ETS Waegemans

Contactgegevens ETS Waegemans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS Waegemans: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS Waegemans

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Quatre Forrières 1; 7120; Estinnes (Croix-lez-Rouveroy), België

Telefoon (phone): 064 77 22 05 (+32-064 77 22 05) 064 77 22 05 (+32-064 77 22 05)

Fax (fax): +32 (83) 268-39-74 +32 (83) 268-39-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS Waegemans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS Waegemans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS Waegemans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS Waegemans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS Waegemans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS Waegemans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS Waegemans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS Waegemans
Products information ETS Waegemans

BTW identificatienummer (tax): BE04825164794
Ondernemingsnummer: 3963562011
Hoofdstad (capital): 138,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 613,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in ETS Waegemans zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS Waegemans
(Get full report from official database of BE for ETS Waegemans)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS Waegemans
Addition kinds of activities for ETS Waegemans

355504. Gravure machines en uitrusting, met uitzondering van platen | Engraving machinery and equipment, except plates
514910. Suiker, honing, melasse en siroop | Sugar, honey, molasses, and syrups
20260108. Melk, ultrahoge temperatuur (lang leven) | Milk, ultra-high temperature (longlife)
23710201. Vachtbekleding, bont | Coat linings, fur
35450301. Hoekringen | Angle rings
50510408. Zink | Zinc

Werken bij ETS Waegemans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS Waegemans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS Waegemans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS Waegemans. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines  Je voert kwaliteitscontrole uit en stuurt bij waar nodig Je verhelpt kleine technische defecten 

  • POETSHULP MET WAGEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor 37u per week. EIGEN VERVOER IS VERPLICHT! Je staat in voor het poetsen bij hulpbehoevende mensen. *Huishoudelijke hulp bieden: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, strijken en ramen lappen, plantjes water geven.... *Stimuleren van de zelfredzaamheid bij de cliënt. *Aandacht voor het kwaliteitsproces tijdens de hulpverlening.*Invullen van werkbladen, laten ondertekenen door de klant, deze papieren met zorg behandelen

  • Schoonmaak Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je nog op zoek naar een job met veel enjoy? Wij zoeken enthousiaste collega's om het ASAP team te vervolledigen! Je kan eigen uren bepalen zodat dit steeds combineerbaar is met het gezin. Je bent iemand die steeds zelfstandig kan werken en bent steeds bereid gezinnen te helpen in hun huishouden.

  • Jobstudenten Logisport (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Wil jij dit jaar 475 uren werken voor één van de grootste logistieke bedrijven ter wereld? Ervaring opdoen in een tof, jong maar gedreven team? Synergie zoekt studenten voor Logisport die willen werken, zowel tijdens hun vrije momenten in de week als tijdens vakanties.

  • Verantwoordelijke automatisatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een verantwoordelijke automatisatie en elektrische projecten (M/V) voor een voedingsbedrijf in de regio. Je staat in voor de dagdagelijkse op^volging van de geautomatiseerde- en PLC gestuurde systemen in het bedrijf. Je streeft verbetering na en zorgt voor efficiënt werkende operationele afdelingen. Concreet: - Je wordt betrokken bij technische aankopen, investeringen en verbetering: je werkt projecten praktisch uit en volgt alles budgettair op. - Je staat in voor technische probleemsituaties (PLC, Elektrische aspect) en lost deze preventief ook op. - Je plant en coördineert preventieve- en curatieve onderhoudswerkzaamheden alsook hierbij horende projecten. - Je stuurt interne en/of externe technici, volgt hun werkzaamheden op, staat in voor de opleiding en kennisoverdracht. - Je besteedt voldoende aandacht aan veiligheid, alsook aan alle milieu-technische en energetische aspecten van de operationele activiteiten. - Je rapporteert aan de manager van de technische dienst.

  • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMANUEL

    Type: Vaste Job

    Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

  • Financieel administratief medewerker te Dilsen Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Als financieel-administratief medewerker sta je in voor volgend takenpakket: 1) Debiteurenbeheer: - beheer dagelijkse betalingsoverzichten gerelateerd aan afhalingen voor dealers in samenwerking met het dealersupport team; - dagelijks controleren van de ontvangen betalingen van dealers en deze verwerken in het boekhoudprogramma (Navision); - afwijkende betalingen van dealers melden en opvolgen met de financieel coördinator; - opstellen van creditnota's en facturen; - telefonische ondersteuning bieden aan de dealers; - opstellen, versturen en opvolgen van reminders en account statements volgens procedure; - dagelijks opvolgen, onderhouden en uitzuiveren van de klantenaccounts; - dagelijks afpunten van klantenaccounts; - aanmaken van nieuwe klantenfiches en onderhouden van bestaande klantenfiches. 2) Crediteurenbeheer: - controleren van ontvangen aankoopfacturen en toevoegen van achtergrond documentatie; - protesteren van onregelmatigheden in de ontvangen aankoopfacturen; - wekelijks verwerken van aankoopfacturen in Navision; - opstellen en verwerken van intercompany facturen in Navision; - opvolgen van creditnota's waar we recht op hebben; - aanmaken van nieuwe leveranciersfiches en onderhouden van bestaande leveranciersfiches; - voorbereiden van de betalingen naar onze leveranciers; - voorbereiden van intercompany betalingen; - voorbereiden van de klantenomzetoverzichten en deze doorsturen naar Watkins USA; - wekelijks beheer van de kas en het kasboek; - opmaken van de maandelijks service fee invoice voor Watkins USA; - dagelijks verwerken en opvolgen van de accomodation account en het geven van tijdige feedback hierover; - controleren van expense rapporten en vergelijken met bijgevoegde documenten. 3) Algemene boekhouding en diversen: - voorbereiden van de maandelijkse financiële afsluiting; - verwerken en verdelen van de dagelijkse post; - dagelijks beheer van de gezamenlijke finance mailbox;

  • Kelner (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taken als kelner zijn: klanten bedienen bestellingen opnemen tafels indekken en afruimen afrekenen onderhoud zaal Je bent beschikbaar om 'savonds te werken in de week of o op vrijdagavond en/of zaterdag te werken

  • Nagelstylist(e) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: VANHASSEL ESTELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verwelkomt de klant en geeft advies. Je plaatst een set gelnagels maximum op een uurtje tijd.

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

  • Hulp voor keuken - Weekend - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Gezocht : Hulp voor keuken - WEEKEND Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar extra keukenpersoneel. Je kan regelmatig werken op vrijdag, zaterdag en / of zondag. De uurregeling wordt aangepast volgens jouw beschikbaarheid! Takenpakket: Als keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: · Ondersteuning bieden bij het bereiden, schikken en garneren van de gerechten. · De chef bijstaan bij het doorgeven tijdens de dienst. · Zorgen voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Schoonmaken van werkinstrumenten en werkplaatsen. · Zorgen voor orde en netheid in de keuken.

  • Flexi-job : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Flexijob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

Zoek naar antwoorden van ETS Waegemans in sociale netwerken
Look for responds of ETS Waegemans in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS Waegemans. Laat een reactie achter voor ETS Waegemans. ETS Waegemans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS Waegemans. Leave a respond for ETS Waegemans. ETS Waegemans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS Waegemans op de google maps. Adres en contacten ETS Waegemans
Location of ETS Waegemans on the google maps. Address and contacts of ETS Waegemans

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS Waegemans ETS Waegemans: Santia Services | FRANS TROOSTER | Bo?te à Boucles | Rosbach Cantillon & Cie SNC | BOETIEK SIMONNE

Other related companies as ETS Waegemans: Santia Services | FRANS TROOSTER | Bo?te à Boucles | Rosbach Cantillon & Cie SNC | BOETIEK SIMONNE

ETS Waegemans is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS Waegemans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04825164794. Het bedrijf ETS Waegemans bevindt zich op het adres: Rue des Quatre Forrières 1; 7120; Estinnes (Croix-lez-Rouveroy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 138,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 613,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Producten gemaakt in ETS Waegemans zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS Waegemans is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS Waegemans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS Waegemans, openstaande posities, locatie van ETS Waegemans op de kaart.

ETS Waegemans is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS Waegemans, company assigned to the tax number BE04825164794. The company ETS Waegemans is located at the address: Rue des Quatre Forrières 1; 7120; Estinnes (Croix-lez-Rouveroy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 138,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 613,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. Products created in ETS Waegemans were not found.
The main activity of ETS Waegemans is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS Waegemans is not available. You also can look at reviews of ETS Waegemans, open positions, location of ETS Waegemans on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS Waegemans, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS Waegemans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS Waegemans, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS Waegemans, employees, financial statistics.