RIK LABEEUW

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • RIK LABEEUW
Private companiesCoal Mining • RIK LABEEUW

Contactgegevens RIK LABEEUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIK LABEEUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIK LABEEUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GR. DE SMET DE NAEYERLN 44B3; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59702519 (+32-59702519) 59702519 (+32-59702519)

Fax (fax): +32 (68) 789-66-88 +32 (68) 789-66-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIK LABEEUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIK LABEEUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIK LABEEUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIK LABEEUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIK LABEEUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIK LABEEUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIK LABEEUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIK LABEEUW
Products information RIK LABEEUW

BTW identificatienummer (tax): BE02065124511
Ondernemingsnummer: 1176055908
Hoofdstad (capital): 796,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in RIK LABEEUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Persagentschappen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIK LABEEUW
(Get full report from official database of BE for RIK LABEEUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIK LABEEUW
Addition kinds of activities for RIK LABEEUW

3446. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
508304. Zuivelindustrie en -apparatuur | Dairy machinery and equipment
599299. Bloemisten, nec | Florists, nec
20219904. Melkvet, watervrij | Milkfat, anhydrous
82310103. Religieuze bibliotheek | Religious library

Werken bij RIK LABEEUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIK LABEEUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIK LABEEUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIK LABEEUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Management assistant (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de verantwoordelijke van de garage bij zijn alledaagse taken • Je houdt de documenten van elke vrachtwagen in dossiers bij en ziet dat ze up-to-date blijven • Je zorgt voor de administratie rond tankchips • Je doet tijdig de aangiftes voor de verschillende verzekeringen: brandverzekering, CMR-verzekering, burgerlijke aansprakelijkheid van de wagen, etc. • Je bent als Front Office medewerker ook verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon en het doorverbinden naar de juiste personen • Je verwelkomt klanten en gasten en verwijst hen door

  • Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLENSMONTEUR bij onze klant zullen jou taken vooral bestaan uit: Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appendages conform de gestelde eisen. Constructies maken op basis van uitvoeringstekeningen. Tappen van gaten Diverse boor- en slijpwerken Afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen, ...

  • Operator (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een Operator om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd : Bedienen en bevoorraden van één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. Bewaken van de productieparameters. Het bijsturen van afwijkingen. De juiste mix van grondstoffen maken. Opvolgen van het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. In alle stadia de productkwaliteit controleren. Onderhoud en reinigen van de machines.

  • Televerkoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande klanten en potentiële klanten. Als televerkoper ga je de personen die je opbelt overtuigen van de voordelen van je product. Je start standaard op het project van Test-Aankoop. Je gaat de mensen overhalen om een abonnement te nemen op Test-Aankoop.

  • Student vertaler/tolk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Gezien onze herstructurering hebben wij heel wat nieuw versies van documenten, deze bestaan voorlopig enkel in het Nederlands. Wij zoeken een student om deze te vertalen naar het Frans. Het betreft ons arbeidsregelment, teksten vanop onze website en enkele losse documenten. Werkdagen kunnen vrij gekozen worden.

  • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

  • PLC Programmeur (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACE Ingenieurs- en Adviesbureau

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet op diverse machinebouw projecten. Je hoofdtaak is PLC programmatie machinebouw en je helpt mee met andere automatisatie projecten. Je bent betrokken vanaf de engineering, opstartfase tot en met de inbedrijfname bij de klant. Daarnaast sta je in voor het technisch documenteren van je project. Voor grote projecten werk je in teamverband, voor kleine projecten werk je voornamelijk zelfstandig. Je rapporteert aan de projectleider..

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat. Wij werken met vaste uurtarieven.

  • Afvalbelader (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Je kan je verplaatsen naar 2 verschillende ophaaldiensten (Brecht/Geel), om van daaruit te vertrekken met de ophaalwagen.

  • IBO stage - Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Leercontract

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. Je hebt een buitenschoolse opleiding sanitair en HVAC gedaan. Je komt in aanmerking voor IBO stage. .

  • PLAATSER AFSLUITINGEN (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: B.S. AFSLUITINGEN

    Type: Leercontract

    Je helpt bij het plaatsen van afsluitingen (2 tot 2m40 hoog), hoofdzakelijk bij particulieren in de regio Limburg. Je plaatst steunpalen en platen van gemiddeld 60kg per plaat. Hier komen soms ook kleine graafwerken bij aan te pas.

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van RIK LABEEUW in sociale netwerken
Look for responds of RIK LABEEUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIK LABEEUW. Laat een reactie achter voor RIK LABEEUW. RIK LABEEUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIK LABEEUW. Leave a respond for RIK LABEEUW. RIK LABEEUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIK LABEEUW op de google maps. Adres en contacten RIK LABEEUW
Location of RIK LABEEUW on the google maps. Address and contacts of RIK LABEEUW

Andere gerelateerde bedrijven als come RIK LABEEUW RIK LABEEUW: DE VLASSCHAARD STEAKHOUSE | Vedolux BVBA | Robijns JP | Maenhout Willy | SACCOL DB PLASTICS SA

Other related companies as RIK LABEEUW: DE VLASSCHAARD STEAKHOUSE | Vedolux BVBA | Robijns JP | Maenhout Willy | SACCOL DB PLASTICS SA

RIK LABEEUW is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIK LABEEUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02065124511. Het bedrijf RIK LABEEUW bevindt zich op het adres: GR. DE SMET DE NAEYERLN 44B3; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 796,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 849,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Persagentschappen. Producten gemaakt in RIK LABEEUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RIK LABEEUW is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIK LABEEUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIK LABEEUW, openstaande posities, locatie van RIK LABEEUW op de kaart.

RIK LABEEUW is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIK LABEEUW, company assigned to the tax number BE02065124511. The company RIK LABEEUW is located at the address: GR. DE SMET DE NAEYERLN 44B3; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 796,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 849,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Persagentschappen. Products created in RIK LABEEUW were not found.
The main activity of RIK LABEEUW is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RIK LABEEUW is not available. You also can look at reviews of RIK LABEEUW, open positions, location of RIK LABEEUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIK LABEEUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIK LABEEUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIK LABEEUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIK LABEEUW, employees, financial statistics.