V茅nus (Centre de Beaut茅)

Particuliere bedrijvenBosbouw • V茅nus (Centre de Beaut茅)
Private companiesForestry • V茅nus (Centre de Beaut茅)

Contactgegevens V茅nus (Centre de Beaut茅): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V茅nus (Centre de Beaut茅): address, phone, fax, email, website, opening hours

V茅nus (Centre de Beaut茅)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Frameries 56; 7033; Mons (Cuesmes), België

Telefoon (phone): 065 35 31 88 (+32-065 35 31 88) 065 35 31 88 (+32-065 35 31 88)

Fax (fax): +32 (14) 842-46-83 +32 (14) 842-46-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V茅nus (Centre de Beaut茅): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V茅nus (Centre de Beaut茅)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V茅nus (Centre de Beaut茅)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V茅nus (Centre de Beaut茅), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V茅nus (Centre de Beaut茅). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V茅nus (Centre de Beaut茅), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V茅nus (Centre de Beaut茅). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V茅nus (Centre de Beaut茅)
Products information V茅nus (Centre de Beaut茅)

BTW identificatienummer (tax): BE08109527587
Ondernemingsnummer: 3949829101
Hoofdstad (capital): 710,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 438,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in V茅nus (Centre de Beaut茅) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Perfumery - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V茅nus (Centre de Beaut茅)
(Get full report from official database of BE for V茅nus (Centre de Beaut茅))

Aanvulling soorten activiteiten voor V茅nus (Centre de Beaut茅)
Addition kinds of activities for V茅nus (Centre de Beaut茅)

794102. Dienstverlening voor het stadion event operator | Stadium event operator services
23429900. BH, gordels en geallieerde kledingstukken, nv | Bras, girdles, and allied garments, nec
35480102. Arc lasgeneratoren, a.c. | Arc welding generators, a.c. and d.c.
36340505. Haarkrullen, elektrisch | Hair curlers, electric
38449911. Röntgengeneratoren | X-ray generators
50840102. Brouwerij producten productie machines, commercieel | Brewery products manufacturing machinery, commercial
59949901. Magazine stand | Magazine stand

Werken bij V茅nus (Centre de Beaut茅): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V茅nus (Centre de Beaut茅): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V茅nus (Centre de Beaut茅). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V茅nus (Centre de Beaut茅). Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur tentenstoffeerder (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Maasmechelen zijn we op zoek naar een handlanger voor mee in de stoffering te gaan. Dit voor elementen  op te hangen voor evenementen en verdere opbouw.

  • Chauffeur C of CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Student kassa (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kalken zijn wij nog op zoek naar een student die in het weekend wilt helpen in de winkel. -Kassawerk -Broodjes maken -Voorbereidings- en opruimwerk -Aanvullen

  • Student kassa sportwinkel Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Gent zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • Beleggings- & communicatiemedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Jij levert beleggingstechnische ondersteuning aan de beleggingsadviseurs. Als er een specifiek aandeel of obligatie onder de aandacht gebracht zou willen worden, zorg jij voor de communicatie. Jij weet uitstekend hoe je een beleggingscasus in korte en heldere bewoordingen uitlegt aan onze klanten. Daarnaast ben jij initiatiefrijk en constant op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden voor gewaardeerde klanten. Tegelijkertijd schrijf jij ook mee aan de dagelijkse nieuwsbrief, maand- en kwartaalpublicaties voor de klanten en volg jij ook de prestaties van onze klantenposities op. Jij volgt het financiële nieuws op de voet.

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

  • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Busbegeleid(st)er (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: DE VLIER

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

  • busbegeleiding - wervingsreserve (+18j) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BUSO HAVERLO

    Type: Werfreserve

    · Je helpt leerlingen bij het in- en uitstappen. · Je bent verantwoordelijk voor het invullen van de aanwezigheidslijst van de leerlingen die gebruik maken van de schoolbus. · Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de busreis. · Je staat in voor de orde en netheid in de schoolbus. · Je bent aanwezig op de schoolbus voor de eerste leerling opstapt.

Zoek naar antwoorden van V茅nus (Centre de Beaut茅) in sociale netwerken
Look for responds of V茅nus (Centre de Beaut茅) in social networks

Lees alle opmerkingen voor V茅nus (Centre de Beaut茅). Laat een reactie achter voor V茅nus (Centre de Beaut茅). V茅nus (Centre de Beaut茅) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V茅nus (Centre de Beaut茅). Leave a respond for V茅nus (Centre de Beaut茅). V茅nus (Centre de Beaut茅) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V茅nus (Centre de Beaut茅) op de google maps. Adres en contacten V茅nus (Centre de Beaut茅)
Location of V茅nus (Centre de Beaut茅) on the google maps. Address and contacts of V茅nus (Centre de Beaut茅)

Andere gerelateerde bedrijven als come V茅nus (Centre de Beaut茅) V茅nus (Centre de Beaut茅): TV SNELSERVICE | ADMIN. DIRECTE BELAST. | M. LEGAU | Bovy A | woonkultuur nv

Other related companies as V茅nus (Centre de Beaut茅): TV SNELSERVICE | ADMIN. DIRECTE BELAST. | M. LEGAU | Bovy A | woonkultuur nv

V茅nus (Centre de Beaut茅) is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V茅nus (Centre de Beaut茅), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08109527587. Het bedrijf V茅nus (Centre de Beaut茅) bevindt zich op het adres: Rue de Frameries 56; 7033; Mons (Cuesmes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 710,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 438,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Perfumery - Retail. Producten gemaakt in V茅nus (Centre de Beaut茅) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V茅nus (Centre de Beaut茅) is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V茅nus (Centre de Beaut茅) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V茅nus (Centre de Beaut茅), openstaande posities, locatie van V茅nus (Centre de Beaut茅) op de kaart.

V茅nus (Centre de Beaut茅) is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is V茅nus (Centre de Beaut茅), company assigned to the tax number BE08109527587. The company V茅nus (Centre de Beaut茅) is located at the address: Rue de Frameries 56; 7033; Mons (Cuesmes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 710,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 438,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Perfumery - Retail. Products created in V茅nus (Centre de Beaut茅) were not found.
The main activity of V茅nus (Centre de Beaut茅) is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of V茅nus (Centre de Beaut茅) is not available. You also can look at reviews of V茅nus (Centre de Beaut茅), open positions, location of V茅nus (Centre de Beaut茅) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V茅nus (Centre de Beaut茅), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V茅nus (Centre de Beaut茅), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V茅nus (Centre de Beaut茅), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V茅nus (Centre de Beaut茅), employees, financial statistics.