St-Bavo

Contactgegevens St-Bavo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data St-Bavo: address, phone, fax, email, website, opening hours

St-Bavo

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heuvelstraat 96; 2530; Boechout, België

Telefoon (phone): 03 455 25 81 (+32-03 455 25 81) 03 455 25 81 (+32-03 455 25 81)

Fax (fax): 03 454 67 25 (+32-03 454 67 25) 03 454 67 25 (+32-03 454 67 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) St-Bavo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "St-Bavo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "St-Bavo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van St-Bavo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen St-Bavo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of St-Bavo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees St-Bavo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti St-Bavo
Products information St-Bavo

BTW identificatienummer (tax): BE02856964111
Ondernemingsnummer: 9222167968
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 826,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Solariums; Beauty salons; Pedicure

Product categorie (product category): Perfumery - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor St-Bavo
(Get full report from official database of BE for St-Bavo)

Aanvulling soorten activiteiten voor St-Bavo
Addition kinds of activities for St-Bavo

231103. Uniformen van mannen en jongens | Men's and boys' uniforms
32920106. Tape, asbest | Tape, asbestos
33120404. Rails, staal of ijzer | Rails, steel or iron
36630203. Phototransmission apparatuur | Phototransmission equipment
39659904. Tape, haak-en-oog- en snapbevestiging | Tape, hook-and-eye, and snap fastener
83310101. Communautaire dienstverleningsopleidingsprogramma | Community service employment training program

Werken bij St-Bavo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in St-Bavo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor St-Bavo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for St-Bavo. Looking for open vacancies in other companies

  • FT ADVISOR WINTERSPORT HARDWARE (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als specialist adviseur verantwoordelijk voor professioneel advies en begeleiding van A-Z Je hebt kennis techniciteit hardware wintersport Je werkt in een voltijds systeem 38u op weekbasis Je werkt en denkt mee op vlak van verkoopadvies, visual merchandising, presentatie,… Je blijft up-to-date betreft fashion tendensen en trends Je streeft in team om een sterke kwalitatieve service te bieden aan onze klant

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

  • Meubelplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in regio Waregem zijn wij op zoek naar een meubelplaatser. We zoeken iemand met kennis van zaken. Bovendien wordt er verwacht van u dat u graag op de baan bent, want u bent verantwoordelijk voor het vervoer en de plaatsing van meubels bij klanten in heel België.

  • Tijdelijke inpakker (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, de absolute specialist in pralines en truffels, zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers om te helpen bij de productie of inpak van pralines en truffels. Je takenpakket kan onder meer bestaan uit: - afpak: aan het einde van de lijn vellen afgewerkte pralines afnemen van de band, vellen stapelen, pralines in dozen of bakken stapelen - inpakken van pralines en truffels - actieve deelname aan kwaliteitscontrole: gewichtscontrole, visuele controle, uithalen van pralines die niet voldoen, ... - bewaren van orde en netheid

  • Machineoperator Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken machineoperatoren voor een productiebedrijf in Sint-Truiden. Als machineoperator sta je in voor onderstaande taken: Je staat in voor het bedienen van één of meerdere installaties: je start de lijn op, legt deze stil indien nodig, stelt parameters bij, ... Je zorgt voor het eerstelijnsonderhoud Je controleert de productiekwaliteit Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving Je begeleidt de productiearbeiders

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Brakel - Lierde - Geraardsbergen (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Pulle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Izegem,combineren met andere gezinnen is mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Brand Ambassador Computer & Printing (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Heb jij interesse in multimedia producten? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor HP (computer & printing) die actief zullen zijn in de Mediamarkt bij jou in de buurt! Profiel Met jouw passie voor multimediaproducten weet jij de klanten te helpen bij het vinden van de beste computer of printer die aansluit bij hun gebruiksnoden. Je bent student, zelfstandige of bediende Je bent sociaal en kan makkelijk jou enthousiasme overbrengen naar de klanten; Een eerste ervaring in verkoop, promotiewerk of horeca is zeker een plus! Je ben communicatief en plaatst de klant steeds centraal. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en wil steeds je sales targets overtreffen. Aanbiedingen Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding; Verkoop- en producttrainingen; Een verantwoordelijke en zelfstandige klus met een vaste planning; Een werkrooster dat perfect aansluit op je studies Uitzicht op een leuke baan als vaste medewerker van ons HP/Multimedia team! Een uitstekende ervaring die een echte meerwaarde is op uw CV!

  • SYSTEM ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een (m/v) SYSTEM ENGINEER om zijn Services departement in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) te versterken. - U zorgt voor de installaties en ondersteuning van werkplekken, servers, applicaties en netwerkmateriaal. - U werkt in het kader van Systemat projecten bij klanten. - U werkt samen met Products specialists en biedt second en third level ondersteuning bij onze klanten. - Binnen deze stimulerende en in voordurende evoluerende omgeving, zullen uw technische kennis en uw ervaring benut worden.

  • zaalmedewerker flexi jobs (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor de bediening van de klanten aan tafel en toog. Tafels indekken en afruimen behoren ook tot je takenpakket.

Zoek naar antwoorden van St-Bavo in sociale netwerken
Look for responds of St-Bavo in social networks

Lees alle opmerkingen voor St-Bavo. Laat een reactie achter voor St-Bavo. St-Bavo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for St-Bavo. Leave a respond for St-Bavo. St-Bavo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie St-Bavo op de google maps. Adres en contacten St-Bavo
Location of St-Bavo on the google maps. Address and contacts of St-Bavo

Andere gerelateerde bedrijven als come St-Bavo St-Bavo: GREETJE MAERTENS | ETS Waegemans | CIGNA INSURANCE CY EUROPE | ETS PAISSE SPRL | Deprince Kris

Other related companies as St-Bavo: GREETJE MAERTENS | ETS Waegemans | CIGNA INSURANCE CY EUROPE | ETS PAISSE SPRL | Deprince Kris

St-Bavo is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is St-Bavo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02856964111. Het bedrijf St-Bavo bevindt zich op het adres: Heuvelstraat 96; 2530; Boechout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 826,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Perfumery - Retail. Lijst met producten zijn Solariums; Beauty salons; Pedicure.
De hoofdactiviteit van St-Bavo is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van St-Bavo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van St-Bavo, openstaande posities, locatie van St-Bavo op de kaart.

St-Bavo is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is St-Bavo, company assigned to the tax number BE02856964111. The company St-Bavo is located at the address: Heuvelstraat 96; 2530; Boechout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 826,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Perfumery - Retail. List of products are Solariums; Beauty salons; Pedicure.
The main activity of St-Bavo is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of St-Bavo is not available. You also can look at reviews of St-Bavo, open positions, location of St-Bavo on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over St-Bavo, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf St-Bavo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about St-Bavo, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company St-Bavo, employees, financial statistics.