BOEKBINDERIJ DLN

Contactgegevens BOEKBINDERIJ DLN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOEKBINDERIJ DLN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOEKBINDERIJ DLN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROUWERSHOEK 24; 2150; BORSBEEK, België

Telefoon (phone): 33536662 (+32-33536662) 33536662 (+32-33536662)

Fax (fax): +32 (53) 336-59-61 +32 (53) 336-59-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOEKBINDERIJ DLN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOEKBINDERIJ DLN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOEKBINDERIJ DLN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOEKBINDERIJ DLN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOEKBINDERIJ DLN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOEKBINDERIJ DLN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOEKBINDERIJ DLN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOEKBINDERIJ DLN
Products information BOEKBINDERIJ DLN

BTW identificatienummer (tax): BE02353790283
Ondernemingsnummer: 8464111328
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 315,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in BOEKBINDERIJ DLN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekbinderijen and afwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOEKBINDERIJ DLN
(Get full report from official database of BE for BOEKBINDERIJ DLN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOEKBINDERIJ DLN
Addition kinds of activities for BOEKBINDERIJ DLN

5714. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
09710201. Jacht bewaar | Hunting preserve
24991604. Steigers, hout | Scaffolds, wood
28190201. Boorzuur | Boric acid
35310103. Logging apparatuur | Logging equipment
35480104. Elektroden, elektrisch lassen | Electrodes, electric welding
38290103. Brandstofmengselindicatoren, vliegtuigmotor | Fuel mixture indicators, aircraft engine
57139900. Vloerbedekking winkels, nec | Floor covering stores, nec

Werken bij BOEKBINDERIJ DLN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOEKBINDERIJ DLN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOEKBINDERIJ DLN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOEKBINDERIJ DLN. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOOPSTER/VERKOPER AFDELING PARFUMERIE & ONDERGOED (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalter zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa

  • Chauffeur kraanwagen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Ledegem, regio Roeselare, zijn we op zoek naar een graafkraanmachinist - vrachtwagenchauffeur.  Je werkt met de graafkraan Je werkt als chauffeur CE Je werkt met de montagekraan

  • Operator schaafmachine (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote logistieke speler, zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal mee instaan in het verzendklaar maken van de binnenkomende bestellingen. Het is belangrijk dat je ervaring hebt als orderpicker of als heftruckchauffeur.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Student drankenhandel (zondag) (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is op zoek naar een vaste student voor een drankenhandel te Meer (op zondag). Als student sta je in voor: het ontvangen en afrekenen van het leeggoed het onderhouden van de winkel klanten verwelkomen de winkel aanvullen

  • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

  • Industrieel elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om jouw teamgenoten iedere dag te ondersteunen met de wil om de handen uit de mouwen te steken? Ben je klaar om kansen en uitdagingen aan te nemen? Ben je klaar om onze klant te verbazen met jouw praktische kennis en motivatie? Blaas ons omver met jouw kunnen! We zijn namelijk dringend op zoek naar mensen die onze klant met de volgende dingen kunnen bijstaan: Je staat mee in voor de diverse industriële installaties. Je vertrekt van een plan om de installatie op te bouwen en de nodige aansluitingen te maken. Dit gaat van het plaatsen van kabelbanen en het trekken van kabels over het monteren, aansluiten, testen en inbedrijfstellen van verdeelborden. Met andere woorden, een veelzijdige job waarin je flexibel bent naar taakinhoud, en dan ook niet verveeld raakt!

  • Machinist bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je voert graafwerken uit voor rioleringswerken en wegenwerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je zal hiervoor een moderne graafkraan gebruiken, uitgerust met de nieuwste technologieën (GPS-sturing, rototilt, ..). Je draagt een grote verantwoordelijkheid over de publieke veiligheid.

