STOOP

Contactgegevens STOOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STOOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

STOOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WELVAARTSTRAAT 16; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32387991 32387991

Fax (fax): +32 (56) 398-81-50 +32 (56) 398-81-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STOOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STOOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STOOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STOOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STOOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STOOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STOOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STOOP
Products information STOOP

BTW identificatienummer (tax): BE07620361328
Ondernemingsnummer: 1301849365
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 430,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in STOOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pensions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STOOP
(Get full report from official database of BE for STOOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor STOOP
Addition kinds of activities for STOOP

594501. Hobby en ambachtelijke benodigdheden | Hobby and craft supplies
01190401. Gerstboerderij | Barley farm
30899915. Lenzen, behalve optische: kunststoffen | Lenses, except optical: plastics
35690101. Filterelementen, vloeistof, hydraulische lijn | Filter elements, fluid, hydraulic line
35890103. Food warming apparatuur, commercieel | Food warming equipment, commercial
37140100. Motorvoertuigen motoren en onderdelen | Motor vehicle engines and parts
39990302. Down (veren) | Down (feathers)

Werken bij STOOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STOOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STOOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STOOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker onderhoud (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Garage gelegen te sint-truiden, zijn we op zoek naar een schoonmaker. Je taken pakket is: onderhoud van de kantoren en de sanitaire ruimtes. Wil je graag in een functie als schoonmaker werken en je wil graag 4 uren per week deze job uitvoeren, solliciteer dan meteen!

  • Operator zagerij (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bedienen van automatische bandzaagmachines en manuele zaagmachines. Het verpakken en verdelen van gezaagde materialen volgens de werkorders in de productie. De kwaliteit en de juiste lengte van de onderdelen bepalen.

  • DRAAIER - FREZER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervaardigen van keukens zijn we dringend op zoek naar een cnc draaier// frezer Je bent in staat om een samenstellingsplan van machines te lezen en te interpreteren Je staat louter in voor de bediening van de machine

  • Magazijnsmedewerker LOON: 16.20euro/u in 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 056/620590 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

  • Procesoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Herentals zijn wij op zoek naar een procesoperator in de vaste nachtploeg. Je zorgt voor de correcte bereiding en verwerking van de afgewerkte sauzen. Je bent technisch aangelegd, voert kwaliteitscontroles uit, je neemt stalen en het reinigen van de machines behoren ook tot jouw takkenpakket.

  • Metser (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bouwt muren, gevels en wanden door draagelementen (bindsteen, baksteen, steen, pleistertegels, ...) te metselen volgens de veiligheidsregels. Metselt horizontale structuren (deklagen, platen, ...) en realiseert verschillende bekistingen en betonwapeningen. Zorgt dat de ruimtes waterdicht en geïsoleerd zijn. Kan bijzondere werkstukken, zoals zwembaden, grafmonumenten, ... bouwen. Kan de bevoorrading, het opruimen en het onderhoud van de werf op zich nemen. Kan een klein team leiden.

  • Poetshulp Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Technisch raadgever-verkoper Auto5 Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AUTO 5 (MOBIVIA Group)

    Type: Vaste Job

    Een boeiende en gevarieerde job in de verkoop waarbij zowel het winkelgedeelte als de werkplaats aan bod komen. -Aanvullen en op orde houden van de winkel -Controleren en uitpakken van leveringen -Kassawerk -De klant adviseren bij zijn aankopen -De behoeften van de klant identificeren en vervolgens werkfiches opmaken voor de wagens die binnenkomen -Onderdelen opzoeken en bestellen, bestekken maken, opvolgen van de werkplanning van het atelier

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • Studiecoach begeleiding (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LEER- en STUDIECENTRUM VERNADSKI

    Type: Flexijob

    Als studiecoach vertrek je vanuit de situatie van de student/klant. Je gaat in overleg met kantoor Vernadski aan de slag met toepasbare communicatieve vaardigheden die leiden naar goede resultaaten. Je maakt samen met de student/klant een studieplan op en leert hem/haar een goede studiemethodiek aan. Goede coaching zorgt voor tevreden student/klant én coach door het verhogen van motivatie, prestaties en resultaten. Momenteel plaatsen van tewerkstelling : Regio Tielt en Regio Kortrijk --> studiebegeleiding en Regio Kortrijk --> Studiecoach Frans

Zoek naar antwoorden van STOOP in sociale netwerken
Look for responds of STOOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor STOOP. Laat een reactie achter voor STOOP. STOOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STOOP. Leave a respond for STOOP. STOOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STOOP op de google maps. Adres en contacten STOOP
Location of STOOP on the google maps. Address and contacts of STOOP

Andere gerelateerde bedrijven als come STOOP STOOP: Arickx C. | FC B?TGENBACH | BOETIEK DOMANI | JOZEF MERCELIS | JEAN SOENEN

Other related companies as STOOP: Arickx C. | FC B?TGENBACH | BOETIEK DOMANI | JOZEF MERCELIS | JEAN SOENEN

STOOP is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STOOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07620361328. Het bedrijf STOOP bevindt zich op het adres: WELVAARTSTRAAT 16; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 430,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pensions. Producten gemaakt in STOOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STOOP is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STOOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STOOP, openstaande posities, locatie van STOOP op de kaart.

STOOP is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is STOOP, company assigned to the tax number BE07620361328. The company STOOP is located at the address: WELVAARTSTRAAT 16; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 430,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pensions. Products created in STOOP were not found.
The main activity of STOOP is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STOOP is not available. You also can look at reviews of STOOP, open positions, location of STOOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STOOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STOOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STOOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STOOP, employees, financial statistics.