Nathalie BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Nathalie BVBA
Private companiesTobacco Products • Nathalie BVBA

Contactgegevens Nathalie BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nathalie BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nathalie BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 8; 2460; Kasterlee (Tielen), België

Telefoon (phone): 014 55 30 20 (+32-014 55 30 20) 014 55 30 20 (+32-014 55 30 20)

Fax (fax): +32 (83) 835-27-92 +32 (83) 835-27-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nathalie BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nathalie BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nathalie BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nathalie BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nathalie BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nathalie BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nathalie BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nathalie BVBA
Products information Nathalie BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05308837890
Ondernemingsnummer: 8587982177
Hoofdstad (capital): 895,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 738,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Nathalie BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Perfumery - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nathalie BVBA
(Get full report from official database of BE for Nathalie BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nathalie BVBA
Addition kinds of activities for Nathalie BVBA

3353. Aluminium vel, plaat en folie | Aluminum sheet, plate, and foil
229503. Gegoten glas en gecoate glasvezel stoffen | Varnished glass and coated fiberglass fabrics
238100. Stofjurk en werkhandschoenen | Fabric dress and work gloves
244100. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook
364599. Woonverlichtingstoestellen, n.v. | Residential lighting fixtures, nec
931102. Openbare financiën en monetair beleid | Public finance and monetary policy
09129912. Haai, vangen van | Shark, catching of
33120101. Ammoniak en drank, uit chemische herstelcokesovens | Ammonia and liquor, from chemical recovery coke ovens
38610100. Gevoelig film, doek en papier | Sensitized film, cloth, and paper
39530107. Schoenzegels, hand: rubber of metaal | Shoe stamps, hand: rubber or metal

Werken bij Nathalie BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nathalie BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nathalie BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nathalie BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technologue de laboratoire (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vous êtes technologue de laboratoire diplômé et agrémenté? Un poste vous attend dans un grand hôpital moderne bruxellois. En collaboration avec vos collègues vous travaillerez entre autres pour le département d'hématologie.

  • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Deeltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Projectleider machinebouw (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TecQuality Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in machinebouw regio Roeselare, zijn we momenteel op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en coördineren van verschillende projecten - je start vanaf het eerste klantencontact waarbij je ter plaatse de vraag van de klant analyseert, opmeet en aansluitend de lay-out of machine uittekent - je volgt het project op van A tot Z en stuurt bij waar nodig

  • Aankoop medewerker (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: EXTRA GROUP

    Type: Vaste Job

    Extra Group is een snelgroeiend en aantrekkelijk familiebedrijf uit Zwevegem met een 30 tal succesvolle winkels in Wallonië. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderhoudsproducten, cosmetica, decoratie en seizoensartikelen. Elke dag staan onze 300 enthousiaste medewerkers paraat om in een collegiale werksfeer de klanten een aangename shopervaring te bieden. Om onze aankoop afdeling nog beter te ondersteunen kijken wij uit naar een ENTHOUSIASTE AANKOOP MEDEWERKER! Als aankoop medewerker… Word je deel van 1 van de 4 aankoopteams Ben jij verantwoordelijk voor de administratieve taken op vlak van aankoop Sta je in nauw contact met de aankopers in jouw team Ben jij samen met de aankoper verantwoordelijk voor een aantrekkelijk en gevarieerd assortiment Wat houdt dit concreet in? je… voert correct de operationele verwerking van de bestellingen uit Artikelcreatie: creëren en aanpassen van productfiches Bestellingen plaatsen en opvolgen Stock beheren … voert een correcte administratie uit van de aankoopdocumenten Klasseert/beheert de nodige aankoop- en vervoersdocumenten Telefoniebeheer Houdt statistieken bij (maandelijks omzetcijfer)

  • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

  • Tabakoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd tabakoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Zelfstandig Logopedist(e) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze multidisciplinaire praktijk zoeken we iemand om ons logopedisch team uit te breiden. Je bouwt volledig autonoom je eigen logopedie praktijk uit, op basis van je eigen expertise en interesse. Je doelgroep en behandelingen zijn vrij te bepalen, maar we zijn met name op zoek naar complementaire specialisaties op ons huidig aanbod (zijnde leer- en ontwikkelingsstoornissen bij kinderen) : bijvoorbeeld logopedische problemen bij volwassenen, stottertherapie, stemproblemen, ... Dagen en uren in overleg te bepalen. Min. 8 uur - zowel dag als avonduren.

  • Herenkapper (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor: Het verwelkomen en installeren van de klant; De wensen over het kapsel bepalen; De klant adviseren; Het knippen van het haar.

Zoek naar antwoorden van Nathalie BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Nathalie BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nathalie BVBA. Laat een reactie achter voor Nathalie BVBA. Nathalie BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nathalie BVBA. Leave a respond for Nathalie BVBA. Nathalie BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nathalie BVBA op de google maps. Adres en contacten Nathalie BVBA
Location of Nathalie BVBA on the google maps. Address and contacts of Nathalie BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Nathalie BVBA Nathalie BVBA: WALTER MUENSTERMANN | FADECO | CARENS GEBROEDERS | PIETERS R. | PHILIPPE CLAES

Other related companies as Nathalie BVBA: WALTER MUENSTERMANN | FADECO | CARENS GEBROEDERS | PIETERS R. | PHILIPPE CLAES

Nathalie BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nathalie BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05308837890. Het bedrijf Nathalie BVBA bevindt zich op het adres: Kerkstraat 8; 2460; Kasterlee (Tielen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 895,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 738,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Perfumery - Retail. Producten gemaakt in Nathalie BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nathalie BVBA is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nathalie BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nathalie BVBA, openstaande posities, locatie van Nathalie BVBA op de kaart.

Nathalie BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nathalie BVBA, company assigned to the tax number BE05308837890. The company Nathalie BVBA is located at the address: Kerkstraat 8; 2460; Kasterlee (Tielen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 895,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 738,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Perfumery - Retail. Products created in Nathalie BVBA were not found.
The main activity of Nathalie BVBA is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Nathalie BVBA is not available. You also can look at reviews of Nathalie BVBA, open positions, location of Nathalie BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nathalie BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nathalie BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nathalie BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nathalie BVBA, employees, financial statistics.