Di Super Droguerie & Beauty

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Di Super Droguerie & Beauty
Private companiesBusiness Services • Di Super Droguerie & Beauty

Contactgegevens Di Super Droguerie & Beauty: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Di Super Droguerie & Beauty: address, phone, fax, email, website, opening hours

Di Super Droguerie & Beauty

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Neuve 123; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 218 01 90; 065 36 35 31 (+32-02 218 01 90; 065 36 35 31) 02 218 01 90; 065 36 35 31 (+32-02 218 01 90; 065 36 35 31)

Fax (fax): +32 (67) 793-61-22 +32 (67) 793-61-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Di Super Droguerie & Beauty: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Di Super Droguerie & Beauty"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Di Super Droguerie & Beauty"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Di Super Droguerie & Beauty, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Di Super Droguerie & Beauty. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Di Super Droguerie & Beauty, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Di Super Droguerie & Beauty. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Di Super Droguerie & Beauty
Products information Di Super Droguerie & Beauty

BTW identificatienummer (tax): BE08696746826
Ondernemingsnummer: 2368347167
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Di Super Droguerie & Beauty zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Perfumery - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Di Super Droguerie & Beauty
(Get full report from official database of BE for Di Super Droguerie & Beauty)

Aanvulling soorten activiteiten voor Di Super Droguerie & Beauty
Addition kinds of activities for Di Super Droguerie & Beauty

10990500. Titanium- en zirkoniummalmwinning | Titanium and zirconium ores mining
23260102. Overalls en overalls | Overalls and coveralls
28190905. Chroomverbindingen of zouten, anorganisch | Chromium compounds or salts, inorganic
28360103. serums | Serums
48220100. Fotografische berichtdiensten | Photographic message services
51990401. Autofabrieken | Automobile fabrics

Werken bij Di Super Droguerie & Beauty: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Di Super Droguerie & Beauty: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Di Super Droguerie & Beauty. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Di Super Droguerie & Beauty. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality controller (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als quality controller behandel, onderzoek, rapporteer en volg je klachten op met betrekking tot kwaliteits- en logistieke afwijkingen vastgesteld tijdens de controle van inkomende goederen of door affliates, klanten of leveranciers. Dit betekent concreet: Behandelen van kwaliteits en logistieke klachten en zorg dragen voor een correcte opvolging en afhandeling hiervan binnen de gestelde tijdslimieten. Advies geven over mogelijke oplossingen en voorstellen formuleren tot kwaliteitsverbetering. Coördineren van retourzendingen en initiëren en supporten van rework of sorteer acties. Controleren van inkomende en uitgaande leveringen. Opvolgen en informeren van ontwerp veranderingen aan klanten.

  • TECHNIEKER M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten bedrijf regio Ardooie zijn wij opzoek naar een technieker. Je zal instaan voor: • Leidingnet : uitbreiden, veranderen, lekken oplossen, kunststof en andere leidingen incl alle koppelingen, debietmeters, drukregelaars etc. • Pompen ed: plaatsen, onderhouden, vervangen, …. Mechanisch  en elektrisch • Stoom: onderhoud stoomketel en alle daarmee verwante technische onderdelen en apparaten • Onderhoud van de normale technische installaties van de waterzuivering

  • CNC- Frezer PLOEG (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werken bij ons betekent de kans krijgen om een product van A tot Z te zien ontwikkelen binnen één en hetzelfde bedrijf. Thuis in alle markten? Dat kan! Met onze verscheidenheid aan activiteiten helpen wij onze klanten op alle domeinen van metaalbewerking. Bij ons kan je terecht voor: verspaning (cnc-draaiwerk, cnc-freeswerk, topboorwerk, zaagslijpwerk), plaatbewerking (laserwerk, brandwerk, plooiwerk), laswerk (robot, semi-automatisch) en montage. Van A tot Z dus! De CNC-machine bedienen is voor jou kinderspel. Je leest met gemak CNC-programma's in en stuurt bij waar nodig. Oog voor nauwkeurigheid heb jij uiteraard, want kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Daarnaast ben je ook graag actief bezig: nieuwe paletten in de machine leggen en uithalen met heftruck, paletten van de machine wisselen en ook dagelijks de machine en tafellatten onderhouden vind jij geen probleem. Bovendien vind je het ook leuk dat er in twee ploegen wordt gewerkt: de ene week heb je de voormiddag vrij, de andere de namiddag. Geen wachtrij voor jou in de supermarkt dus!

  • PLOEGBAAS/PROJECTVOORBEREIDER TUINAANLEG (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over ruime ervaring in de aanleg van tuinen die onder architectuur worden aangelegd. Je werkt zelfstandig en bent zeer klantvriendelijk. Je hebt een zeer resultaat en kwaliteit gedreven instelling. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Je bent een ware teamplayer.

