ANNICK ROETYNCK

Contactgegevens ANNICK ROETYNCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNICK ROETYNCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNICK ROETYNCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAN BAPTIST GUINARDSTRAAT 32; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92336005 (+32-92336005) 92336005 (+32-92336005)

Fax (fax): +32 (13) 779-82-87 +32 (13) 779-82-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNICK ROETYNCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNICK ROETYNCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNICK ROETYNCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNICK ROETYNCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNICK ROETYNCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNICK ROETYNCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNICK ROETYNCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNICK ROETYNCK
Products information ANNICK ROETYNCK

BTW identificatienummer (tax): BE09675079345
Ondernemingsnummer: 7664306640
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ANNICK ROETYNCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Persagentschappen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNICK ROETYNCK
(Get full report from official database of BE for ANNICK ROETYNCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNICK ROETYNCK
Addition kinds of activities for ANNICK ROETYNCK

769499. Armatuurwikkelswinkels, nec | Armature rewinding shops, nec
22990207. Voering, tapijt: vilt, behalve geweven | Lining, carpet: felt, except woven
44990303. Bootverhuur, commercieel | Boat rental, commercial
50159903. Wielen, gebruikt: motorvoertuig | Wheels, used: motor vehicle
50650200. Communicatie apparatuur | Communication equipment
76992211. Reparatie van de service station apparatuur | Service station equipment repair

Werken bij ANNICK ROETYNCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNICK ROETYNCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNICK ROETYNCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNICK ROETYNCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CNC snijden en ponsen - CNC plooien - instellen, programmeren en bedienen - in proces controle - 1e lijn depannage 2 weken ploegwerk: 5u-13u / 13u-21u 1 week dagwerk: 7u30 - 16u

  • Werfleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werfleider bouw Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een werfleider bouw Dagelijks een werf opvolgen naar uitvoering toe, op basis van een planning en in samenspraak met de projectleider Dagelijks alles opvolgen qua administratie Rapporteren in Navision G-Build (dagelijkse en maandelijkse meetstaten opmaken, materiaalbonnen ingeven,...) Aansturen van ploegen op de werf en ze ondersteuning geven Gelijktijdig laten werken van eigen arbeiders als personeel van onderaannemers Intern afroepen van materialen Dagboek invullen

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ravels-Arendonk-Retie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Willebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques Bocholt (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bocholt voor 12 per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Jobstudent promo - winkelhulp (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PHILIP'S BAKERY

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele jobstudenten die tijdens weekends voor ons promo willen voeren in Antwerpen. Je taak bestaat uit mensen koekjes laten proeven en flyers uit te delen, ze de weg naar onze winkels te wijzen, enz. Ook kan je ingeschakeld worden om ons winkelteam bij te staan in verkoop en verpakken van onze ambachtelijk gemaakte koekjes. In de maanden november en januari verwachten we je graag op zaterdagen, in de maand december rekenen we elke zaterdag én zondag op jou! Ben je sociaal en klantvriendelijk? Lijkt deze job iets voor jou? Stuur dan zeker je motivatie en CV door!

  • Bekister (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

  • Storingstechnieker volcontinu regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gerenommeerd voedingsbedrijf in de regio van Beveren, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker - volcontinu, ter uitbreiding van de firma. Als storingstechnieker sta je in voor het oplossen van allerlei technische storingen, zowel preventief als curatief. Uw takenpakket: - Je staat in voor het zelfstandig analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen conform de veiligheids- en hygiëneregels. - Je staat in voor het onderhoud en de revisie van het productieapparaat zodat de technische storingen kunnen voorkomen worden. - Je formuleert en implementeert technische verbeteringen. - Je werkt actief mee naar verbeteringen omtrent kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

  • HR officer m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

  • Dampkap Reiniger (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BEL-TUR GROUP BVBA

    Type: Werfreserve

    U staat voor de dampkappen te reiniging van grote keukens en deepcleaning. en ook ontstoffingswerken heel flexibele uur regeling ! geen vaste uren met VCA attest. werf reserve.

  • BELADER M/V (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SMETCO

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar beladers om huisvuil, papier en karton of PMD op te halen met de vuilniswagen.

  • keukenmedewerkers McDonald's Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILY DRIVE

    Type: Flexijob

    Je werkt in een tof team en je staat in voor het bereiden van hamburgers, je maakt ook wraps en slaatjes, allemaal volgens de Mcdonald's standaard! Je zorgt ook dat de keuken netjes en proper is, dus ook het onderhoud van de keuken behoort tot je takenpakket

Zoek naar antwoorden van ANNICK ROETYNCK in sociale netwerken
Look for responds of ANNICK ROETYNCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNICK ROETYNCK. Laat een reactie achter voor ANNICK ROETYNCK. ANNICK ROETYNCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNICK ROETYNCK. Leave a respond for ANNICK ROETYNCK. ANNICK ROETYNCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNICK ROETYNCK op de google maps. Adres en contacten ANNICK ROETYNCK
Location of ANNICK ROETYNCK on the google maps. Address and contacts of ANNICK ROETYNCK

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNICK ROETYNCK ANNICK ROETYNCK: JOHAN DHONDT | VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT | WILLEMS KURT | POL MARION | V.C. SCHOTEN

Other related companies as ANNICK ROETYNCK: JOHAN DHONDT | VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT | WILLEMS KURT | POL MARION | V.C. SCHOTEN

ANNICK ROETYNCK is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNICK ROETYNCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09675079345. Het bedrijf ANNICK ROETYNCK bevindt zich op het adres: JAN BAPTIST GUINARDSTRAAT 32; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 779,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Persagentschappen. Producten gemaakt in ANNICK ROETYNCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANNICK ROETYNCK is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNICK ROETYNCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNICK ROETYNCK, openstaande posities, locatie van ANNICK ROETYNCK op de kaart.

ANNICK ROETYNCK is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNICK ROETYNCK, company assigned to the tax number BE09675079345. The company ANNICK ROETYNCK is located at the address: JAN BAPTIST GUINARDSTRAAT 32; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 779,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Persagentschappen. Products created in ANNICK ROETYNCK were not found.
The main activity of ANNICK ROETYNCK is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNICK ROETYNCK is not available. You also can look at reviews of ANNICK ROETYNCK, open positions, location of ANNICK ROETYNCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNICK ROETYNCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNICK ROETYNCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNICK ROETYNCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNICK ROETYNCK, employees, financial statistics.