SAMIRA LOULIDI

Contactgegevens SAMIRA LOULIDI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAMIRA LOULIDI: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAMIRA LOULIDI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTENDESTRAAT 107; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24106456 (+32-24106456) 24106456 (+32-24106456)

Fax (fax): +32 (65) 181-39-44 +32 (65) 181-39-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAMIRA LOULIDI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAMIRA LOULIDI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAMIRA LOULIDI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAMIRA LOULIDI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAMIRA LOULIDI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAMIRA LOULIDI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAMIRA LOULIDI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAMIRA LOULIDI
Products information SAMIRA LOULIDI

BTW identificatienummer (tax): BE08247131347
Ondernemingsnummer: 7089996337
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 715,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in SAMIRA LOULIDI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Persagentschappen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAMIRA LOULIDI
(Get full report from official database of BE for SAMIRA LOULIDI)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAMIRA LOULIDI
Addition kinds of activities for SAMIRA LOULIDI

267700. enveloppen | Envelopes
355599. Machines voor drukkerijen, nec | Printing trades machinery, nec
864199. Civiele en sociale verenigingen, nv | Civic and social associations, nec
07220303. Hooi, machine oogstdiensten | Hay, machine harvesting services
07230403. Vruchtdrogende diensten | Fruit drying services
14590103. Brandmijnwinning | Fire clay mining
34899901. Pistolen en projectors diepteverlies, meer dan 30 mm. | Depth charge release pistols and projectors, over 30 mm.
73590600. Party levert huurdiensten | Party supplies rental services
78129902. Cartoonproductie, televisie | Cartoon production, television
79480403. Harness Racing Driver | Harness racing driver

Werken bij SAMIRA LOULIDI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAMIRA LOULIDI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAMIRA LOULIDI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAMIRA LOULIDI. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenkraanmachinist (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als kraanmachinist? Lees dan zeker verder! Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit met moderne graafkranen. Daarnaast zorg je in een ploeg van 2 a 3 collega's voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Ook zal je een grote verantwoordelijkheid dragen wat betreft de publieke veiligheid.

  • Monteur hekwerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Agilitas Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden is t- interim Sint-Truiden op zoek naar een monteur voor geautomatiseerde hekwerken. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie, en staan bekend om hun klantenservice en kwalitatief geleverd werk. Heb jij ervaring in automatisatie? Ben jij klantgericht, en wil je deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in KONTICH - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Huldenberg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Rijmenam (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DIENSTEN.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst en verricht huishoudelijk werk (poetsen, strijken, ...) bij klanten thuis in kader van de dienstencheques. Onze klanten zijn gesitueerd in de regio Knokke-Heist. Je kan deeltijds of voltijds bij ons aan de slag.

  • Jobstudent Action Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    De mogelijke werkuren zijn: 6u15-12u00, 6u15-14u, 11u45-19u30 en 13u45-19u30. Jouw taken kunnen onder meer bestaan uit: verwerken van leveringen, kassawerk, aanvullen en spiegelen van de producten en netjes houden van de winkel. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Onderhoudselektriciens (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    Opsporen en herstellen van defecten aan elektrische installaties en infrastructuur. Uitvoeren van preventieve werkzaamheden aan elektrische installaties en hoogspanning. Uitvoeren van software wijzigingen in PLC (Siemens) en in frequentieregelaars (Danfos, Lenze en Altivar) . Ondersteunen van de productie bij de opstart van machines.

  • Junior event and training coordinator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Zet je net je eerste stappen in het werkveld of heb je al enkele jaren ervaring + ben je op zoek naar een gevarieerde en communicatieve functie? Dan is je zoektocht ten einde! Onze snel groeiende klant in Diegem is op zoek naar een junior event en training coordinator. Het bedrijf is actief op het vlak van consultancy, technologie en outsourcing. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Werken rond commerciële evenementen Werken op werknemersevenementen en gebeurtenissen Werken rond rekruteringsevents Organiseren van lokale trainingsessies

  • MEDEWERKER BOUW MET VERBALE TALENTEN voor de regio DE KEMPEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte commerciële persoonlijkheid die op technisch vlak zijn mannetje kan staan! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je bezoekt bestaande & gaat actief opzoek naar nieuwe klanten in de BOUW. Je verkoopt "speciale" kwalitatieve gereedschappen & bevestigingsmaterialen aan firma's in de bouw. Ben je bijvoorbeeld: - een metser/werfleider/... in de bouw die verbaal zijn mannetje kan staan - of een commercieel talent die handig is & bijvooorbeeld zijn eigen huis heeft rechtgezet - of ben je iemand die ervaring heeft in de binnendienst van de bouw & heel graag de baan wil op gaan aarzel dan niet om te solliciteren want dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

  • Chauffeur CE - dagritten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Een transportbedrijf in Menen zoekt een vrachtwagenchauffeur CE voor dagritten in België, Nederland en Frankrijk. Je vervoert allerhande palletgoederen per vrachtwagen met zeil. Na een geslaagde interim-periode krijg je je vast contract aangeboden. Uiteraard kun je de nodige documenten voorleggen. Verder zijn klantvriendelijkheid en stiptheid belangrijke vereisten. Een onmiddellijke opstart is mogelijk.

Zoek naar antwoorden van SAMIRA LOULIDI in sociale netwerken
Look for responds of SAMIRA LOULIDI in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAMIRA LOULIDI. Laat een reactie achter voor SAMIRA LOULIDI. SAMIRA LOULIDI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAMIRA LOULIDI. Leave a respond for SAMIRA LOULIDI. SAMIRA LOULIDI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAMIRA LOULIDI op de google maps. Adres en contacten SAMIRA LOULIDI
Location of SAMIRA LOULIDI on the google maps. Address and contacts of SAMIRA LOULIDI

Andere gerelateerde bedrijven als come SAMIRA LOULIDI SAMIRA LOULIDI: Geysen L | ZAKENKANTOOR LYCKE | MEES S. | INSTITUT ST.LUC | Doudou Friterie

Other related companies as SAMIRA LOULIDI: Geysen L | ZAKENKANTOOR LYCKE | MEES S. | INSTITUT ST.LUC | Doudou Friterie

SAMIRA LOULIDI is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAMIRA LOULIDI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08247131347. Het bedrijf SAMIRA LOULIDI bevindt zich op het adres: OOSTENDESTRAAT 107; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 715,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Persagentschappen. Producten gemaakt in SAMIRA LOULIDI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SAMIRA LOULIDI is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAMIRA LOULIDI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAMIRA LOULIDI, openstaande posities, locatie van SAMIRA LOULIDI op de kaart.

SAMIRA LOULIDI is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAMIRA LOULIDI, company assigned to the tax number BE08247131347. The company SAMIRA LOULIDI is located at the address: OOSTENDESTRAAT 107; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 715,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Persagentschappen. Products created in SAMIRA LOULIDI were not found.
The main activity of SAMIRA LOULIDI is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SAMIRA LOULIDI is not available. You also can look at reviews of SAMIRA LOULIDI, open positions, location of SAMIRA LOULIDI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAMIRA LOULIDI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAMIRA LOULIDI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAMIRA LOULIDI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAMIRA LOULIDI, employees, financial statistics.