) 03 248 28 05 (+32-03 248 28 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEARCH & SELECTION ANTW BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEARCH & SELECTION ANTW BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEARCH & SELECTION ANTW BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEARCH & SELECTION ANTW BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEARCH & SELECTION ANTW BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEARCH & SELECTION ANTW BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEARCH & SELECTION ANTW BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEARCH & SELECTION ANTW BVBA
Products information SEARCH & SELECTION ANTW BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05170959472
Ondernemingsnummer: 6896636962
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Management consultants

Product categorie (product category): Personnel recruitment and -selection

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEARCH & SELECTION ANTW BVBA
(Get full report from official database of BE for SEARCH & SELECTION ANTW BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEARCH & SELECTION ANTW BVBA
Addition kinds of activities for SEARCH & SELECTION ANTW BVBA

358505. Soda fontein en drank dispenser apparatuur en onderdelen | Soda fountain and beverage dispensing equipment and parts
20489913. Oesterschalen, grond: bereid als diervoeder | Oyster shells, ground: prepared as animal feed
27890202. Deckling boeken, kaarten of papier | Deckling books, cards, or paper
37280400. Militaire vliegtuiguitrusting en bewapening | Military aircraft equipment and armament
50649900. Elektrische apparaten, televisie en radio, niet inbegrepen | Electrical appliances, television and radio, nec
73490108. Service station schoonmaken en ontvetten | Service station cleaning and degreasing

Werken bij SEARCH & SELECTION ANTW BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEARCH & SELECTION ANTW BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEARCH & SELECTION ANTW BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEARCH & SELECTION ANTW BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plooiwerk van allerhande veren. Je start 12 september 2018 tot 26 september 2018. Er is een grote kans op verlening.

  • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

  • Teamleader Schoonmaak (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je poetst samen met je team. Je stuurt een team van 4 personen aan: werkverdeling en vakantieplanning opstellen, afwezigheden opvangen, enz.... Je ziet toe op het onderhoud en de netheid van de gebouwen. Jouw takenpakket bestaat verder uit licht administratief werk, het klaarzetten van vergaderzalen en lunches.

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Cornby in Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES CORNBY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanwege een aankomende drukke periode zijn we voor onze vestiging Cornby in Zwijnaarde op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders. In Dacor wordt vooral gewerkt met paté en ham. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

  • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

  • Student (m/v) Verkoop (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in de regio van Tielt gaan we op zoek naar een student om te helpen in het communieseizoen. Je bent enkele dagen vrij tijdens de Kerstvakantie en de weekends in januari, ook op zondag! Eventueel de zondagvoormiddag vrij.

  • Student elektronica-ICT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Studentenjob

    Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

  • Lader-Losser vaste nachtpost van 3u-9u (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een distributiemagazijn te Lummen zijn we op zoek naar lossers/sorteerders. Je werkt van 3u 's nachts tot 9u 's ochtends. Je takenpakket bestaat uit het lossen van vrachtwagens en sorteren van pakketjes. Momenteel zijn we op zoek naar flexmedewerkers en dit wil zeggen dat je bewust op zoek bent naar een deeltijdse job of een bijverdienste. Je werkdagen kan je zelf kiezen, maar je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag, geen weekends.

  • monteur beurs 16/11 en 23/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt volledige bar- en grootkeuken uitrusting voor café, restaurant, funeraria, scholen en gemeenschapinstelling. Ze zoeken een handige student (m/v) om de beursstand mee te gaan helpen opbouwen voor een beurs te Gent. Je dient beschikbar te zijn op vrijdag 16/11 en vrijdag 23/11. Op 16/11 ga je de stand moeten mee helpen opbouwen en op 23/11 ga je mee de stand helpen afbreken. Je vertrekt rond 4u ('s morgens vanuit Hasselt samen met enkele vaste medewerkers) en bent in de namiddag terug (afhankelijk van het verkeer).

  • Voorlader - Vrachtwagenchauffeur CE baché (VAC106 Genk) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in zwaar vervoer van coils en staal zijn wij wegens uitbreiding van de activiteiten, op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE met ervaring baché voor de regio Genk. U staat in voor het voorladen van trailers, deze trailers staan op de parking van het bedrijf en dienen binnen gereden te worden om vervolgens terug buiten op de parking geplaatst te worden. U dient als voorlader de lading te zekeren. Er wordt verwacht dat je nieuwe werknemers die opstarten wegwijs maakt. Ook hou je de orde op de parking en ben je stipt. Je zal een 10 trailers per dag voorladen (het laden zelf gebeurd door de fabriek) je dient wel telkens af en aan te koppelen, het dak te openen en de palen te plaatsen. Start 6h 's morgens. Gemiddeld 12h/dag.

Zoek naar antwoorden van SEARCH & SELECTION ANTW BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SEARCH & SELECTION ANTW BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEARCH & SELECTION ANTW BVBA. Laat een reactie achter voor SEARCH & SELECTION ANTW BVBA. SEARCH & SELECTION ANTW BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEARCH & SELECTION ANTW BVBA. Leave a respond for SEARCH & SELECTION ANTW BVBA. SEARCH & SELECTION ANTW BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEARCH & SELECTION ANTW BVBA op de google maps. Adres en contacten SEARCH & SELECTION ANTW BVBA
Location of SEARCH & SELECTION ANTW BVBA on the google maps. Address and contacts of SEARCH & SELECTION ANTW BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SEARCH & SELECTION ANTW BVBA SEARCH & SELECTION ANTW BVBA: CENTEA | HELEINE & CAVENAILE | Teleshop-Kringloopcentrum VZW | Dekeyser G | FABRICE CHARIOT

Other related companies as SEARCH & SELECTION ANTW BVBA: CENTEA | HELEINE & CAVENAILE | Teleshop-Kringloopcentrum VZW | Dekeyser G | FABRICE CHARIOT

SEARCH & SELECTION ANTW BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SEARCH & SELECTION ANTW BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05170959472. Het bedrijf SEARCH & SELECTION ANTW BVBA bevindt zich op het adres: Amerikalei 213; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 466,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Personnel recruitment and -selection. Lijst met producten zijn Management consultants.
De hoofdactiviteit van SEARCH & SELECTION ANTW BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEARCH & SELECTION ANTW BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEARCH & SELECTION ANTW BVBA, openstaande posities, locatie van SEARCH & SELECTION ANTW BVBA op de kaart.

SEARCH & SELECTION ANTW BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is SEARCH & SELECTION ANTW BVBA, company assigned to the tax number BE05170959472. The company SEARCH & SELECTION ANTW BVBA is located at the address: Amerikalei 213; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 466,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Personnel recruitment and -selection. List of products are Management consultants.
The main activity of SEARCH & SELECTION ANTW BVBA is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SEARCH & SELECTION ANTW BVBA is not available. You also can look at reviews of SEARCH & SELECTION ANTW BVBA, open positions, location of SEARCH & SELECTION ANTW BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEARCH & SELECTION ANTW BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEARCH & SELECTION ANTW BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEARCH & SELECTION ANTW BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEARCH & SELECTION ANTW BVBA, employees, financial statistics.