  • TECHNICAL SALES SUPPORT (BE770555) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BRAKEL AERO

    Type: Vaste Job

    Brakel Aero, (https://www.brakelaero.be/) onderdeel van de Kingspan Light & Air Group en gelegen te Melle, is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie-oplossingen. Het is een internationale organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel draagt en projecten binnen de gebouwentechniek opzet van conceptfase tot en met uitvoering. Brakel Aero biedt integrale oplossingen voor allerlei gebouwtypes aan en gelooft sterk in het gebruik van de natuurlijke elementen daglicht en lucht voor het realiseren van een comfortabel en veilig binnenklimaat. Om de continue groei verder te bestendigen, wenst men het team te versterken met een (m/v) TECHNICAL SALES SUPPORT LEERRIJKE INSTAPFUNCTIE IN TECHNISCHE KLANTENOPVOLGING MET CONCRETE DOORGROEIMOGELIJKHEDEN Functie Je staat van a tot z in voor de verkoop, berekening en opvolging van herstellingen vanuit de binnendienst. Samen met de Account Managers werk je mee aan de groei en optimalisering van de klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële proces van aanvraag over offerte tot verkoop. Met je commerciële talenten en technische expertise treed je als volwaardige gesprekspartner en adviseur naar voren. Je ontrafelt de effectieve nood van de klant, zoekt naar adequate oplossingen binnen de organisatie en stimuleert hierdoor de verkoop. Je zorgt voor een goede interne doorstroming van informatie en neemt op basis van je ervaring de nodige initiatieven om samen met jouw collega’s het commerciële proces en de klantenportefeuille te optimaliseren. Jouw klanten situeren zich onder meer in de distributie, de industrie en de openbare sector en zijn vooral eindgebruikers. Je staat in voor de calculaties en de administratieve ondersteuning van binnenkomende interventieaanvragen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie kan je op korte termijn de stap zetten naar de buitendienst. Je organiseert je agenda goed, gaat zelfstandig te werk en rapporteert aan de Algemeen/Operationeel Directeur.

  • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CAFCA

    Type: Vaste Job

    CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Soignies (SOIGNIES)

    Regio: SOIGNIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Soignies? Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van BOEKBINDERIJ DLN in sociale netwerken
Look for responds of BOEKBINDERIJ DLN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOEKBINDERIJ DLN. Laat een reactie achter voor BOEKBINDERIJ DLN. BOEKBINDERIJ DLN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOEKBINDERIJ DLN. Leave a respond for BOEKBINDERIJ DLN. BOEKBINDERIJ DLN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOEKBINDERIJ DLN op de google maps. Adres en contacten BOEKBINDERIJ DLN
Location of BOEKBINDERIJ DLN on the google maps. Address and contacts of BOEKBINDERIJ DLN

Andere gerelateerde bedrijven als come BOEKBINDERIJ DLN BOEKBINDERIJ DLN: GAGGENAU-SANICO | VRG RIJSCHOOL DE DENDER | B.C. LOVANIUM | ESCORT CHANELLE | LOST BOYS BRUSSELS

Other related companies as BOEKBINDERIJ DLN: GAGGENAU-SANICO | VRG RIJSCHOOL DE DENDER | B.C. LOVANIUM | ESCORT CHANELLE | LOST BOYS BRUSSELS

BOEKBINDERIJ DLN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOEKBINDERIJ DLN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02353790283. Het bedrijf BOEKBINDERIJ DLN bevindt zich op het adres: BROUWERSHOEK 24; 2150; BORSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 315,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekbinderijen and afwerking. Producten gemaakt in BOEKBINDERIJ DLN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOEKBINDERIJ DLN is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOEKBINDERIJ DLN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOEKBINDERIJ DLN, openstaande posities, locatie van BOEKBINDERIJ DLN op de kaart.

BOEKBINDERIJ DLN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOEKBINDERIJ DLN, company assigned to the tax number BE02353790283. The company BOEKBINDERIJ DLN is located at the address: BROUWERSHOEK 24; 2150; BORSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 315,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekbinderijen and afwerking. Products created in BOEKBINDERIJ DLN were not found.
The main activity of BOEKBINDERIJ DLN is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOEKBINDERIJ DLN is not available. You also can look at reviews of BOEKBINDERIJ DLN, open positions, location of BOEKBINDERIJ DLN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOEKBINDERIJ DLN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOEKBINDERIJ DLN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOEKBINDERIJ DLN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOEKBINDERIJ DLN, employees, financial statistics.