MICHEL CHRISTIANE

Contactgegevens MICHEL CHRISTIANE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL CHRISTIANE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL CHRISTIANE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JEVOUMONT 65BA; 4910; THEUX, België

Telefoon (phone): 87542169 (+32-87542169) 87542169 (+32-87542169)

Fax (fax): +32 (57) 642-97-50 +32 (57) 642-97-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL CHRISTIANE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL CHRISTIANE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL CHRISTIANE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL CHRISTIANE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL CHRISTIANE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL CHRISTIANE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL CHRISTIANE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL CHRISTIANE
Products information MICHEL CHRISTIANE

BTW identificatienummer (tax): BE04431854248
Ondernemingsnummer: 8676696777
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in MICHEL CHRISTIANE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Persagentschappen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL CHRISTIANE
(Get full report from official database of BE for MICHEL CHRISTIANE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL CHRISTIANE
Addition kinds of activities for MICHEL CHRISTIANE

201507. Konijnen slachten en verwerken | Rabbit slaughtering and processing
395200. Loodpotloden en kunstgoederen | Lead pencils and art goods
23710101. Kleding, bont | Apparel, fur
24210000. Zaagmolen en schavingsfabrieken, algemeen | Sawmills and planing mills, general
34629904. Flens-, klep- en pijpbevestigings smeden, ferro | Flange, valve, and pipe fitting forgings, ferrous
37140408. Ruitenwissersystemen, motorvoertuig | Windshield wiper systems, motor vehicle
53119901. Warenhuizen, korting | Department stores, discount
59990907. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped
79480402. Harness paardenrennen | Harness horse racing
83220302. Crisis interventiecentrum | Crisis intervention center

Werken bij MICHEL CHRISTIANE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL CHRISTIANE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL CHRISTIANE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL CHRISTIANE. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll-assistent tijdelijk regio Gent (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Hr-assistent in de regio van Gent bestaan jouw verantwoordelijkheden onder andere uit: Je ondersteunt de HR-afdeling Compensations & Beneftis - Je bent een groot deel van je tijd bezig met allerhande (complexe) berekeningen in Excel. Daarnaast zal je vooral instaan voor rapportage vanuit Excel Je springt bij voor allerhande administratieve taken

  • Medewerker poetsdienst thuiszorg 37u. M/V - Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het onderhoud van de woning en mogelijks strijk.

  • Dringend Inpakker(s) Cosmetica Dagdienst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Heist op den Berg, rekruteert Forum Jobs gemotiveerde inpakkers. Onze klant in kwestie is gespecialiseerd in het maken van cosmetica (lotions, crèmes, ..) en medische hulpmiddelen.   Je zal werken in dagdienst (8u tem 16u30) Takenpakket: Het afvullen in verschillende verpakkingsmaterialen (plastic flessen, tubes, sprays, ..) Het labelen/etiketteren van deze producten Het inpakken van de cosmetica producten (bijsluiters bij de verpakking toevoegen) Binnen het bedrijf, wissel je regelmatig van werkplaats, je hebt zo ook een wisseling in zittend en staand werk.  