  • WERFLEIDER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider ben je verantwoordelijk voor het project van opstart tot oplevering. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Je organiseert en coördineert op de werf volgt de planning op en houdt de vooropgestelde budgetten in het oog; Door ondersteuning en het motiveren van de medewerkers zorg je ervoor dat de werken perfect verlopen; Je werkt nauw samen met je projectleider. Afhankelijk van je persoonlijke interesse en ervaring kan je expertise opbouwen in de afdeling gebouwen waterbouw gevelrenovatie of betonbouw.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Passie om als student of flexijobber te werken in toffe horecazaken! (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze toffe en goed draaiende horecaklanten, zijn wij op zoek naar enthousiaste, vlotte studenten en of flexijobbers voor leuke opdrachten! Er zijn verscheidene taken die bij jou kunnen passen: * het bedienen van klanten, * het brengen van drankjes en afruimen, * meewerken in de keuken,.. Als je al beschikt over enige horeca-ervaring is dit een mooi pluspunt! We bieden je afwisselend werk, aangename werksfeer en een goede verloning en een tewerkstelling van langere duur naargelang je beschikbaarheid!

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • Coördinator onderhoud (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

  • kapper/kapster (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: BESST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk als kapper op zelfstandige basis in het groepssalon HaarNouveau. Bepaal zelf je functie: Wil je dames en/of heren coifferen. Geniet van ondersteuning en opleidingen op maat. Zo kan je je ontplooien tot de kapper/kapster die je zelf wel worden. Kan zowel een starter als iemand met veel ervaring zijn. Werk in team met collega's die ook zelfstandig zijn

  • Verkoper/verkoopster (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: RYCKEBOER

    Type: Flexijob

    Wij zijn een familiebedrijf met een aantal werknemers, een bakkerij met brood, gebak, boterkoeken, pralines, belegde broodjes, kaas en charcuterie. Ben jij geïnteresseerd in gevarieerd werk zoal klanten bedienen, groenten voorzien voor de belegde broodjes, opkuis van de winkel 's avonds, was ophangen, rekjes aanvullen en afwassen, ... Stuur dan je CV naar ons e-mailadres. Hopelijk tot snel!

Zoek naar antwoorden van Di Super Droguerie & Beauty in sociale netwerken
Look for responds of Di Super Droguerie & Beauty in social networks

Lees alle opmerkingen voor Di Super Droguerie & Beauty. Laat een reactie achter voor Di Super Droguerie & Beauty. Di Super Droguerie & Beauty bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Di Super Droguerie & Beauty. Leave a respond for Di Super Droguerie & Beauty. Di Super Droguerie & Beauty on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Di Super Droguerie & Beauty op de google maps. Adres en contacten Di Super Droguerie & Beauty
Location of Di Super Droguerie & Beauty on the google maps. Address and contacts of Di Super Droguerie & Beauty

Andere gerelateerde bedrijven als come Di Super Droguerie & Beauty Di Super Droguerie & Beauty: Bureau Comptable et Fiscal JP Dubois | DELHAIZE | JEROME DECOCK | CRUWYS-WATSON S. CBTIP/BKVTF | FAUCHET YVES

Other related companies as Di Super Droguerie & Beauty: Bureau Comptable et Fiscal JP Dubois | DELHAIZE | JEROME DECOCK | CRUWYS-WATSON S. CBTIP/BKVTF | FAUCHET YVES

Di Super Droguerie & Beauty is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Di Super Droguerie & Beauty, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08696746826. Het bedrijf Di Super Droguerie & Beauty bevindt zich op het adres: Rue Neuve 123; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Perfumery - Retail. Producten gemaakt in Di Super Droguerie & Beauty zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Di Super Droguerie & Beauty is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Di Super Droguerie & Beauty is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Di Super Droguerie & Beauty, openstaande posities, locatie van Di Super Droguerie & Beauty op de kaart.

Di Super Droguerie & Beauty is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Di Super Droguerie & Beauty, company assigned to the tax number BE08696746826. The company Di Super Droguerie & Beauty is located at the address: Rue Neuve 123; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Perfumery - Retail. Products created in Di Super Droguerie & Beauty were not found.
The main activity of Di Super Droguerie & Beauty is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Di Super Droguerie & Beauty is not available. You also can look at reviews of Di Super Droguerie & Beauty, open positions, location of Di Super Droguerie & Beauty on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Di Super Droguerie & Beauty, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Di Super Droguerie & Beauty, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Di Super Droguerie & Beauty, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Di Super Droguerie & Beauty, employees, financial statistics.