HDS-Computers B.V.B.A.

Contactgegevens HDS-Computers B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HDS-Computers B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

HDS-Computers B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stapstraat 33 3540 Herk-de-Stad, België

Telefoon (phone): 14 (+32-14) 14 (+32-14)

Fax (fax): 14 (+32-14) 14 (+32-14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HDS-Computers B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HDS-Computers B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HDS-Computers B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HDS-Computers B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HDS-Computers B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HDS-Computers B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HDS-Computers B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HDS-Computers B.V.B.A.
Products information HDS-Computers B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04457397460
Ondernemingsnummer: 8936248779
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Personal computers

Product categorie (product category): Personal Computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HDS-Computers B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for HDS-Computers B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor HDS-Computers B.V.B.A.
Addition kinds of activities for HDS-Computers B.V.B.A.

3084. Kunststof pijp | Plastics pipe
14990502. Zandsteen mijnbouw | Soapstone mining
15319900. Operatieve bouwers, nec | Operative builders, nec
37249912. Onderzoek en ontwikkeling op vliegtuigmotoren en onderdelen | Research and development on aircraft engines and parts
50840706. Verontreiniging apparatuur, lucht (milieu) | Pollution control equipment, air (environmental)
73590706. Videocassette recorder en accessoire verhuur | Video cassette recorder and accessory rental
73729900. Voorverpakte software, nec | Prepackaged software, nec
76991600. Reparatie van huishoudelijke apparaten | Household appliance repair services
76991812. Schaalreparatieservice | Scale repair service

Werken bij HDS-Computers B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HDS-Computers B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HDS-Computers B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HDS-Computers B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoon voor de IT afdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij implementatie van nieuwe software problemen en situaties analyseren. Deze nadien kunnen omzetten in programmeerbare logica. Deze vlot overbrengen aan derden. Begeleiden van convertie van bestaande software naar nieuwe platform.

  • Betonarbeider/Bekister M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sinds jaar en dag is onze opdrachtgever een begrip in de bouwwereld, als marktleider in de productie van Betonwanden. Ter ondersteuning van het team zijn zij op zoek naar een ervaren bekister/betonarbeider.

  • Magazijnier / Orderpicker (M/V) VROEGE/LATE (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ASAP XL FEDERAL MOGUL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Federal Mogul, een internationale speler in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare magazijnarbeiders. Ben je fysiek in orde en ben je bereid om te werken in de hoogte? Lees dan snel verder! Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het  computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Eventueel fysisch overladen in een andere verpakking.

  • Operator 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een aantrekkelijk bedrijf in Dendermonde is op zoek naar een operator met technisch inzicht om machines in te stellen en toezicht te houden op de productie. Je werkt mee aan de productie van printplaten. Je komt terecht in een jong team

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Impact NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio EKE / NAZARETH – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erpe-Mere – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Textielmedewerker tufter/tuftster 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je gaat aan de slag bij Balta: producent van kamerbreed designtapijt. Afdeling tuft: Het bevoorraden en bedienen van één of meerdere industriële tuftmachines voor de productie van textielvloerbekleding volgens de veiligheidsvoorschriften en de productievereisten (kwaliteit, termijnen, ...), controleren van het uitzicht van de textielvloerbekleding en de productiegegevens teneinde een kwaliteitsvol textielvloerbekleding af te leveren. Belangrijke taken: programmeren van machines ahv snelheid, motief, ... bobijnen en tuftdoek installeren op machine draadafwijkingen detecteren en oplossen tuftdoek loskoppelen nodige opvolging voorzien

  • HR Manager (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

    Type: Vaste Job

    HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

  • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

  • Flexi-jobs nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van HDS-Computers B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of HDS-Computers B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor HDS-Computers B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor HDS-Computers B.V.B.A.. HDS-Computers B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HDS-Computers B.V.B.A.. Leave a respond for HDS-Computers B.V.B.A.. HDS-Computers B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HDS-Computers B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten HDS-Computers B.V.B.A.
Location of HDS-Computers B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of HDS-Computers B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come HDS-Computers B.V.B.A. HDS-Computers B.V.B.A.: Savelkoul J | LAUWERS LINDA | HOME L'HAMADRYADE | Petre Marianne | ARCHIE PELL

Other related companies as HDS-Computers B.V.B.A.: Savelkoul J | LAUWERS LINDA | HOME L'HAMADRYADE | Petre Marianne | ARCHIE PELL

HDS-Computers B.V.B.A. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HDS-Computers B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04457397460. Het bedrijf HDS-Computers B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Stapstraat 33 3540 Herk-de-Stad. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 425,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Personal Computers. Lijst met producten zijn Personal computers.
De hoofdactiviteit van HDS-Computers B.V.B.A. is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HDS-Computers B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HDS-Computers B.V.B.A., openstaande posities, locatie van HDS-Computers B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HDS-Computers B.V.B.A. is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is HDS-Computers B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04457397460. The company HDS-Computers B.V.B.A. is located at the address: Stapstraat 33 3540 Herk-de-Stad. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 425,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Personal Computers. List of products are Personal computers.
The main activity of HDS-Computers B.V.B.A. is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HDS-Computers B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of HDS-Computers B.V.B.A., open positions, location of HDS-Computers B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HDS-Computers B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HDS-Computers B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HDS-Computers B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HDS-Computers B.V.B.A., employees, financial statistics.