BELGOCARD

Contactgegevens BELGOCARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGOCARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGOCARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IJZERWEGSTR 1BA; 8400; OSTENDE, België

Telefoon (phone): 59808173 (+32-59808173) 59808173 (+32-59808173)

Fax (fax): +32 (71) 568-96-82 +32 (71) 568-96-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGOCARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGOCARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGOCARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGOCARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGOCARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGOCARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGOCARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGOCARD
Products information BELGOCARD

BTW identificatienummer (tax): BE04278869628
Ondernemingsnummer: 5670562744
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 218,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in BELGOCARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekbinderijen and afwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGOCARD
(Get full report from official database of BE for BELGOCARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGOCARD
Addition kinds of activities for BELGOCARD

3543. Industriële patronen | Industrial patterns
551199. Nieuwe en gebruikte autodealers, nec | New and used car dealers, nec
781201. Filmproductie | Motion picture production
20489912. Minerale voedingssupplementen | Mineral feed supplements
35860000. Pompen meten en afleveren | Measuring and dispensing pumps
36790403. Kwarts kristallen, voor elektronische toepassing | Quartz crystals, for electronic application
47310100. Transportagenten en makelaars | Transportation agents and brokers
75139900. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs, nec | Truck rental and leasing, no drivers, nec
79990302. Racquetball club, niet-lidmaatschap | Racquetball club, non-membership

Werken bij BELGOCARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGOCARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGOCARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGOCARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

  • Internal Sales (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar een internal sales medewerker. Onze klant is een gespecialiseerde groothandel in schoonmaakproducten en -machines. Samen met jouw regionale Account Manager werk je een actieplan per klant uit, met als doel een rendabele klantenportefeuille uit te bouwen door middel van het aanbieden van praktische - & commerciële oplossingen. Je bent het dagelijkse aanspreekpunt van de klant waarbij je verantwoordelijk bent voor de opmaak en het opvolgen van offertes en aanbestedingen. Daarnaast verwerk je kwalitatief de orders in ons ERP, Dynamics AX. Als internal sales medewerker rapporteer je aan de teamleader internal sales.

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 u per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,woensdag en op donderdag , telkens in de voormiddag.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.Er dient elke dag gekookt te worden voor dit gastgezin bestaande uit twee drukbezette zakenmensen.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk en Stevoort. (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Student hulpboekhouder (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Student(e) reiniger in Gent-Zeehaven gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Drongen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die als industrieel reiniger aan de slag willen gaan. Werken van 8-16u06 in Gent - Zeehaven. Het takenpakket zal bestaan uit het reinigen van vrachtwagens met een hogedrukreiniger.

  • Teeltverantwoordelijke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Als teeltverantwoordelijke kom je terecht in een team van 3 mensen en werk je nauw samen met je verantwoordelijke die je bijstaat met raad en daad. Wat houdt die verantwoordelijkheid concreet in? Je staat in voor de teelt volumes die het bedrijf nodig heeft. Hiertoe heb je heel nauw contact met de landbouwers met wie je onderhandelingen voert volgens de wettelijke reglementeringen en contracten afsluit. Je bepaalt de zaai planning en houdt rekening met de verschillende percelen. Gedurende de kweek volg je goed op en ondersteun je de landbouwer met allerhande advies gaande van Fyto, ziektes, weer wisselingen,.. Nadien ga je de oogst gaan plannen. Je houdt hierbij rekening met de productie zodat zij klaar zijn als de gewassen aankomen. Op dit ogenblik verzorg je de ingangscontrole en volg je verder op. Uiteindelijk heb je opvolggesprekken met de landbouwers en bespreek je de toekomst.

  • PLAATSERS RAMEN EN DEUREN TE HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WINFERA HASSELT

    Type: Vaste Job

    Zin om een toffe ploeg te vervoegen? Kom dan snel eens praten, want plaatsers ramen en deuren zijn van harte welkom bij Winfera in Hasselt.

  • Zelfstandige Promotors en Verdelers M/V (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Overname bankagentschap en verzekeringsmakelaar (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677049-inline.html?cid=Partner_VDAB Connexis Bank & Verzekeringen is een gespecialiseerd selectiekantoor dat zich toelegt op de financiële sector. Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Jouw dagdagelijkse taken omvatten: Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Momenteel vertrouwen wij op enorm veel mond-aan-mondreclame Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor, waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers: je leidt, stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico’s uit het oog te verliezen

Zoek naar antwoorden van BELGOCARD in sociale netwerken
Look for responds of BELGOCARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGOCARD. Laat een reactie achter voor BELGOCARD. BELGOCARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGOCARD. Leave a respond for BELGOCARD. BELGOCARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGOCARD op de google maps. Adres en contacten BELGOCARD
Location of BELGOCARD on the google maps. Address and contacts of BELGOCARD

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGOCARD BELGOCARD: FLERIKS NV | Roete K | HON PO | STALS | ROBI BLUE CHINE MUSIC PRODUCTIONS AUTHORS & COMPOSING WORKS

Other related companies as BELGOCARD: FLERIKS NV | Roete K | HON PO | STALS | ROBI BLUE CHINE MUSIC PRODUCTIONS AUTHORS & COMPOSING WORKS

BELGOCARD is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGOCARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04278869628. Het bedrijf BELGOCARD bevindt zich op het adres: IJZERWEGSTR 1BA; 8400; OSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 218,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekbinderijen and afwerking. Producten gemaakt in BELGOCARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELGOCARD is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGOCARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGOCARD, openstaande posities, locatie van BELGOCARD op de kaart.

BELGOCARD is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELGOCARD, company assigned to the tax number BE04278869628. The company BELGOCARD is located at the address: IJZERWEGSTR 1BA; 8400; OSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 218,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekbinderijen and afwerking. Products created in BELGOCARD were not found.
The main activity of BELGOCARD is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGOCARD is not available. You also can look at reviews of BELGOCARD, open positions, location of BELGOCARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGOCARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGOCARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGOCARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGOCARD, employees, financial statistics.