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO OOSTERZELE - BALEGEM (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oosterzele/Balegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Studenten schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die graag een centje willen bijverdienen in de schoonmaaksector. - Verschillende poetsmaterialen en schoonmaakmachines gebruiken. - Melden van afwijkingen aan verantwoordelijke. - Correct gebruiken en onderhouden van materialen en producten. - Toepassen van veiligheids- en gezondheidsregels.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 provincie Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Oost-Vlaanderen.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • ICT Businesspartner apotheek en technische diensten ICT Applicaties (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5746 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: ICT Jobtime: 100 % ( 38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: De ICT afdeling applicaties beheert alle software die door klinische en ondersteunende diensten wordt gebruikt. Wij integreren (beperkte) ontwikkelingen met diverse externe oplossingen. Binnen de subdivisie “ICT business partners” sta je in voor de procesmatige implementatie van een applicatie of applicatiesuite, het opvolgen van nieuwe versies en het beheer van de toepassing samen met de key-users. Je werkt actief mee aan andere implementatieprojecten binnen het ICT-toepassingsdomein (onder meer apotheek en technische diensten). Je volgt de probleemmeldingen van de aan jou toevertrouwde applicaties op, langs de kant van de eindgebruikers, intern ICT en extern met de leveranciers. Je bent bereid je te verplaatsen binnen de verschillende sites van ZNA. Je rapporteert aan de verantwoordelijke ICT business partners – binnen de ICT applicaties-afdeling (departement Kwaliteit & Innovatie). Je bent als ICT business partner het aanspreekpunt binnen ZNA voor de technische kant van de ICT toepassingen gebruikt door onder meer apotheek en technische diensten. ICT staat in voor de technische ondersteuning van de applicatie. Dit vertaalt zich in: implementatie van nieuwe versies, integratie van de applicatie met andere applicaties, ondersteuning bij inrichting, aanleveren van rapporteringen, project management aan ICT-zijde… Je wordt hiervoor verantwoordelijk en kan hierbij rekenen op de mede- en samenwerking van de andere ICT-teams. Je werkt proactief zodat fouten of suboptimaal gebruik van de applicaties snel gedetecteerd worden en sensibiliseert de gebruikers omtrent correct en volledig gebruik. Je denkt toekomstgericht en bent promotor van de aan jou toegewezen applicatie(s) Je bent betrokken bij het onderzoek naar nieuwe toepassingen/functionaliteiten. Je maakt je de processen van de toegewezen domeinen eigen en denkt mee na over procesoptimalisatie. Je vertegenwoordigt ICT in de met aan jou toegewezen applicatie(s) gerelateerde projectgroepen. Als ICT businesspartner bewaak je de regels die aan alle partijen zijn opgelegd en de conformiteit met de ZNA ICT-processen zoals releasemanagement. Je verzorgt de correcte administratieve afhandeling. Je speelt vlot in op opgedoken problemen, zoekt constructief naar oplossingen en communiceert hierrond veelvuldig met alle betrokken partijen. Je voorkomt liever dan te moeten escaleren. Je bent bereid om ook andere applicaties binnen je verantwoordelijkheid op te nemen, zelfs al zijn die niet gerelateerd met de aan jou initieel toegewezen domeinen. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR-rekrutering ZNA op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Bruno De Geest, ICT manager applicaties, op 03 217 74 70. Voel jij je aangesproken?

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Hersteller Smartphones (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: QUICK REPAIR

    Type: Werfreserve

    Je zal instaan voor het repareren van smartphones. Concreet houdt dit in: Klanten verwelkomen en verder helpen Problemen vaststellen en een diagnose maken De smartphones repareren Het klantencontact afronden (o.a. betalingen ontvangen)

  • KINDERBEGELEIDER (WERFRESERVE BERLAAR-KESSEL) (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Werfreserve

    Vzw Klavertje 4 is een organisatie die 2 kinderdagverblijven beheert : DE KLEINE LOTUS in BERLAAR en 'T VLINDERTJE in KESSEL. Beide kinderdagverblijven zijn vergund door Kind en Gezin. vzw Klavertje 4 ressorteert onder Scholengroep Fluxus. Voor beide kinderdagverblijven wordt een werfreserve opgesteld voor nieuwe voltijdse en deeltijdse kinderbegeleiders. Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van MICHEL CHRISTIANE in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL CHRISTIANE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL CHRISTIANE. Laat een reactie achter voor MICHEL CHRISTIANE. MICHEL CHRISTIANE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL CHRISTIANE. Leave a respond for MICHEL CHRISTIANE. MICHEL CHRISTIANE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL CHRISTIANE op de google maps. Adres en contacten MICHEL CHRISTIANE
Location of MICHEL CHRISTIANE on the google maps. Address and contacts of MICHEL CHRISTIANE

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL CHRISTIANE MICHEL CHRISTIANE: MEEUS JEF | BUYENS CARINE | DE CORTE JULIEN EN ZOON BVBA | ROMAN V.C. ARQUENNES | CLAIRE ALAERTS

Other related companies as MICHEL CHRISTIANE: MEEUS JEF | BUYENS CARINE | DE CORTE JULIEN EN ZOON BVBA | ROMAN V.C. ARQUENNES | CLAIRE ALAERTS

MICHEL CHRISTIANE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL CHRISTIANE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04431854248. Het bedrijf MICHEL CHRISTIANE bevindt zich op het adres: JEVOUMONT 65BA; 4910; THEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 168,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Persagentschappen. Producten gemaakt in MICHEL CHRISTIANE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHEL CHRISTIANE is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL CHRISTIANE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL CHRISTIANE, openstaande posities, locatie van MICHEL CHRISTIANE op de kaart.

MICHEL CHRISTIANE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL CHRISTIANE, company assigned to the tax number BE04431854248. The company MICHEL CHRISTIANE is located at the address: JEVOUMONT 65BA; 4910; THEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 168,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Persagentschappen. Products created in MICHEL CHRISTIANE were not found.
The main activity of MICHEL CHRISTIANE is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL CHRISTIANE is not available. You also can look at reviews of MICHEL CHRISTIANE, open positions, location of MICHEL CHRISTIANE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL CHRISTIANE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL CHRISTIANE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL CHRISTIANE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL CHRISTIANE, employees, financial statistics.