Cebir NV

Contactgegevens Cebir NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cebir NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cebir NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 320; 3070; Kortenberg, België

Telefoon (phone): 02 759 80 82 (+32-02 759 80 82) 02 759 80 82 (+32-02 759 80 82)

Fax (fax): 02 759 22 72 (+32-02 759 22 72) 02 759 22 72 (+32-02 759 22 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cebir NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cebir NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cebir NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cebir NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cebir NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cebir NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cebir NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cebir NV
Products information Cebir NV

BTW identificatienummer (tax): BE04479644775
Ondernemingsnummer: 8581665039
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 753,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Data processing - Software

Product categorie (product category): Personnel recruitment and -selection

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cebir NV
(Get full report from official database of BE for Cebir NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cebir NV
Addition kinds of activities for Cebir NV

239402. Canvas deksels en druppels doekjes | Canvas covers and drop cloths
24310501. Newel posts, wood | Newel posts, wood
28190300. Aluminiumverbindingen | Aluminum compounds
29929900. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
32950107. Spar, gemalen of anderszins behandeld | Spar, ground or otherwise treated
32990306. pleisterwerk | Stucco
38290217. Seismoscopes | Seismoscopes
94410200. Administratie van sociale en menselijke hulpbronnen | Administration of social and human resources

Werken bij Cebir NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cebir NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cebir NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cebir NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een fulltime schrijnwerker met een passie voor hout. Het gaat om binnenschrijnwerk vooral in het atelier maar ook een mogelijkheid op de baan

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN CE (BOUW) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur sta je in voor het vervoer van afgewerkte betonproducten (predallen, regenputten, ...) naar de werven. Je lost deze goederen via een kraan op de vrachtwagen. Daarnaast ga je ook naar de leveranciers om materialen op te halen.

  • Werken als huishoudhulp Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent Bakkerij (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen zijn we op zoek naar een jobstudent die elk weekend afwissend de zaterdag of zondag kan werken van 6-12u. Indien je meerderjarig bent, kan je reeds vroeger opstarten. Je staat in voor het meehelpen van de bakker alsook het afwassen van de gebruikte materialen. Dit gaat om routinetaken zoals het inspuiten van pudding, het leggen van koeken op bakplaten, het bestrooien met suiker/granen/...

  • Student(e) afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Verzorgen en organiseren van het vaatwerk

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Nachtchauffeur CE (VAC195) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE die bereid is om geregeld wat fysiek werk te doen. Je zal voor het bedrijf Fun rondrijden. Je start +/- tussen 20 à 23h en werkt gemiddeld 11h/dag. Je zal gemiddeld tussen de 2 – 8 stops doen. Je hebt de codes en sleutels van deze winkels en levert hier voornamelijk pallets, rolkarren,.. Het bedrijf waarvoor je werkt is een topbedrijf, heeft oog voor de chauffeur, je wordt gehoord, van de collega’s tot de directrice. Iedereen helpt je graag. Materiaal is altijd Tip-Top onderhouden, dit wordt ook van jou verwacht. Je krijgt een interne opleiding en wordt pas losgelaten als je het kent.

  • SERVICE MONTEUR (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SAFE HOUSE

    Type: Vaste Job

    Je plaatst, herstelt en onderhoudt toegangscontrolesystemen, deursystemen en mechanische of elektrische sloten in woningen, appartementen, bedrijfspanden of winkels. Je werkt aan renovatieprojecten en op nieuwbouwwerven. Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site. Je zorgt voor een uitstekende dienstverlening en levert goed advies. Je communiceert vlot en gestroomlijnd met de projectmanager.

  • Projectleider (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: NOVA Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

  • bakkersgast (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BAKKERSHUIS

    Type: Vaste Job

    bakker of hulp in bakkerij

  • PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Striktly Business Software - DTI-M

    Type: Vaste Job

    Striktly Business Software is een snel groeiend Hip en Trendy IT Bedrijf dat een CRM heeft geschreven voor en door ondernemers. Om ons team van developers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een PHP Developer. Takenpakket: Meewerken aan de ontwikkeling van onze CRM; Onderhoud van bestaande modules; Ontwikkeling van nieuwe modules voor onze Striktly Software Zelf de problemen identificeren en aanpassingen in de code aanbrengen om deze Bug's te verhelpen in samenspraak met het team van developers; Mee brainstormen over vernieuwing; Nieuwste technologieen op de voet volgen en kijken of deze interessant kunnen zijn voor Striktly Pro-actief problemen in de software opsporen en oplossen; Testing; Tickets loggen en opvolgen;

  • Business Developer (Gent & Leuven) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant ondersteunt organisaties bij de keuze en implementatie van HR-software toepassingen, meer specifiek binnen Talent Acquisition. Functie-omschrijving Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een Business Developer die zich hoofdzakelijk richt tot organisaties die gebruik maken van tijdelijke werkkrachten (freelancers, uitzendkrachten en andere). Als business developer overtuig je nieuwe prospects Dankzij je ervaring en aangeboren commerciële flair slaag je er in zowel nieuwe als bestaande contacten verder uit bouwen. De business developer stelt het salesplan op en initieert sales activiteiten om vooropgestelde targets te realiseren. Je zorgt voor een goede interne communicatie Je volgt met plezier de trends op in de markt Interesse? Solliciteer vandaag nog! Referentie: 395690

Zoek naar antwoorden van Cebir NV in sociale netwerken
Look for responds of Cebir NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cebir NV. Laat een reactie achter voor Cebir NV. Cebir NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cebir NV. Leave a respond for Cebir NV. Cebir NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cebir NV op de google maps. Adres en contacten Cebir NV
Location of Cebir NV on the google maps. Address and contacts of Cebir NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Cebir NV Cebir NV: Degroote D | J. ROTTIER | TELEDIENST 'T HEMELTJE | André Micha?l | LEON DE MEYER

Other related companies as Cebir NV: Degroote D | J. ROTTIER | TELEDIENST 'T HEMELTJE | André Micha?l | LEON DE MEYER

Cebir NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cebir NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04479644775. Het bedrijf Cebir NV bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 320; 3070; Kortenberg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 753,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Personnel recruitment and -selection. Lijst met producten zijn Data processing - Software.
De hoofdactiviteit van Cebir NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cebir NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cebir NV, openstaande posities, locatie van Cebir NV op de kaart.

Cebir NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cebir NV, company assigned to the tax number BE04479644775. The company Cebir NV is located at the address: Leuvensesteenweg 320; 3070; Kortenberg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 753,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Personnel recruitment and -selection. List of products are Data processing - Software.
The main activity of Cebir NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cebir NV is not available. You also can look at reviews of Cebir NV, open positions, location of Cebir NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cebir NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cebir NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cebir NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cebir NV, employees, financial statistics.