ANTOINE SMETRYNS

Particuliere bedrijvencommunicatie • ANTOINE SMETRYNS
Private companiesCommunications • ANTOINE SMETRYNS

Contactgegevens ANTOINE SMETRYNS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTOINE SMETRYNS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTOINE SMETRYNS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLEKERIJSTRAAT 7; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92237752 (+32-92237752) 92237752 (+32-92237752)

Fax (fax): +32 (86) 387-57-84 +32 (86) 387-57-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTOINE SMETRYNS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTOINE SMETRYNS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTOINE SMETRYNS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTOINE SMETRYNS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTOINE SMETRYNS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTOINE SMETRYNS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTOINE SMETRYNS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTOINE SMETRYNS
Products information ANTOINE SMETRYNS

BTW identificatienummer (tax): BE01918731689
Ondernemingsnummer: 8398193359
Hoofdstad (capital): 971,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 758,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ANTOINE SMETRYNS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pensions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTOINE SMETRYNS
(Get full report from official database of BE for ANTOINE SMETRYNS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTOINE SMETRYNS
Addition kinds of activities for ANTOINE SMETRYNS

5111. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper
222199. Breedgeweven stoffabrieken, kunstmatige, nec | Broadwoven fabric mills, manmade, nec
31990305. Veiligheidsgordels, leer | Safety belts, leather
34839912. Raketten (munitie) | Rockets (ammunition)
35799906. Duplicatiemachines | Duplicating machines

Werken bij ANTOINE SMETRYNS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTOINE SMETRYNS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTOINE SMETRYNS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTOINE SMETRYNS. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een greep uit het takenpakket: • Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van in het magazijn afgewerkte producten • Je zorgt dat de indeling optimaal gedaan wordt zodat er steeds een overzicht is en de uitgaande vrachten vlot verlopen • Je zorgt ervoor dat de afhaalbestellingen correct en vlot klaargezet worden • Je ziet erop toe dat de paletten correct gestapeld worden • Toezien op het naleven van kwaliteitsvoorschriften, indien nodig bijsturen en adviezen formuleren • Orde en netheid op de werkvloer bewaken en dit volgens de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels.

  • Verpleegkundige projectstaffing nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden als mobiele equipe in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare voor een project van 6 maanden. Als nachtverpleegkundige mobiele equipe werk je van 21u tot 7u, en word je op verschillende afdelingen ingezet. Je belangrijkste taken in dit project zijn: - verschillende afdelingen professioneel ondersteunen waar nodig - diverse verpleegtechnische taken uitvoeren afhankelijk van de setting - een vlotte overdracht garanderen  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Operator veelnaaldmachine (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gelegen in Opglabbeek zijn we opzoek naar een operator veelnaald machine. Je taken bestaan uit: - Instellen en bedienen van de veelnaaldmachine (machine stikt automatisch de hoezen op   een matras) - kleine storingen oplossen

  • Inpakker/operator M/V (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt in de afdeling die instaat voor de inpak. - Je helpt mee aan de lijn: inpakken, labelen, gewicht controleren, ... - Je ondersteunt de andere medewerkers aan de verschillende lijnen. - Je bent flexibel en grijpt in wanneer er zich problemen voordoen binnen de productie. - Je voert controle uit op de instellingen van de machines en lost mogelijke problemen op. Na een maand heb je kans door te groeien naar een functie met grotere verantwoordelijkheid.

  • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Ervaren huishoudhulp met dienstencheques voor 1 gezin (20u) Regio Zonhoven(m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse huishoudhulp om vast in dienst te treden. Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woning in Zonhoven d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen, strijken,.... Je zal 20u per week in hetzelfde gezin werken van maandag tot en met vrijdag.

  • JOBSTUDENTEN GEZOCHT VOOR TRENDY HORECAZAAK IN GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe zaak in Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de horeca. Ze kunnen jou inschakelen als kelner of in de keuken.

  • Jobstudent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

    Type: Vaste Job

    De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is de grootste mobiliteitsorganisatie van het land, die voor meer dan 400.000 leden (particulieren en bedrijven) zekerheid, bescherming en levenscomfort biedt. Welke taken mag je verwachten als autotechnieker ? Klein & groot onderhoud Vervangen van slijtage onderdelen ( remmen , schokdempers , draagarmen , distributieriemen , …..) Vervangen van airco onderdelen Werken aan recente wagens Werken met een diagnose apparaat (resetten van indicators en uitlezen van storingen)

  • Barman (m/v) (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: DE SCHUUR

    Type: Flexijob

    Hulp in café. Je helpt mee met klaarzetten van dranken, bedienen van klanten, aanvullen van frigo's, afwas... "Allround medewerker" in tof café.

Zoek naar antwoorden van ANTOINE SMETRYNS in sociale netwerken
Look for responds of ANTOINE SMETRYNS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTOINE SMETRYNS. Laat een reactie achter voor ANTOINE SMETRYNS. ANTOINE SMETRYNS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTOINE SMETRYNS. Leave a respond for ANTOINE SMETRYNS. ANTOINE SMETRYNS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTOINE SMETRYNS op de google maps. Adres en contacten ANTOINE SMETRYNS
Location of ANTOINE SMETRYNS on the google maps. Address and contacts of ANTOINE SMETRYNS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTOINE SMETRYNS ANTOINE SMETRYNS: COIFFEUR 2000 | Declercq Ets SPRL | Moonen E & A | Slijters J | DE VRIEZE AARSELE

Other related companies as ANTOINE SMETRYNS: COIFFEUR 2000 | Declercq Ets SPRL | Moonen E & A | Slijters J | DE VRIEZE AARSELE

ANTOINE SMETRYNS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTOINE SMETRYNS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01918731689. Het bedrijf ANTOINE SMETRYNS bevindt zich op het adres: BLEKERIJSTRAAT 7; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 971,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 758,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pensions. Producten gemaakt in ANTOINE SMETRYNS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTOINE SMETRYNS is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTOINE SMETRYNS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTOINE SMETRYNS, openstaande posities, locatie van ANTOINE SMETRYNS op de kaart.

ANTOINE SMETRYNS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTOINE SMETRYNS, company assigned to the tax number BE01918731689. The company ANTOINE SMETRYNS is located at the address: BLEKERIJSTRAAT 7; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 971,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 758,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pensions. Products created in ANTOINE SMETRYNS were not found.
The main activity of ANTOINE SMETRYNS is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTOINE SMETRYNS is not available. You also can look at reviews of ANTOINE SMETRYNS, open positions, location of ANTOINE SMETRYNS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTOINE SMETRYNS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTOINE SMETRYNS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTOINE SMETRYNS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTOINE SMETRYNS, employees, financial statistics.