VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE
Private companiesTobacco Products • VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE

Contactgegevens VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TORREELESTRAAT 4; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58311195 (+32-58311195) 58311195 (+32-58311195)

Fax (fax): +32 (87) 140-57-11 +32 (87) 140-57-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE
Products information VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE

BTW identificatienummer (tax): BE03744934082
Ondernemingsnummer: 5180572509
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 361,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Gamme de prix: 37 - 62 Euros.. Types de Pension: Bed & Breakfast.

Product categorie (product category): Pensions de famille. H?tels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE
(Get full report from official database of BE for VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE
Addition kinds of activities for VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE

7929. Entertainers en entertainment groepen | Entertainers and entertainment groups
28650206. naftaline | Naphthalene
35829903. Strijkijzers, commerciële was- en droogreiniging | Ironers, commercial laundry and drycleaning
50829908. Tractor montage apparatuur | Tractor-mounting equipment
51820100. Wijn | Wine

Werken bij VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE ( M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf regio Gent, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een rijbewijs CE. Je staat in voor het transport van bloemen en planten. Dit nationaal en internationaal.  Als chauffeur CE maak je meerdaagse ritten naar het buitenland. Dit binnen een cirkel Parijs - Dortmund - Amsterdam. Hierbij sta je zelf in voor het laden en lossen met gebruik van een laadklep. Je werkt je opdracht af van A tot Z waarbij je enkele administratieve taken ( leeggoed documenten, CMR,...) vervult. 

  • Transportplanner (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal productiebedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van het transport ifv de bestelde goederen. Je wijst verschillende vrachten toe aan de transporteurs Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte (customer service, magazijn, transporteurs,...) Op administratief vlak ben je verantwoordelijk voor oorsprongscertificaten, klassement, transportdocumenten,.... Voor klanten ben je de eerste contactpersoon en beantwoord je hun vragen over ladingen en leveringen Retourtransporten boek je in en volg je nauwkeurig op, zowel op communicatief als op administratief vlak. Wekelijks spring je een halve dag bij in het portiersteam voor het ontvangen en het helpen van de chauffeurs met hun vrachten, het wegwijs maken op de site, het verlaten van de site,...

  • TIG- en MIG lasser . (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verbindt stukken in verschillende materialen en levert zowel stuk- als seriewerk af op maat voor de klant. Je poliert afgewerkte stukken en bent flexibel genoeg om ook andere gevraagde taken uit te voeren.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Beernem-Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Werken als huishoudhulp Westmeerbeek (WESTMEERBEEK)

    Regio: WESTMEERBEEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp dienstencheques Roeselare - Oekene - Rumbeke - Beveren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • Engineering - Student job (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDARO

    Type: Studentenjob

    What is Studaro all about? Studaro is a young and growing HR and recruitment agency that enables young Belgian and international students & graduates to get the most out of their early stage professional career. We focus on student jobs related to the educational background, as well with your search for a first full-time job after graduation to help you launch your professional career. You can earn some extra money, while improving you resume by gaining relevant work experience. Already more than 1000 young potentials from over 90+ nationalities have joined our Studaro pack in Gent, Kortrijk, Brugge, Antwerpen, Brussel & Leuven; always looking to push their limits and stay ahead of their peers! We believe in the added value and potential of young talent, so we act as a bridge to connect them with the business industry and give employers the ability to reach out to this much desired talent. With the Studaro team we mostly go hunting ourselves for the perfect open job position that matches with your specified interests and unique profile. We'll be contacting you personally as soon as we have a fitting match for you! You can find more information on our website (https://www.studaro.com), and you can easliy register here: http://bit.ly/studaro_form

  • CNC-plooier (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC-plooier van metaalstukken. Je stelt zelf de machine in en bedient ze ook.

  • Test Application Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Functie: Design van structurele en functionele test-applicaties en –systemen, gebaseerd op de specificaties en data van de klant met aanvullende informatie en richtlijnen van de projectleider. Hierbij ligt de integrale verantwoordelijkheid van de betreffende applicatie bij jouw functie als test-engineer. Dit omvat: Ontwerp van hardware, gebruik makend van standaard beschikbare onderdelen, componenten en modules (marktoplossingen, eigen IPTE-standards of oplossingen gespecifieerd door de klant) Opstellen van aanmaak- en gebruikersdocumentatie, zoals samenstellings- en bedradingsschema’s Samenwerken met en aansturen van de mechanische engineer voor het mechanische deel van de systemen Begeleiden van de werkplaats bij realisatie Ontwerp van de testsequentie (software) Debuggen van de volledige applicatie Installatie, vrijgave en oplevering : zowel lokaal als bij de klant Geven van training en support bij de klant Design van standard modules voor later gebruik bij verschillende projecten, dit omvat zowel hardware (oa PCB’s), software als embedded software Uitvoeren van voorstudies en voorontwerpen met het doel oplossingen en offertes aan te bieden aan klanten

  • Assistent-Plaatser Rolluiken per direct (GELEEN)

    Regio: GELEEN

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Sittard zijn we op zoek naar iemand die zo snel mogelijk kan starten als assistent plaatser van rolluiken en horren. Je dient hiervoor geen bepaald diploma te hebben maar wel handig zijn en enig inzicht hebben! Je bent verantwoordelijk voor het monteren, repareren en onderhouden van alle soorten rolluiken en horren! Lijkt dit je wat? Solliciteer dan nu met je CV en dan bellen wij je zo spoedig mogelijk op!

Zoek naar antwoorden van VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE in sociale netwerken
Look for responds of VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE. Laat een reactie achter voor VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE. VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE. Leave a respond for VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE. VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE op de google maps. Adres en contacten VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE
Location of VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE on the google maps. Address and contacts of VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE: Dehon Philippe | Ana?s Coiffure | Route du Vin (La) | OLIVIER GHISLAIN | Interleasing Rent nv NV

Other related companies as VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE: Dehon Philippe | Ana?s Coiffure | Route du Vin (La) | OLIVIER GHISLAIN | Interleasing Rent nv NV

VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03744934082. Het bedrijf VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE bevindt zich op het adres: TORREELESTRAAT 4; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 361,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pensions de famille. H?tels. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 37 - 62 Euros.. Types de Pension: Bed & Breakfast..
De hoofdactiviteit van VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE, openstaande posities, locatie van VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE op de kaart.

VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE, company assigned to the tax number BE03744934082. The company VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE is located at the address: TORREELESTRAAT 4; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 361,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pensions de famille. H?tels. List of products are Gamme de prix: 37 - 62 Euros.. Types de Pension: Bed & Breakfast..
The main activity of VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE is not available. You also can look at reviews of VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE, open positions, location of VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAKANTIE BOERDERIJ DE TORREELE, employees, financial statistics.